Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Критеријуми око избора модератора  (Pročitano 691 puta)
21. Apr 2008, 12:17:31
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Може се поставити као апстрактно питање, а ја не кријем да ми модератор или супермодератор, или шта већ Кокота одавно смета.
То што ми смета је мој проблем, то што имам разлога да постављам питање његове одговорности је нешто друго. С тим у вези имам три питања
1) Да ли је наведени Кокота се упуштао у модереирање на Политици још док није имао право гласа?
2) Да ли је познато власнику форума да је овај модератор увредио све кориснике форума који су били на митингу "Косово је Србија" говорећи да су они ишли тамо да краду. Анеа је одбила да обрише његову увреду, претпорстављам из неке солидарности. Сад да видим које су границе те солидарности, орташтва, шта га знам...
3) На списку модератора Политике пише: vlado85, Mistreated, niko79, MunkaZe. Ја немам већих проблема са овим модераторима, а колико видим ни други. Која је онда природа Кокотиних екскурзија на тај подфорум.

Унапред хвала на одговору!
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
1) Да ли је наведени Кокота се упуштао у модереирање на Политици још док није имао право гласа?

Da, jer sam imao ovlascenje koje dato od strane vlasnika foruma u vidu supermoderatora. Tada, kao i sada, moj udeo u moderiranju se odnosio na brisanje besmislenih postova, zakljucavanje duplih tema i upozoravanje korisnika zbog njihovog ponasanja. Ostali postovi su predstavljali moje licno misljenje na koje imam pravo isto koliko i svi drugi clanovi foruma.

Citat
2) Да ли је познато власнику форума да је овај модератор увредио све кориснике форума који су били на митингу "Косово је Србија" говорећи да су они ишли тамо да краду. Анеа је одбила да обрише његову увреду, претпорстављам из неке солидарности. Сад да видим које су границе те солидарности, орташтва, шта га знам..

Nadji taj post. Post gde sam ja rekao da su svi isli da kradu, obijaju ili sta vec. Apsolutno netacno.

Citat
3) На списку модератора Политике пише: vlado85, Mistreated, niko79, MunkaZe. Ја немам већих проблема са овим модераторима, а колико видим ни други. Која је онда природа Кокотиних екскурзија на тај подфорум.

Buisness or pleasure? Both. A ni ja nemam nekih vecih problema sa clanovima.. Mozda par.. ali... sa svakim ko zeli normalnu konverzaciju, istu mogu da ostvarim bez ikakvih problema.

Zasto ti smetam, pojma nemam, iskreno me ni ne zanima preterano. Koliko god se ja neslagao sa tvojim stavovima, pokusavam da ih postujem, pa te direktno ili indirektno nisam uvredio. Ako moji stavovi predstavljaju problem za tebe, zao mi je. Dok god ne budu bili zabranjeni pravilnikom foruma, ili bar direktno od strane administratora, oni ce ostati nepromenjeni na forumu.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Citat
Која је онда природа Кокотиних екскурзија на тај подфорум.

Posto je ovo jedino vredno paznje, mogu i da odgovorim...
On je supermoderator.

Takodje, ponovicu ono sto sam napisala stamiju, nijedan od modova ili admina nije duzan da polaze racune bilo kome od clanova.
Jedina osoba koja je zaduzena za kadrovsku politiku je SerbianFighter.

To bi bilo to.

LOCK
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Da, ne vidim doduse kako je to bitno?
Mnoge druge godine nisu sprecavale da bistre politiku, pa ne vidim zasto bi njega.
Mi mozemo da se ne slazemo politicki ili da se slazemo, ali to, posebno u njegovom slucaju, nece ni na koji nacin uticati na moje misljenje o njemu.
To sto je maloletan ne znaci da ne moze da razlikuje vredjanje, provokaciju od korektnog ponasanja.
Citat
2) Да ли је познато власнику форума да је овај модератор увредио све кориснике форума који су били на митингу "Косово је Србија" говорећи да су они ишли тамо да краду. Анеа је одбила да обрише његову увреду, претпорстављам из неке солидарности.
Poznato mi je da to nije uradio.
Sa druge strane i sam sam imao izuzetno negativno misljenje o onome sto je usledilo nakon skupa koji podrzavam.
U svim medijima to je mnogo glasnije odjeknulo nego ono dobro sto se izdesavalo.
Potpuno razumem ogorcenost normalnog sveta.
Citat
Na spisku clanova tima pise:

Administratori:  SerbianFighter, NenadS, Anea
Supermoderatori:  shone83, kokota, cg_ac, Zoran Karavla, Crowz, Livingston, niko79, canelane, crni scorpion, latifovich

Samim tim, ne vidim svrhu tvog pitanja.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.