Izvinjavam se ako je ovo negdje bilo ali ja nisam uspio da nadjem
Unaprijed hvala svima
naime hocu da napravim neki pretrazivac koji koristi google yahoo i msn
to bi trebalo biti kao ova tri pretrazivaca na jednom mjestu
recimo ja hocu da ubacim jednu text formu u koju se upisuje neka rijec za pretragu i recimo stavim linkove ka google yahoo i msn i recimo kad kliknem na bilo koji od njih on mi pretrazuje tu bazu! Eto nadam se da ste me skontali! Hvala unaprijed! evo nabrazka sam skiciro nesto!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ali dal se ovo sto sam ja htio sa 4 linka moze odarditi html-om ili... Ako nije neka frka da mi napises sta da jos uradim. Evo neki jednostavni kod kojji pretrazuje google web i kako jos da povezem tja isti text box sa yahoo msn i google pictures pretragama? Pozdrav!
Nisam siguran da to moze da se izvede tako lako sa dugmicima... Prvo nisu dugmuci predvidjeni za tako nesto.. barem ne jednostavne html forme.. a stvarno nemam vremena da pisem nesto ozbiljnije.. sat vremena razmisljam i em sto nemam za engine gde treba da pozivam search, niti imam ideju kako da se to izvede... Mozes probati i ovo, pa modifikovati za svoje potrebe...