Bez zezanja ,da bi se neko "izbacio" sa foruma debelo mora da zasluzi.Ne vredjenje u jednom postu vec u mnogo ,mnogo vise.Postoje pravila i za moderatore ,ali kad nekom moronu moras 30 puta da kazes da ne spamuje,vredja i slicno ......e onda jebiga.
@Herros u tim stvarima se ja slažem sa tobom, sirovine niko ne voli! Ali ono što se meni ne sviđa , oko zaključavanja tema, tu ste načinili nekoliko grubih greašak ne samo meni nego i ostalim diskutantima, ono što mi se ne sviđa što zključate, to je najlakše, uopšte vas nije briga za odbranu , nečije teme, ne kažem ja ima situacija gdje vi stvarno upozorite da ćete je zaključati , a negdje mogu trubiti danima nećete se osvrnuti, ne razlikujete se od mojih profsroa sa fakulteta , njihova je uvijek zadnja i kapak! Da li se desilo da jednom zaključana tema bude naknadno otključena, jer je neko zaključio da je bilo na prečac! @Sa Aneom sam vodio žučnu raspravu putem privatnih poruka, ne kontajući da me je mogla lako izbaciti sa foruma nisam to znao, dobor Anea priznajem da sam bio neosnovano ljut, to sam zaključio kasnije, ali nije zato što sad srijepim da me možeš izbaciti, ako ti to čini zadovoljstvo i ti smatraš ispravnim slobodno izvoli, ali u vezi onih tema porgješio sam ja i žao mi je što sam te onako napao. Ubrzo poslije te naše male rapsrave uključio se i SF i to me je iznenadilo pomislio sam da se Anea njemu žalila , ali sam očito bio u krivu, nije bilo portrebe za tim. I onda se diskusija sa SF, krenula u drugom smjeru, ali sad je to druga priča, on meni zamjera, to što sam ja tražio svog čikicu, ali je ispustio bitnu činjenicu da ja nikog ne mogu natejrati da mi traži čikivu , ja sam samo zamolio ljude dobre volje da ako neko zna njegov broj da ga brže nađem, znači molio, a ne zahtjevao, a tu je velika razlika. Hvala svima koji pročitaju ovaj moj post, dijelom kritika dijelom pohvala, dijelom kajanje!