Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lažni hirurg uhapšen posle 190 uspešnih operacija  (Pročitano 706 puta)
21. Nov 2008, 09:41:37
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Lažni hirurg uhapšen posle 190 uspešnih operacija
Autor: Blic online | Foto:AFP | 20.11.2008. - 19:16

Nemački bankar, koji je napravio lažnu dilomu britanskog Univerziteta Oksford kako bi ostvario svoj san da postane hirurg, uhapšen je juče, a sledi mu trogodišnja kazna zatvora, prenosi AFP.

Dvadesetdevetogodišnji bankar je izradio doktorsku diplomu na svom računaru, a zatim je našao posao u univerzitetskoj klinici Erlangen u Bavarskoj, gde je bio zaposlen kao lekar pripravnik. Učestvovao je u 190 operacija, uključujući 17 operacija unutrašnjih organa.

"Šef klinike nikada nije primetio ništa čudno u njegovom radu. Niko ne bi ništa ni posumnjao da nije bilo jedne anonimne dojave", rekao je portparol bavarske klinike.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung GALXY S3
Pa i kod nas je bio tip koji se u ratu predstavljao kao doktor a imao je samo srednju medicinsku. Cijeli rat je radio na liniji sa ranjenicima, i niko ga nije provalio!   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1209
Zastava Nediceva Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia 6030
Pa i kod nas je bio tip koji se u ratu predstavljao kao doktor a imao je samo srednju medicinsku. Cijeli rat je radio na liniji sa ranjenicima, i niko ga nije provalio!   Smile Smile Smile
Јел његова "стручност" некоме нашкодила? Човек је следећи своје срце помагао рањеницима, и није попут многих еUропејаца бежао у иностранство. 
« Poslednja izmena: 21. Nov 2008, 13:37:21 od vozi-misko »
IP sačuvana
social share
На овоме свету могу да кажем што се дешава то није истина...мислим на овоме свету, што бих нагласио..да...пропаганда, што већина кажу, о овоме..није истина.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung GALXY S3
Ja mislim da nije i da je provaljen tek kada su mu poslije rata tražili orginal diplome. Čova je bio genijalac. Sve što nije znao tražio je iz obilne medicinske literature koju je skupljao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1209
Zastava Nediceva Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia 6030
Ja mislim da nije i da je provaljen tek kada su mu poslije rata tražili orginal diplome. Čova je bio genijalac. Sve što nije znao tražio je iz obilne medicinske literature koju je skupljao...
И овај није имао диплому, али је одрадио посао  Smile

Robija zbog seks injekcije
J. D. Lj, 01.10.2008 18:55:19

U BEOGRADSKOM Drugom sudu u sredu je, na četiri godine zatvora osuđen Dragan Jovanović (34) iz sela nadomak Beograda zbog lažnog predstavljanja i nadrilekarstva. Utvrđeno je da je lažni doktor od marta 1997. do juna 1999. godine "lečio i izlečio" blizu 20 nerotkinja, od kojih je svaka rodila zdravu bebu.
Sve bi bilo u redu da trojica muževa nisu posumnjali u Jovanovićev metod lečenja. Iz dana u dan, pristizale su u "ordinaciju" žene iz Beograda, Niša, Kragujevca...
- Dolazile su mi žene iz svih krajeva Srbije i tražile isto: da im omogućim da rode dete - branio s Jovanović. - Bilo ih je lepih i mladih, ali i starijih i ružnih. Ali, svakoj sam udovoljio i pomogao da dobije dete.
Jovanovića su trojica očeva "prozrela" i jedne noći, pijani, upali u njegovu kuću. Prvo su ga pretukli, a potom i prijavili policiji.
- Tražili su da priznam čime sam lečio njihove žene. Uplašen, ali i besan, rekao sam im da nisu njihove žene jalove, nego oni. Kazao sam i da nikada ne bi imali decu da nije bilo mene i moje injekcije - priznao je Jovanović.
Jovanović se nijednog trenutka nije pokajao.
- Nikoga nisam ubio, nego sam darivao život. Žene su same pristajale na moje "lečenje". Ne može se zatrudneti od čajeva i trava, nego samo od dobre injekcije. Svaka, koja ju je primila, dobila je porod - objasnio je Jovanović.

NEŽAN
ODBRANU lažnog doktora na sudu su potvrdili gotovo svi svedoci - žene.
- U braku sa mužem bila sam 10 godina i nismo imali dece - ispričala je jedna od novopečenih majki. - Čula sam za Jovanovića, otišla kod njega i kada mi je rekao da se svučem sve mi je bilo jasno. Nisam se opirala, a i doktor je delovao fino. Rodila sam divnu devojčicu, koja je pljunuti doktor. Jovanović je bio nežniji i bolji od mog Živote!

Ovo naše sudstvo ne samo da je korumpirano nego nema ni malo saosećanja za seksologe specijaliste.
IP sačuvana
social share
На овоме свету могу да кажем што се дешава то није истина...мислим на овоме свету, што бих нагласио..да...пропаганда, што већина кажу, о овоме..није истина.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.112 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.