Sigurno da postoji nacin, ako je neko meni mogao dapreuzme taj profil, sigurno i njemu nekomoze... a sumnjam da je zbog cipova na pokeru to odradjeno...
Sigurno da postoji nacin da se profil povrati,ako je neko meni uspeo da mazne,zasto ne bi i neko njemu... sumnjam da je ovo zbog jebenih cipova na pokeru...
Prijavi policiji, idi kod sajber kriminalistickog ispektora pa mu iznesi slucaj.
tako svi rade moj komsija prijavio i vratili mu profil, a haker zavrsio u istraznom zatvoru jedino sto ti traze u policiji je i mail ako si zaboravio mail trazice ti krvnu grupu i tako ce mu uci u trag,zelim ti da sto pre vratis svoj fb profil, smrt hakerima
hahahahhah... policija... naravno... nemoguce da ste tolike neznalice... visite na net,a ne znate tu sitnicu... ajde dajem 50 e ko mi vrati jebeni profil...
Mogao si da promenis email, a nisi...ko jos drzi email od kojeg ne zna password? Elem, ne verujem da mozes da povratis account, po mom nekom misljenju, osim da ih mozda kontaktiras i kazes im kako i sta, koji su podaci bili pre, i da ti posalju novi password na neku drugu adresu (kazes da ne secas se passworda od ove).
Ali to su ti minimalne sanse da ces uspeti.
« Poslednja izmena: 28. Okt 2012, 17:35:31 od pleybeck »