Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokazali Radikali ko su.  (Pročitano 2928 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Lala, aj kazi ti meni za koga si, i zasto su bas ti za koje si ti bolji od radikala?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 78
Za Radamanta.
Radikali imaju jako lepu priču, ja kad bi ih slušao prvi put u životu rekao bi "ovi su pravi". Ali kad pogledamo istoriju oni se ponašaju kako vetar duva. Kada se desi neka afera oni kažu "eto mi smo upozoravali, jesmo lepo rekli", to je ustvari posledica toga što oni osude sve što diše u Srbiji i to neretko bez ikakvih argumenata, i kad se desi afera oni su znali. Ako neko ima pismenu verziju duela Tadić-Nikolić neka je objavi i sve će biti jasno, na koji način deluju. Kada je Tadić hteo da da neke odgovore Toma napada opet bez argumenata i to pokušavajući da izbegne odgovor. To isto radi gospodin koji se ovde deklarisao kao Radikal i kada mu se postave konkretna pitanja to su ili nedovršeni odgovori ili odgovori:стварно немам намеру да се овде замајавам твојим накарадним тумачењима. Sve što se kosi sa dotičnom politikom je nakaradno a nije nakaradno jednom pričati:"Потпуно супротно од тога што си ти рекао, руководство Радикалне странке је,противно вољи већине чланова, било максимално суздржано и кооперативно" a samo malo zatim:"Ма све и да је рекао, мада ја то нисам чио, то је најмање што је требао да каже."
Ovde jednostavno ne postoji stav već krojimo politiku kako nam godi.

Za Fightera:
Mislim da nije bitno za koga sam.Politički nisam zavistan i ne pripadam ni jednoj stranci. Trenutno za mene nema čiste opcije. Pomalo sam besan na sve političare ali smatram da smo se za korak pomerili napred ako ništa drugo ono po pitanju medija jer kad pogledamo unazad u 10 god. vladavine Miloševića nijednom nisi mogao čuti na TV-u da je kod njih nešto zaškripalo, sve je bilo savršeno sem što nas je mrzeo ceo svet zato što smo uzvišena i ponosna nacija, a da su svi iz opozicije (osim Radikala) izdajice i prodane duše. Sada može da se čuje sve samo zavisi koje novine čitaš, koju TV stanicu gledaš i sl.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
#лала
Од десетина изјава и стотина или хиљада реченица које су званичници СРС-а дали у тих пар дана ти си нашао једну једину (и узгред потпуно истиниту) реченицу у којој је Тома мало пецнуо власт и покушао да изврши притисак да мало оштрије реагују, и на основу тога ти овде изводиш закључак како су радикаликали у најтежем тренутку напали владу и тиме наводно угрозили национални интерес. Ти онда очигледно не знаш како радикали нападају владу када им је то стварно жеља Wink. И да последњи пут разјасним, ја не спорим ја да је то Тома рекао, али и поред те једне реченице тврдим да су радикали били више него суздржани и кооперативни у оним стварима које су од националног интереса, па чак и та реченица која је имала за циљ да мало пецне и пробуди савест код оних који су тренутно у позицији да одлучују је управо у складу са интересима народа на Косову и оштријег реаговања на његовој заштити.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 78
Radikalu.
Tomislav je to izjavio u noći kada je bilo najteže, u momentu kad je puklo na Kosovu verovatno su sve kamere i linkovi ovog sveta bili upereni prema Srbiji što znači da nas je gledala cela zemaljska kugla. U tako oskudnom trenutku okriviti nekog od nas isto je medijski kao i zapaliti džamiju.
Da se to desilo 4-5 dana kasnije, možda i da se prećuti ali ovo je jako sramno. Vučić dan posle povratka sa kosova bio je na TV mostu i svađao se tamo sa nekim iz SPS-a oko politike, užasno sramno.
Jedino pozitivno u celoj priči (što se tiče Radikala) je to što je Vučić izjavio da se smiruje na Kosovu zato što Srba tamo više nema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Једино што те ја разумем је да покушаваш да оптужиш радикале, али све остало, твоји аргументи и начин резоновања ми уопште нису јасни.

Ајде молим те објасни ти мени како је та Томина реченица да и у влади има индиректно одговорних, који су вукли погрешне потезе и који се нису довољно залагали за повратак наше војске на Косово, лоше утицала на имиџ Срба у медијима? Као прво ни један старни медиј није ту изјаву пренео нити коментарисао. Као друго, све и да јесте не видим апсолутно ништа што би на било који начин негативно утицало на српски националини интерес, сигурно нико ко има и два грама мозга не би ту изјаву тумачио у смислу да Тома умањује одговорност Шиптара који убијају, руше и пале и да ту одговорност пребацује на владу Србије, што верујем ти покушаваш да покажеш. Таква инсинуација је потпуно неутемељена, да не кажем смешна.

Све у свему, за разлику од Томине изјаве, оно милозвучно `мјаукање` Војислава Коштунице пар сати пре је сигурно много нашкодило Србима на Косову и осоколило Шиптарске хорде да те ноћи, без икакве бојазни, још снажније крену у етничко чишћење, убијање и протеривање Срба, потпуно сигурни да им не прети апсолутно никаква опасност из Србије.

А што се Вучића тиче, он је једини наш политичар на кога су Шиптари пуцали, вероватно су и они свесни ко им је најопаснији противник Wink . Што се тиче `свађања` на ТВ Мосту, на твоју несрећу ја сам је својим очима гледао. Тај `неки из СПС-а` је био Баки Анђелковић лично. Готово читава емисија је протекла у потпуном слагању њих двојице, 98% ставова у вези Косова су им се подударала, једина тачка спорења, али без икаквог дизања тензија, а камоли свађе, било је потписивање Кумановског споразума и плана Черномирдин-Ахтисари, где је чак Вучић у шали рекао Бакију како верује да је и он лично био против твог споразума али га у СПС-у нису ништа питали, што је Баки у неку руку и потврдио рекавши да је он то доживљавао више емотивно јер је и сам са Косова.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 351
Људи џаба се свађате. Ко до сада није схватио ко су и шта радикали, тешко да му се то може објаснити. Сада су постали мало слаткоречивији и финији, али то је само фасада. У неким тренуцима они покажу право лице, као што је то ова Томина изјава и његово чувено " и шта сад ". Или кад је Радикал ликовао над спаљивањем џамија - толико о српском националном интересу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Да, човек сам од крви и меса, гледао сам једну стравичну неправду и егзодус свога народа без могућности да на било који начин на то утичем. У таквој ситуацији су ми на кратко емоције преовладале над разумом. И шта сад? Као што видиш готово истог тренутка, после пар минута, рекао сам да то није у реду што су џамије запаљене, али за разлику од тебе нисам се понашао као извештач ЦНН-а и одма почео да причам како смо због тога ми исти ко Албанци, како смо подједнаки дивљаци у злочинци.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Republika Srpska

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 995
Zastava
mob
Nokia N95
Ne znam meni je to glupo, naravno mozda bi ja nesto uradio kad sam vidio onaj uzas tamo! Ali smirio sam se iako sam pucao od besa! Ali verske objekte da palis, ne znam bas, to je i meni previse! Ajde u ratu ali jos u miru...Baca losu sliku na nas i onda se jos pitamo zasto nas svi mrze...
IP sačuvana
social share
Kome pravda leži u topuzu, tragovi mu smrde nečovještvom.
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 351
Citat: Радикал
али за разлику од тебе нисам се понашао као извештач ЦНН-а и одма почео да причам како смо због тога ми исти ко Албанци, како смо подједнаки дивљаци у злочинци.

Нисам ја рекао да смо ми исти као Албанци, него да су они који су то урадили исти као они. То је велика разлика. Далеко од тога да би те дивљаке поистоветио са својим народом
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: radikali

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.