Tačno to, ali znajući da je Sefer bio američki đak i da je oko tih planova za Markale i Miskinovu koje je razvijao (samo uopšteno) kao strategije žrtvovanja svojih civila radi propagandnog rata bila svojevremeno osamdesetih strašna lomljava u nadležnim krugovima meni je ovo jedini mogući komentar.
pogledala sam dva, sve se svodi na to da su ljudi disali staklo i ko zna sve kakva đubreta danima i da nisu znali da je to opasno. Pazi žive na Menhetnu, ne u Murtenici i ne znaju da je opasno disati staklo i azbest.
Znaš meni se čini da je ovo sad nova kampanja koja ima za cilj otkup stanova i kuća na Menhetnu ispod cene jer nisu bezbedni za život.
Naravno.Sve su to civili i ljudi obični kojima je vlada skrljala zgrade. Simijon,nemoj da te mrzi,pogledaj i ostale... A mogli bi i vi drugi
Poenta teme nije da cvilimo ili se radujemo,pogledajte malo izvan slike koja vam se nudi.Onda,po čemu se razlikujemo od prosečnog gradjanina u Usa? Na vlasti kod nas su upravo poslušnici zapada ali ni ovi kojima ni ime ne mogu da izgovorim ne nude ništa bolje.Dakle,u neko dogledno vreme nije da ne bi mogao neki "terorizam" i nama da se desi. Razmislite o tome.
Pogledam sam neku noc na HRT 2 nevjerovatan dokumentaran film koji nema onu klasicnu teoriju zavjere kao formu da se objasni prica nego samo prati zvanicne izvjestaje vlade i njenih agencija Odlicna dokumentarac prepurucujem ga svima mislim da se zove'' ZERO '' Imate cak i vezu sa Bosnom i Kosovom Mudzahedini Npr. da li ste znali da je 7 od ukupnog broja okrivljenih za napad na zgrade bilo i imalo pasose BIH
sad ce ta 7orica welicanstwenih bit pusteni jer nemaju nikakwe dokaze protiw njih,dzabe su lezali u zatworu,a zlatko ih jeftino prodao i sebi sjebo politicku karijeru;)