Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 13:31:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Godinu dana posle...  (Pročitano 6327 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
Zastava Prestonica Sandzaka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6300
Hahaha, to mi je plan B Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4910
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
procitao sam par postova,nisam sve jer me mrzelo,ali shvatio sam da se lozis na ribu dugo i da imas dilemu kako da je smuvas uspesno.Zajebi ideje o druzenju i pritrcavanju u pomoc sto se tice faxa ili nekih usluga,ne smes dozvoliti da te na bilo koji nacin upotrebi za resavanje svojih problema jer ces joj biti korisniji tako nego kao decko,jer ribe imaju trip( vecina nesvesno) da ako se smuva sa tobom,a ti si im cinio usluge bilo kakve vrste, da ce ti pre reci da ste prijatelji nego da se smuvate pa da vise ne cinis takve usluge.Kapiras,zato ti je najbolja varijanta da je pozoves da odete na pice da se "ispricate" posto si rekao da se znate dugo i da se dugo niste videli,pa onda ako pristane pozoves je u grad ili na neku zurku...tako ces delovati samopouzdano a to ribe najvise vole.ako pristane,pokusas da je smuvas na zurci.Najvaznije je da delujes samouvereno u sve sto pricas i da je gledas u oci ne sklanjajuci pogled.igraj joj se sa kosom,ako ti dozvoli da joj diras kosu duze od minut,poljubi je,nece se buniti garant....imam jos da kazem na tu temu ali me malo mrzi da kucam....ali mislim da ces sa ovim znati na cemu si,jer ako riba hoce da se smuva s tobom dace ti neke znake ali ti treba da probijes led pozivima....snaci ces se ti,verujem....
IP sačuvana
social share
tvrdji od hard core-a

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
Zastava Prestonica Sandzaka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6300
E ovo se zove iskustvo Smile Smile Pazi, za mesec dana idemo u Dubrovnik, mi sa faxa, tu vidim svoju sansu, znaci dva tri dana pred put cu je pozvati na kafu i onda autobus, zezanje i bice moja Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4910
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
pa najbolje ti je tako,a dok ste na kafi nikako nemoj da pricas o faxu ili bilo kakvim problemima,samo opustene teme tipa muzika,neke anegdote iz tvog zivota,itd,.uvek obrati paznju na detalje kojima je ona posvetila istu,npr.ako se potrudila da sredi nokte neuobicajeno,pohvali ih kako su interesantni ili ako ima neki zanimljiv prsten ili ogrlicu pitaj nesto vezano za to.Ako je npr.ogrlica skupa pitaj je kakvu pricu krije ta ogrlica i tako to. Znaci obracaj paznju na detalje,nemoj da pominjes obaveze i probleme nego opustene teme,i nikako nemoj da kritikujes njene postupke i da govoris tipa "da sam na tvom mestu...".Nastoj da prosipas ukusne sale,da joj izmamis smesak i veruj mi,imas odlicnu podlogu da je smuvas.....
Drago mi je da mogu da te posavetujem a bilo bi mi jos draze da se smuvas u skorije vreme sa njom....za sta sluze kolege forumasi ako ne da se ispomazu....
« Poslednja izmena: 06. Feb 2009, 23:57:36 od markkko2000 »
IP sačuvana
social share
tvrdji od hard core-a

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 13:31:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Godinu becko123

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.