Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 10:52:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Izbacen sa foruma"  (Pročitano 2819 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Apple 15
Zbog toga je i moj odgovor: "Zato."  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 561
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
HTC One X
doista  Smile
IP sačuvana
social share
武士道!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung S7
Bez zezanja ,da bi se neko "izbacio" sa foruma debelo mora da zasluzi.Ne vredjenje u jednom postu vec u mnogo ,mnogo vise.Postoje pravila i za moderatore ,ali kad nekom moronu moras 30 puta da kazes da ne spamuje,vredja i slicno ......e onda jebiga. Smile
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Ericsson T28
@Herros u tim stvarima se ja slažem sa tobom, sirovine niko ne voli!
Ali ono što se meni ne sviđa , oko zaključavanja tema, tu ste načinili nekoliko grubih greašak ne samo meni nego i ostalim diskutantima, ono što mi se ne sviđa što zključate, to je najlakše, uopšte vas nije briga za odbranu , nečije teme, ne kažem ja ima situacija gdje vi stvarno upozorite da ćete je zaključati , a negdje mogu trubiti danima nećete se osvrnuti, ne razlikujete se od mojih profsroa sa fakulteta , njihova je uvijek zadnja i kapak! Da li se desilo da jednom zaključana tema bude naknadno otključena, jer je neko zaključio da je bilo na prečac!
@Sa Aneom sam vodio žučnu raspravu putem privatnih poruka, ne kontajući da me je mogla lako izbaciti sa foruma nisam to znao, dobor Anea priznajem da sam bio neosnovano ljut, to sam zaključio kasnije, ali nije zato što sad srijepim da me možeš izbaciti, ako ti to čini zadovoljstvo i ti smatraš ispravnim slobodno izvoli, ali u vezi onih tema porgješio sam ja i žao mi je što sam te onako napao. Ubrzo poslije te naše male rapsrave uključio se i SF  i to me je iznenadilo pomislio sam da se Anea njemu žalila , ali sam očito bio u krivu, nije bilo portrebe za tim. I onda se diskusija sa SF, krenula u drugom smjeru, ali sad je to druga priča, on meni zamjera, to što sam ja tražio svog čikicu, ali je ispustio bitnu činjenicu da ja nikog ne mogu natejrati da mi traži čikivu , ja sam samo zamolio ljude dobre volje da ako neko zna njegov broj da ga brže nađem, znači molio, a ne zahtjevao, a tu je velika razlika. Hvala svima koji pročitaju ovaj moj post, dijelom kritika dijelom pohvala, dijelom kajanje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 10:52:32
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: foruma Izbacen
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.