Uzeo sam Visu Virtuon kod Raiffeisen-a i nasao sam nesto sto bi da kupim na netu(odevni predmet).Kako to ide dalje,kad narucim i platim, gde mi to stize kuci ili negde na carinu? I sta se jos placa na tu cenu od 10 eura? Transport?Carina?Porez? pomagajte da ne bude skuplja Dara nego mera...
pa stize na kucu. a sad sta se jos dodatno placa to zavisi,verovatno tu negde pored predmeta pise ... mislim da se placa samo transport,za ovo ostalo nisam siguran ...
Znam da je pre to islo negde na carinu pa ti ides da podignes,pretpostavljao sam i ja da je na kucu,ali nisam bio siguran. Sad cu da probam da narucim naocare za plivanje i kupace gace i da probam da ustedim 20 Eura u odnosu na ove napucane cene u Delti i sl.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!