Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 01:42:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Godišnjica martovskih demonstracija  (Pročitano 7863 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Tada je on bio sve i svja opozicije.Imao je muda. Vi ste se krčkali u jajima a sad se kao kezite  Smile

бар да је било тако...нажалост,имао сам довољно година у то време да знам какав је он дебил био тада....а и сада Smile

Bio bi mudonja i Savo Slanina da je imao Vuckova ledja .. Milosevicev trojanac u opoziciji , bas kao i Micun , Djindjic ....  Smile ... Nikad mi nece biti jasno zasto su ga 93 izlemali - kad je bio njihov covek ?  Smile ... Dobio je na upravljanje Beograd - zet mu je svake nedelju u ono sirotinjsko vreme   donosio milion marona za stranku .... Posle je malo smanjio isplate - pa se Dana ljutila ... i napisala onu cuvenu : Oprosti mi brate ! .. posle Ibarske magistrale ....

Za vreme demonstracija 96 Vuk Crveni je redovno isao u ,, Jugopetrol ,, ( kad se narod razidje ) po koferce - kod onog Tomica , tadasnjeg predsednika Skupstine ......  Smile ...

E , bas je mudonja .....  Smile
« Poslednja izmena: 10. Mar 2010, 13:33:45 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Nokia 
Citat
ma on je patriota! Samo ga gledajte!
слика је из '99.?  Smile
а када је био ''9.март''?  Smile
Citat
Šalu na stranu Vuk je bio pravi opozicionar , sve dok nije 1999 godine prihvatio učešće u vlasti.
Па да ли неко још увек мисли да је 9.марта 150 000 људи(не само чланова СеПеО-а) дошло да смени Митевића и руководство НИН-а?
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Ja uopste ne znam ni sta su trazili , ni otkud je Vuk Crveni uspeo da skupi onoliko ljudi .....  Smile

Setao sam mirno gradom - par frikova iz mog drustva su tamo bili ... naprskali ih vodom  Smile ..

Trazili su valjda da Srbi prekinu da tlace Hrvate i Slovence  ..... i vise demokratije  Smile ..... sve ostalo im je bilo potaman .  Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Nokia 
Citat
Trazili su valjda da Srbi prekinu da tlace Hrvate i Slovence  ..... i vise demokratije
Није лепо никог ''тлачити''... Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Citat
Trazili su valjda da Srbi prekinu da tlace Hrvate i Slovence  ..... i vise demokratije
Није лепо никог ''тлачити''... Smile

Pa nije - zato i imam razumevanja za onoliki bunt .

Smile

Pa ono je  u stvari bilo obelezavalje Medunarodnog dana pedera  Smile .. i najveca gej parada u istoriji Beograda ! Beograd je svet !  Smile

Kako se toga ranije nisam setio  Smile

p.s. Onaj zet mu je bio kolekcionar stanova - mislim da je imao 56 stanova  Smile
« Poslednja izmena: 10. Mar 2010, 14:15:16 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Nokia 
Како је ова милиција попуштала....кад год је било густо.... стизала је прекодринска помоћ....помоћ од преко Дринске браће- батинаши из 6.Личке и 7.Банијиске....
И она кад им се Слоба реванширао,наплатио у натури пређашњи рад и то са камамтом...онда се стотинак,они пребијених,педера скупило испред сад-амбасаде да протествује....
А у зиму 96/97,по оном ветру,снегу и цичи,опет неколико хиљада пребијених,педера,се сакупљало свакога дана...а његов министар ''за избеглице''(једино министарство те врсте у свету) се тв поручивао: ''не протествују то студенти,него избеглице''.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Alcatel 
Ja uopste ne znam ni sta su trazili , ni otkud je Vuk Crveni uspeo da skupi onoliko ljudi .....  Smile

Setao sam mirno gradom - par frikova iz mog drustva su tamo bili ... naprskali ih vodom  Smile ..

Trazili su valjda da Srbi prekinu da tlace Hrvate i Slovence  ..... i vise demokratije  Smile ..... sve ostalo im je bilo potaman .  Smile

Ne, tražili su tražili su jeljcina za predsednika. Smile
« Poslednja izmena: 10. Mar 2010, 14:36:31 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Nemam ti pojma - ni 96 mu nisam verovao nista vise nego 91 ....  Smile ..Al to zato sto sam imao vezu u ,, Jugopetrolu ,,  Smile   ...A i znao sam  kako je Djiki smenio Micuna na Kongresu ......  Smile ..   Smile .... Ko oni iz Demokratske Renesanse - onaj doktor Maricic sa mindzusom ( pardon repicem )   i onaj prof. dr . Hadzi Zdravkovic - komunjarski doktorant  Smile ..

p.s . A i neki prijatelji su mi radili u gradskoj upravi opstina koje je drzao SPO .....  Smile
« Poslednja izmena: 10. Mar 2010, 14:45:20 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Alcatel 
Tačno je ja nemam pojima, nisam vidovit pa da zavirim u glavu nekog političara i saznam da su mu namere pokvarene. Demokratija je kao sistem zamišljena na uzajamnom poverenju, političara i birača, bez ikakave odgovornosti. U slučaju prevare političar zadržava ukaradene pare , a narodu se povećaju porezi. Ostaje jedino nada da će neki političar biti bolji. Ko može da živi od nade dobro je ko ne može ko ga j....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Pa sto se onda mesas u diskusiju .  Smile ..Mislim , cenim ja tvoj nacelan stav - ali tema je konkretna ....  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 01:42:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.038 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.