Svaka cast pravoslavnoj braci Grcima. Do dugo u noc sam isao ulicama Minhena sa mojim drugarom Nikom noseci Srpsku a on Grcku zastavu i sa jos desetak hiljada ljudi smo slavili pobedu Grcke. U Grckim kafanama su Srbi dobijali besplatno pice, dovoljno je bilo da se prekrstis i da ti vide nasa "tri prsta" Bas je lepo bilo... Mi se prikljucismo Grcima slaveci njihovu pobedu, pitam se da li bi se oni prikljucili nama ?
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
E SF pogodi bas u centar, jer nekako jos nemogu da zaboravim ono zvizdanje nasoj himni, zastavi i kosarkasima na prvenstvu u Grckoj. Posle su se cupali i vadili pricajuci da su oko Atine neki drugi Grci i da se nasi pravi prijatelji nalaze na teritorijama Grcke Makedonije tj oko Soluna. Posle smo mi njihovu ambasadu obojili u zuto sa jajima te smo se posle mnogo, mnogo jedni drugima izvinjavali... Ali razdvojimo politiku od sporta i stvarno svaka im cast na osvajanju ove zadnje titule.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Vidio sam grafit na kojem piše: J* prvenstvo kad su Grci u finalu, ali se ne slažem s njim. Stručnjak je napravio najbolju moguću taktiku, nogometaši su ju izvršili, a samo se čekalo kakav će rezultat polučiti. Baš mi je drago što su najveće europske, a i svjetske (naravno nogometne) nacije poklekle pred malom Grčkom. Mogu reći samo: Svaka čast.
\" Brini se više za svoj karakter nego za svoj ugled. Karakter je ono što uistinu jesi, a ugled je ono što drugi misle da jesi.\" * John Wooden *
\" Kad bi rajčice poželjele biti dinje pretvorile bi se u farsu. Strašno me čudi što toliki ljudi tako silno žele biti netko tko nisu. Ima li smisla pretvoriti se u farsu?\" * Mitsuo Aide *