Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 ÄŤlanova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 [Sve]
PoÄŤni novu temu Nova anketa Odgovor Ĺ tampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gradonačelnik Beograda???  (ProÄŤitano 3607 puta)
08. Avg 2004, 16:22:45
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 404
Zastava Beograd
mob
Nokia 
I posle onakvih zvižduka pre košarkaškog meča sa Amerikancima upućenim srpskom Premijeru Koštunici koji oslikavaju popularnost Vlade,premijera i propast umerene desnice, Demokratska stranka Srbije sada pokušava da na političku scenu Beograda i Srbije plasira biznismena-političara, koji će receptom Bogoljuba Karića za prikupljanje simpatija putem vrhunske kampanje, uzvratiti nekad davno zabeleženu popularnost DSS-a. Danas smo mogli da se putem medija i emisije Nije srpski ćutati uverimo u to koliko će benefita g. Zoran Drakulić – kandidat DSS-a za gradonačelnika doneti samoj stranci, a malo verovatno i Gradu Beogradu.
Čovek-znalac, što srpski narod kaže, u biznisu je već 26 godina, nekada samo generalni direktor Genexa, a danas vlasnik East-point trade i sedam srpskih preduzeća kupljenih u procesu privatizacije za vreme DOS-ove vlasti. Privatnim biznisom se bavi već (tek) 13 godina i za to vreme je uspeo da ostvari izuzetnu novčanu korist, na naravno legalan način, jer da nije legalan, on danas ne bi govorio na televiziji, već bi kao i svaki privredni kriminalac gledao kroz prozor (...a na taj prozor će da budu rešetke, citat).
Čudi me jedino kako su te menadžersko-preduzetničke sposobnosti grupe biznismena gde pored Drakulića spadaju i Hamović,Lazarević... otkrili baš za vreme '90-tih i baš kada su sva velika preduzeća na čijim vrhovima se nalazila ova gospoda otišla pod stečaj (na srp.jeziku – u kurac).
Ipak, g. Drakulić, onako elokventan i načitan, dugim razmišljanja posle nadasve jezivo patetičnih i citiranih pitanja voditelja emisije Vujoševića, dihotomnim odgovaranjima i nerazumljivo sklopljenim rečenicama  je razbio iluziju nevernih gledalaca da se nepravedno stečeni kapital vezuje sa zatupljenošću. Bez ikakve strategije, vizije,plana, koncepta ili bilo kog ustaljenog političkog monologa, ovaj ugledni biznismen je izašao pred narod kao nova struja DSS-a i kao budući kandidat koji će, kao što je ukratko izneo svoju viziju, integrisati gram svog mozga sa Veljinim i unaprediti Beograd u  jevropsku metropolu.
Nama i vama  preostaje jedino da se zapitamo (n-ti put): Quo vadis Srbijo?

Ja ne znam zašto sam ja vama ovo ispričao....
IP saÄŤuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
Pazi ali ja pojma nemam ko je u kojoj stranci .. onaj mršavi valjda se zove Vuksanović mi izgleda nekako .. bolje da ćutim .. a i onaj sa bradicom ni nekako izgleda .. opet je bolje da ćutim ..

naravno fiziÄŤki izgled nema mnogo udela u sposobnost samih ljudi .. ali ..
ja sam višeda Ĺľena bude gradonaÄŤelnik .  recimo .. Anica Dobra .. i sl.
IP saÄŤuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Davno bese secam se ja... Smiley bio sam u skupstini grada da primim neke nagrade i tako to sa nekih takmicenja.... Voja Mihajlovic bio gradonacelnik a potrcko Spasoje Krunic Smiley to je trebalo videti Smiley ko 2 klovna u cirkusu Smiley
Nisam u toku ko se kandiduje, samo znam da je u igri i Gosp. Gnjida Bogdanovic... to ne bih voleo da se desi ovom narodu.... a za ostalo.. videcemo.... Onaj Vuksanovic sto izlepi tolike bilborde po gradu deluje dovoljno nesposobno i tupavo da bi bio bezopasan dovoljno na toj poziciji Smiley
"Ne diram dugmici, samo naranim prasici"
IP saÄŤuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 404
Zastava Beograd
mob
Nokia 
Vuksanovic svojom pojavom deluje kao neko ko nije autoritet ni svojoj zeni, a ima i svog pandana u Novom Sadu, koji je do pre godinu dana trckao po kvazi fensi kafanama i stipkao maloletne devojke, a sad mu je mama rekla da je on rodjen da bude gradonacelnik, pa se moron i kandidovao!
IP saÄŤuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
Pa ako je štipkao .. moĹľda nešto i bude od njega .. meni je liÄŤio na ONE .. druge ..  :o
IP saÄŤuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 404
Zastava Beograd
mob
Nokia 
ne. nisam mislio na vuksanovica, vec na ovog perverta iz NS.
IP saÄŤuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 404
Zastava Beograd
mob
Nokia 
A Sloba Vuksanovic ( u daljem tekstu - moron ) je izjavio da ce postati gradnoacelnik Bgda jer je on tamo rodjen i tamo ce provesti ostatak svogzivota! Da li je to dovoljan razlog da neko postane gradonacelnik? ili mu je to glavni/jedini adut!
IP saÄŤuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Bice gradonacelnik ako to odluci vecina stranaka, a deluje mi tako, ako ne bude imao kvalitetnu konkurenciju bice on izabran jer je ako nista smorio ljude reklamama
IP saÄŤuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 404
Zastava Beograd
mob
Nokia 
a reklame su smesne, zar ne. Nimalo ubedljive, cak ni za onaj napriprostiji sloj stanovnistva.na zalost, jer taj freak nema nikakav background, ni kvalitetan profesionalni CV, a gradonacelnik beograda ce po novom statutu biti treci covek srbije. Kad bolje razmislim, stvarno u beogradu nije neka konkurencija (ukoliko zanemarim Vucica, kao od ranije poznatog, a mislim da on ne moze ni da sanja da postane gradonacelnik), sve neka nova, navodno neiskompromitovana lica.
Ipak, u NS je bolja situacija za sada.
Mene ovaj topic prilicno interesuje/brine upravo zbog cinjenice da ce to biti treci covek srbije, sa poprilicno velikim budzetom, a dok god je vojvodina u sastavu srbije, i nas se te stvari ticu, zar ne!!
IP saÄŤuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Jesu, ali i najgluplja reklama ako je dovoljno puta ponovoljena postaje efikasna
IP saÄŤuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 269
Ljudi, mislim da je krajnje vreme da se okanete istih faca.Pogledajte malo okolo i naci ce te jednu mladu i normalnu stranku,sa mladim, normalnim i postenim predsednikom.Pogledajte  www.nds.org.yu
NDS je stranka buducnosti.
Vuksanovic je buduci gradonacelnik Beograda.
IP saÄŤuvana
social share
Edit by Lightsoft: Potpis prelazi dozvoljenu velicinu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
As i already said covek odise nesposobnoscu Wink
IP saÄŤuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
mcz - nemoj se  okretati okolo, nego pogledaj Vuksanovića još jednom i budi iskren/a prema sebi .. pa ÄŤovek nije u stanju na nogama da stoji.

Kada je juče na nakom gradilištu davao izjavu .. nisam bio siguran da li je to izjava ili priprema za snimanje ..
IP saÄŤuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Jes ga gledao kako pika basket u 2 na 2 ? Smiley
Ima 2 metra i trenirao je pola zivota ne moz ni da potrci Wink
IP saÄŤuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
Možda mu neko lupio bananu pamu ostala u sećanju ..
I ova karićeva kandidatkinja mi totalno odudara od zdrave osobe .. način na koji tretira ljude sa kojima govori je očajan .. to što neko nema novca nije merilo njegove inteligencije ..
IP saÄŤuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Zato ACA GUZA pobedjuje! Smiley
IP saÄŤuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 251
za vuksanovica nikako ne bih glasao, kad je trebao da preda potpise, odbili su ga zato sto je imao duple. to najbolje pokazuje koliko je "sposoban" gradonacelnik.
vucic je iz radikalne stranke, koja po meni ne vodi pravi politicki program. najbolja varijanta za Beograd je upravo nenad bogdanovic(DS). Najsposobniji je kao politicar od svih ostalih kandidata
IP saÄŤuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
Ma ovi uleteli u neku bazu podataka i samo kopiraju .. ja bih uveo ako imaš preko 1% prikupljenih glasova koji nisu ispravni .. ode kandidatura .. pa da vidimo ko je na čemu ..
IP saÄŤuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ma sto je najjace ... idu po grobljima Smiley
IP saÄŤuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 [Sve]
PoÄŤni novu temu Nova anketa Odgovor Ĺ tampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumaÄŤ Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.