Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 07:17:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Simulacije  (Pročitano 738 puta)
21. Jan 2012, 17:37:34
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49
Zastava Banja Luka
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia N95 8gb
Pozdrav, evo došao sam na ideju da malo popričamo o igrama simulacije.
Koje su Vam najdraže ? Ja trenutno imam WOS Extreme Trucker i skidam Euro Truck. Sada je igara ovog tipa zaista puno, imate simulacije vozača autobusa,voza,aviona,farming simolator,lov,ribolov,životne simulacije i još puno,puno toga..
Evo jedna slika Smiley

Volio bih da mi neko pošalje modove (za kamione,mape itd) : )
IP sačuvana
social share
ništa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

הכוכב האדום בלגרד

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1358
Zastava Grabik Ilova, Prnjavor
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
LG L7
Bolje skini German Truck Simulator, kompletniji je od ETS-a.

Što se tiče simulacija na koje ti misliš većina ih nije ni za racku osim simulacija kamiona. Meni je veliko razočarenje bio Silent Hunter 5, kakav horor od igre. Prije sam igrao Open Falcon i Falcon 4:AF kao i Lock-On, i naravno najbolji D Best Gejm Ever Silent Hunter 3
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49682
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
Hunting Unlimited mi je najdraža simulacija. Trenutno na kompu imam prva tri dijela, plus 2010, i 2011... Ostale sam izigrao. Pored njega tu su The Sims. Kec mi je bio najdraži. I još vrijedi spomenuti SPORE. Simulaciju života. Od jednoćelijskog to najsavršenijih prirodnih oblika. Što se tiče menadzerskih simulacija preko godinu dana sam igrao browser igru GodStoria... Sportske nikada nisam volio. Od voznji na kompu samo imam F1 2010 i Burnout  Paradise. Mada ni u njih nisam ušao više od dva puta.

Sve u svemu veoma zabavn i širok žanr o kome se može na veliko i na široko razglabati. Smiley

« Poslednja izmena: 24. Jan 2012, 21:47:12 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 07:17:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.