Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 15:53:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Чари Сунчане реке  (Pročitano 419 puta)
26. Maj 2009, 10:26:12
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64

Река Дрина је одувек привлачила човека, баш због тога што је „опасна”, кривудава, брза, хладна, а толико лепа да јој је тешко одолети. Место где се славни холивудски глумац Роберт де Ниро заљубио у ову реку па је, како кажу, својој кћерки дао име Дрина, названо је Сунчана река. Спортско рекреативни комплекс надомак Лознице и Бање Ковиљаче, на реци Дрини у Горњој Ковиљачи, поред магистралног пута Шабац-Лозница-Зворник, створен је за уживање, одмор и ослобађање од стреса.

Овде је могуће боравити и дуже у кућицама за смештај гостију (50 места) које су добиле имена по познатим личностима која су овде боравила, а свакако је најатрактивнија она у којој је боравио славни глумац, па је и једна улица у насељу добила његово име.

Поред кућица за смештај гостију ту је и Национална кућа са 135 места, летња башта, отворено огњиште и печењара, летњиковац, бизнис сала (100 места), уређена дринска обала са шљунковитом плажом, терени за спорт и рекреацију, ергела са неколико коња и једним магаренцетом.

Ту су спортски терени за фудбал, одбојку на песку, кошарку и тенис, а могућа је и обука. Овде ћете пронаћи разоноду уз бадминтон, стони тенис, забавни парк за децу, школу јахања и јахање на дуге стазе поред реке и по оближњим планинама Гучево и Горања, стаза за џогинг (дуга 5000 метара) и пилатес програм.

Овде је могуће скупљати лековито биље и брати гљиве уз помоћ добрих познавалаца, али и доживети планинску авантуру уз водича.

Свакодневно је могуће организовати и излете: спуст Дрином, вожња чамцем, вожња фијакером, нордијско скијање (зими), вожња џиповима и бициклима, али и летење параглајдером, излети изненађења. За љубитеље лова и риболова овде постоје идеални услови.

Могућа је и организација пословних скупова, организовање свадби и других свечаности.

Гастрономски специјалитети, национални и интернационални, љубазно особље, топлина српске куће, музички програм и друга изненађења, никога неће оставити равнодушним. Да ли сте доживели да се у кафани забављате уз хор? Е, овде може и то да вам се догоди. Није у питању неки обичан хор него носиоци бронзане медаље са такмичења у Бечу, иначе чланови КУД Вук Стефановић Караџић.

Izvor: Politika
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 15:53:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.