Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 09:46:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Godinu dana posle...  (Pročitano 6330 puta)
27. Dec 2008, 04:25:33
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
Zastava Prestonica Sandzaka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6300
Dakle ovaj post sam ostavio pre godinu dana( Smile)
E ovako stoje stvari:
Trenutno studiram i prva sam godina na pravnom fakultetu zajedno studiram sa devojkom u koju sam vec duze vreme zaljubljen.
E sad u cemu je stvar,pre cetiri godine s tom istom devojkom sam bio zajedno u osnovnoj skoli i pred kraj osmog razreda malo smo smo se muvali i malo je falilo da se smuvamo ali zavrsi se osnovna i svaki kontakt sa njom se prekida posto smo upisali razlicite srednje skole. I evo nas cetiri godine kasnije upisali  isti fakultet,ali ja uopste nemam ideju kako da joj pridjem, samo razmenimo par reci i to je to. Zaista neznam sta da radim pa bi mi vasa pomoc puno znacila
E sad u medjuvremenu se dosta toga promenilo dosle su i prosle devojke ali sam ipak shvatio da je ona najbolje resenje. Sad smo ajd da kazem u boljim odnosima kad se vidimo na faksu popricamo, razmenili smo MSN, pricamo tako o tako nekim neobaveznim temama, o faksu... Smile E sad na koji nacin bi bilo najbolje da joj kazem da mi se svidja ili da zelim vise od prijateljstva, al da ne bude kako da kazem naglo, jer zaista nebih zeleo da je izgubim, shvatio sam da je ipak ona posle toliko devojaka najbolja Smile Jbg, ipak je znam toliko godina, pomislim da je to to, al reko da ne sjebem nesto sam( kao sto se dosad dogadjalo mnogo puta Smile) reko tu su dobri ljudi sa psihologije koji ce da pomognu Smile Smile Hvala unapred na odgovorima Smile
Gledam sad nesto i vidim 27. jeebote koje su sanse da se ovo desi, znaci pre tacno godinu dana sam ostavio sam napisao ovo gore... Hehehe, bravo Becko majstore, bice nesto od ovoga Smile
« Poslednja izmena: 27. Dec 2008, 04:43:02 od becko123 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 
Becko ako se toliko dugo poznajete i ona ti se tako dopada onda treba da u njoj probudiš vatru. Treba da se viđate i izlazite, dolaze praznici eto dobrog momenta. Treba da joj se uvučeš pod kožu i osetiš kad u njoj prorade emocije. Do tada ne startuj jer ćeš popiti klasiku Ti si moj prijatelj. Tek kad osetiš da se ona emocionalno otvorila startuj je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia E
brate glup sam ja za te stavri ali mogu samo jedno da ti kazem vidi pipaj koliko je debeo led ako je tanak ne hodaj po njemu, to je to Smile

nemoj slucajno prema njoj da se ponasas kao najbolji ortak i tako te fore u pravu je Simijon onda si tek gotov....
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat
evo nas cetiri godine kasnije upisali  isti fakultet
sudbina! Smiley
Citat
ali sam ipak shvatio da je ona najbolje resenje
koliko sam shvatio nisi bio u vezi sa njom. otkud znas kakva je?
Citat
jer zaista nebih zeleo da je izgubim
bolje i to nego da patis pored nje.
Citat
E sad na koji nacin bi bilo najbolje da joj kazem da mi se svidja ili da zelim vise od prijateljstva
nemoj da joj govoris nista, stvorice napetu situaciju. kada budete u veseloj atmosferi pokusaj da je poljubis, ako pristane to je to, ako odbije teraj je. nova godina je dobra prilika za "proveru".
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
Zastava Prestonica Sandzaka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6300
Becko ako se toliko dugo poznajete i ona ti se tako dopada onda treba da u njoj probudiš vatru. Treba da se viđate i izlazite, dolaze praznici eto dobrog momenta. Treba da joj se uvučeš pod kožu i osetiš kad u njoj prorade emocije. Do tada ne startuj jer ćeš popiti klasiku Ti si moj prijatelj. Tek kad osetiš da se ona emocionalno otvorila startuj je.
Pa da, u pravu si 100%, samo problem je sto bas ne izlazimo cesto, mislim ne izlazimo na ista mesta uopste, evo sad Novu slavimo na dva razlicita mesta hehehe Smile, znaci jedina prilika gde mogu nesto da uradim je fax, e sad mislim koji je najbolji nacin za to, sad ono da je pozovem na kafu i to, strah me da me ne odbije i onda sve pada u vodu... Jbm li ga sa drugim devojkama ide mnogo lakse, imao sam dosta devojaka do sad, ne zalim se, samo ova se razlikuje od drugih devojaka, sa drugim sam opustieniji, ono neznamo se pa sam opusteniji pa sta bude bude Smile E kad osetise da je naisla prava, onda nastaju problemi  Smile

Citat
nemoj slucajno prema njoj da se ponasas kao najbolji ortak i tako te fore u pravu je Simijon onda si tek gotov....
Znam brate, ja mislim da sam se tako zajebao bar tri puta Smile Kakvu sam devojku izgubio bas zbog toga, ali to je sad neka druga prica Smile

Citat
koliko sam shvatio nisi bio u vezi sa njom. otkud znas kakva je?
Nisam, ali znam je dovoljno dugo da bih mogao da procenim Smile

Citat
nemoj da joj govoris nista, stvorice napetu situaciju. kada budete u veseloj atmosferi pokusaj da je poljubis
Hm, zar ne mislis da je previse kako da kazem, napadno hehehe Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 
Pa ako ne slavite zajedno Novu (mada se i to može promeniti) pa Srpska Nova. Uključi se u njeno društvo ili je povedi u svoje društvo što je još bolja opcija. U tvom društvu ona je upućena na tebe a drugovi mogu da te podrže.

Još jednom ti kažem, ne zbrzavaj nego polako.
« Poslednja izmena: 27. Dec 2008, 13:53:24 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat
Nisam, ali znam je dovoljno dugo da bih mogao da procenim
da ali ako budete u ljubavnoj vezi mislim da ce se bar malo drugacije ponasati.
Citat
Hm, zar ne mislis da je previse kako da kazem, napadno hehehe
ne znam. ne poznajem je. ja sam bio na slicnim mukama. tu devojku prema kojoj sam imao ambicije, muvao je jedan njen drug. ona se zgrozila u fazonu "pa mi smo samo drugovi". to je meni ispricala. ja sam joj jedno vece izlozio moje vidjenje naseg odnosa, bas to "vise od dobrih drugova", ona je rekla pricacemo sutra sada sam umorna. sutra dan je ona mene pozvala da dodjem, i ja umesto da je napadnem, ja sam bio diplomata  Smile sto je zakomplikovalo odnos i stvorilo neprijatnu napetu situaciju.
sad... ne znam. slusaj svoj unutrasnji glas. neke stvari se dese u sekundi bez plana.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
nemoj da joj govoris nista, stvorice napetu situaciju. kada budete u veseloj atmosferi pokusaj da je poljubis, ako pristane to je to, ako odbije teraj je. nova godina je dobra prilika za "proveru".
tako nekako Wink

Smisli nekako da iskombinujes da se nadjes na istom mestu kao i ona za novu godinu, ona ce malo da popije ti ces malo da popijes tako da cete sutra imati "opravdanje" Wink  Smile

Samo nemoj da oklevas i da propustis pravu priliku Wink (i da nije previse napadno )
« Poslednja izmena: 27. Dec 2008, 13:49:39 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Citat
E sad na koji nacin bi bilo najbolje da joj kazem da mi se svidja ili da zelim vise od prijateljstva, al da ne bude kako da kazem naglo, jer zaista nebih zeleo da je izgubim, shvatio sam da je ipak ona posle toliko devojaka najbolja
Brate, imao sam identicnu situaciju, ako ne i za nijansu "zajebaniju." Najbolji drugovi, pa se posvadjamo i ne pricamo 2 godine. Pomirimo se pukim spletom okolnosti i posle nekog vremena opet najbolji drugovi. Eto nas jos malo druga godina zajedno.  Smile    Tako da, pokusaj. Ako je ok razumece te. Nece sigurno da se okrene i da prekine svaki kontakt sa tobom. Ja sam se isto tako plasio da ne izgubim prijatelja, ali na kraju se ispostavilo da sam samo duze cekao.  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
poenta je da nema svrhe cekati Smile jel tako miltone? Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 09:46:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Godinu becko123

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.