I koliko poruka moram da imam da bih mogla da posaljem privatnu poruku? Dovodite svoje korisnike u situaciju da prakticno treba da spamuju teme da bi mogli da odgovore na poruke...to je malo bzvz. Moj cilj je da budem aktivna na forumu i da napisem komentar kad imam nesto smisleno da napishem..Meni je ovo sto vi radite klasicna ucena korisnika da biste imali vishe poruka.Da li vam je cilj da imate brdo besmislenih postova ili da imate kvalitetan forum? Think about it
I koliko poruka moram da imam da bih mogla da posaljem privatnu poruku?
Dovoljno.
Citat
Dovodite svoje korisnike u situaciju da prakticno treba da spamuju teme da bi mogli da odgovore na poruke...to je malo bzvz.
Sa druge strane, ti korisnici su ista gamad koja koristi svaku mogucu priliku da zloupotrebi to sto joj je dato, bilo u pitanju pisanje po forumu bilo slanje pp. A posto niko od nas ne planira da 50 puta dnevno banuje po nekog novog skota, nemaju svi pravo slati privatne poruke. One i nisu pravo, one su privilegija redovnih.
Citat
Moj cilj je da budem aktivna na forumu i da napisem komentar kad imam nesto smisleno da napishem..Meni je ovo sto vi radite klasicna ucena korisnika da biste imali vishe poruka.Da li vam je cilj da imate brdo besmislenih postova ili da imate kvalitetan forum? Think about it
Na think about it.. cut the bullshit. U idealnom svetu ljudi nisu sljam i sve funkcionise savrseno, ne trebaju moderatori, ne trebaju pravila, ne trebaju ogranicenja. Ovo nije idealni svet, to sto ti nazivas ucenom je vise nego realna stvar... Jel tebe neko tera da saljes PP? Jel ne mozes bez toga da zivis? Ako ti treba ta opcija, budi aktivna, ako nisi, neces je imati. Forum je pre svega mesto za javnu razmenu misljenja, privatne poruke su samo dodatak za one koji ih zasluze.
Pravila su jednostavna.. kome se ne svidjaju ne mora dolaziti... ko se pak odluci da dolazi morace ih postovati.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
I koliko poruka moram da imam da bih mogla da posaljem privatnu poruku?
Dovoljno.
Citat
Dovodite svoje korisnike u situaciju da prakticno treba da spamuju teme da bi mogli da odgovore na poruke...to je malo bzvz.
Sa druge strane, ti korisnici su ista gamad koja koristi svaku mogucu priliku da zloupotrebi to sto joj je dato, bilo u pitanju pisanje po forumu bilo slanje pp. A posto niko od nas ne planira da 50 puta dnevno banuje po nekog novog skota, nemaju svi pravo slati privatne poruke. One i nisu pravo, one su privilegija redovnih.
Citat
Moj cilj je da budem aktivna na forumu i da napisem komentar kad imam nesto smisleno da napishem..Meni je ovo sto vi radite klasicna ucena korisnika da biste imali vishe poruka.Da li vam je cilj da imate brdo besmislenih postova ili da imate kvalitetan forum? Think about it
Na think about it.. cut the bullshit. U idealnom svetu ljudi nisu sljam i sve funkcionise savrseno, ne trebaju moderatori, ne trebaju pravila, ne trebaju ogranicenja. Ovo nije idealni svet, to sto ti nazivas ucenom je vise nego realna stvar... Jel tebe neko tera da saljes PP? Jel ne mozes bez toga da zivis? Ako ti treba ta opcija, budi aktivna, ako nisi, neces je imati. Forum je pre svega mesto za javnu razmenu misljenja, privatne poruke su samo dodatak za one koji ih zasluze.
Pravila su jednostavna.. kome se ne svidjaju ne mora dolaziti... ko se pak odluci da dolazi morace ih postovati.
Znas, malo imas bezvezan stav za jednog moderatora. Naravno da cu da razmenjujem misljenja na forumu, ali isto tako sam dobila privatnu poruku na koju sam zelela da odgovorim.Da se zahvalim jelte.. Ako ti ides sa premisom da smo svi koji dolazimo na forum gamad...e pa onda sta da ti kazhem. I won't cut the bullshit..Jednostavno ne volim ucene. I kako dodjavola mogu da privatne poruke budu privilegija? Privilegija je neki status na forumu a ne $#@%@%% poruke..Na internetu sam vec 9 godina i nikad nisam naletela na jednu ovakvu ucenu na forumu..barem ste u nechemu inovativni
Da, i mene je ovo iznenadilo..Dodjoh na ovaj forum po preporuci jednog druga koji mi je rekao da je forum super ali definitivno me nije upozorio na to da ce me jedan od moderatora po dolasku nazvati ovako..
Znas, malo imas bezvezan stav za jednog moderatora.
Ja sam administrator, i imam vrlo realan stav koji je posledica 5 godina iskustva sa ovim i jos 5 sa drugim forumima.
Citat
Naravno da cu da razmenjujem misljenja na forumu, ali isto tako sam dobila privatnu poruku na koju sam zelela da odgovorim.Da se zahvalim jelte..
Ako je osoba zelela da bude kontaktirana, ostavila je email u profilu pa se zahvali.
Citat
Ako ti ides sa premisom da smo svi koji dolazimo na forum gamad...e pa onda sta da ti kazhem. I won't cut the bullshit..Jednostavno ne volim ucene. I kako dodjavola mogu da privatne poruke budu privilegija? Privilegija je neki status na forumu a ne $#@%@%% poruke..Na internetu sam vec 9 godina i nikad nisam naletela na jednu ovakvu ucenu na forumu..barem ste u nechemu inovativni
To nije ucena, to logicna uzrocno posledicna veza. To nije nikakva ucena.. niko tebe ne tera da pises... to bi bila ucena. Ovde ako hoces da imas pristup svim opcijama moras biti aktivna, da li se to tebi ili bilo kome dopada potpuno je nebitno.. A to sto imas 9 godina iskustva na internetu i nikad nisi videla da ovakve stvari bivaju regulisane na nacin koji i mi primenjujemo samo znaci da za tih 9 godina nisi bas mnogo videla. Kada se registrujes dobijes link ka pravilniku i faq.. tu sve lepo pise.. mozes da procitas i da znas, pa ako ti se ne dopada da ne dolazis. Niti ja hocu da me novo registrovani korisnici uznemiravaju, niti to vecina drugih aktinih clanova zele, niti hocemo da se zbog par gustera sa povredjenim osecanjima svaki dan satiremo od ciscenja privatnih poruka i banovanja. Stvar je jednostavna.. Ti nemas nikakva prava osim onih koja su ti data, pravo na upotrebu privatnih poruka nije jedno od njih barem u pocetku...
A to sto ti mislis da je nesto ucena... Jel ucena sto se mora poloziti psiho test pre upisivanja voznje? Jel ucena sto se mora poloziti psiho test pre sticanja prava na vatreno oruzije? Jel ucena sto se u svim bitnijim zgradama mora proci kroz detektor metala? 90% ljudi ce biti ok... 10% nece... zbog tih 10% ispastace mnogo vise.
Dakle.. niko te nije pitao sta mislis o nasim pravilima, da li ti se dopadaju ili ne.. ona postoje... i ti ces ih postovati ili neces biti ovde... Zivot je sutov. Deal with it.
Citat
gosn SF, korisnici gamad?
I'll repeat myself posto je zvucalo pogresno... "90% ljudi ce biti ok... 10% nece... zbog tih 10% ispastace mnogo vise."
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!