Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Jun 2025, 10:10:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Goca Trzan - again  (Pročitano 12374 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 489
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Svidja mi se novi Gocin album. neke pesme nisam ocekivao u takvom aranzmanu npr. Plavi ram-ovo nije kritika-
E da primetio sam da je par pesama odradjeno sa harmonikom - sto mi bas i nije u Gocinom fazonu ali OK
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
I meni je najbolja pesma na novom CDu "Plavi ram", nesto potpuno drugacije i neocekivano:

http://uk.youtube.com/watch?v=MwtzIDA7vPU

A pesma "Gde posle nas"?
« Poslednja izmena: 29. Jul 2008, 17:22:57 od stoperka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 489
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Po meni je Pomalo veci favorit, ali meni se obicno dopadne pesma koja nikada ne dospe u prvi plan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
hehe, pa jeste Smile Pomalo je super pesma, ali ne znam koliku ce prodju imati kod sire publike. za siroke narodne mase je "Kad je bal.." i "Bajka", a ostatak albuma je "za svakog po nesto". "Pomalo" vuce pomalo Smiley na prvi CD. Bane Opacic ume lepo da se igra recima, to mi se svidja Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 489
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pomalo bih se slozio sa tobom za pomalo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
GOCA TRŽAN U "SELO GORI"!
Pop pevačica dobila ulogu u najgledanijoj srpskoj seriji „Selo gori, a baba se češlja", tumačiće ulogu Jorgovanke, partnerke Sina Dragana

Pop pevačica Goca Tržan-Marinković najnovije je pojačanje ultragledane srpske TV serije „Selo gori, a baba se češlja".

Goca Tržann: Čast mi je da sarađujem s Radošem

Goca Tržan kaže da je počastvovana ponuđenom ulogom Jorgovanke:
- Osećam pozitivnu tremu jer sam  svesna da me Radoš ne bi ni pozvao da od mene ne očekuje da ću ispuniti zadatak - kaže Goca za Preš. - Daću sve najbolje od sebe jer mi je ukazao veliku čast kada me je pozvao. Radoš i njegov tim su najpozitivniji ljudi koje sam upoznala - navodi pevačica, i priznaje da je ranije imala predrasude o samoj seriji: - „Selo gori" sam poistovećivala s banalnim serijama koje na ružan način prikazuju srpske seljake, a kada su mi dali da pogledam na DVD-ju prve četiri epizode, oduševila sam se mudrim humorom i shvatila da i te kako ima razloga za toliki rejting.

Poznata estradna zvezda pojaviće se u trećem serijalu TV blokbastera Radoša Bajića u ulozi Jorgovanke, inače partnerke jednog od glavnih likova - Sina Dragana (glumi ga Nenad Okanović).

Kako za Press otkriva Jelena Bajić-Jočić, izvršni producent RTS-ove serije, u pitanju je epizodna uloga koja ima tendenciju da izraste u bitan lik u seriji.

- Jorgovanka je za sada epizodna uloga, ali je veoma bitna za razvoj serije „Selo gori" i ona će kao osoba imati veliki uticaj na Sina Dragana. To je mlada devojka koja je imala nesrećnu sudbinu, a u jednom trenutku njihove sudbine se spajaju i dešavaju se neočekivani obrti.

fakti

n Serija „Selo gori" najgledaniji je TV projekat u Srbiji s rejtingom 33,6 („Evrosong" je imao rejting 31,4). Emitovanje novih epizoda najavljeno je za 13. decembar na RTS-u
n Preš je medijski sponzor serije, pa će naši čitaoci imati ekskluzivnu privilegiju da sve o dogodovštinama sa snimanja i ostalim detaljima vezanim za seriju saznaju prvi

Za početak smo odlučili da pokušamo s jednom epizodom, pa ako Jorgovanka bude imala dobru prođu, verujem da će Radoš dopisati njenu ulogu - otkrila je za Press Jelena Bajić Jočić, i napomenula da je Tržankino angažovanje jednak izazov za producentski tim i za pevačicu kao novopečenu glumicu, po čijem liku je Bajić i pisao ulogu.

- Gocino uključivanje u projekat može da bude izuzetno kvalitetan poduhvat, a može da bude bude i težak posao. Međutim, mi se nadamo najboljem jer verujemo da ona poseduje energiju zbog koje ju je Radoš i imao u glavi u fazi pisanja lika Jorgovanke. Pored energije, Goca Tržan i vizuelno odgovara Jorgovankinom liku, tako da smo odmah odustali od zamisli da ulogu poverimo nekoj pravoj glumici - zaključuje izvršni producent serije „Selo gori, a baba se češlja".
Press 16.8.2008

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Pomalo bih rekla da sam se uramila u plavi ram, al' posto znam (ja) da si tu, tamo iza zavese, dodjoh da ti udenem otrov u caj.
Kad je bal nek' je bal!

"Plavi ram" je ipak, d bestica.
  Smile
« Poslednja izmena: 17. Sep 2008, 02:18:37 od lukovica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
pozz za lukovicu Smiley drago mi je da ti se svidja plavi ram!  Smile

evo par klipova iz emisije "Plesom do snova", nadam se da gledate!

Plesom do snova - Swing

Plesom do snova - Becki valcer

Plesom do snova - Disco
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
goco,kako si?
sta se radi?

Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
evo snima se novi spot Smile

Snimljen je u Makedoniji, u produkciji produkcijske kuce "Tomato" i bice vise nego zanimljiv Wink
Evo par ekskluzivnih fotki sa snimanja, a uskoro premijera spota na sajtu!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Jun 2025, 10:10:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.