Ja sam administrator, i poenta jeste, bar kad se o necem ozbiljnom prica, da znam o cemu pricam, ispravim ako treba. Ako se ne razumes, nemoj se raspravljati. Da moze da se uradi uradilo bi se, uradio bi neko pre nas, kako ne moze, ni ne radi se. Pravila su tu da bi se postovala, kome se ne svidja, ne mora biti clan, ja nikog necu na silu da teram da postuje, ispravicu, upozoricu, ko poslusa, bice mu ok, ko ne, morace da potrazi neko drugo mesto gde ce moci da razmenuje misljenja. A ako tebi smeta sto u komunikaciji koristim mozak i bar sam povrsno upucen u problematiku, bar kad su teme ovog tipa u pitanju, zao mi je, neko i to mora da radi. Dakle, ono sto ja radim ima poentu, u ostalo ne zalazim dokle god ne predstavlja problem. Postavila si pitanje, dobila si odgovor sta i kako mozes koristiti, u ostalo neces imati uvid, bar ne kao obican korisnik. I ovo je vise nego dovoljno.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
A shto mene svrbi ispod pazduha jesi li ti administrator ili nisi.. Sve dok me mozesh razumjeti shta ti pricham i o chemu ti pricham, mislim da nemash potrebe da me predstavljash kao najvetju glupachu koja ne zna pravopis. Ako mislish da mozesh to da radish, poshto si administrator, onda stvarno ne znam shta da ti kazem. Previshe gledash americhke filmove, i previshe se tripujesh za svo uzrast..
A to shto se tiche 'Kome se ne svidja i bla bla bla..".. Nemash frke, otitji tju, nije mi to ni najmanji problem.. Samo skrati malo prichu i dodji do peote, previshe smarash sa obilaznicama..
Ne gledam americke filmove. Gledam dobre filmove, a odakle su zaista me ne zanima. Ne zanimaju me tvoji svrabovi. Zanima me buducnost zajednice, a sto se poente tice, verujem da sem tebe niko nema problema da je u mojim porukama nadje. Stupid is who stupid does, ja skrenem paznju, ti ulazis u raspravu bez ikakvog smisla, ko tu koga smara sa obilaznicama, ja zaista ne znam, ali posto sam ja odgovorio na sve sto je trebalo, ova tema je za mene zavrsena. Locked.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!