Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Nov 2024, 23:07:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: koje vam je najbolja konzola
PS 3
48.4%  (15)
PS 2
12.9%  (4)
PSP
6.5%  (2)
Nintendo Wii
19.4%  (6)
Nintendo Game Cube
0%  (0)
Xbox 360
6.5%  (2)
Xbox
0%  (0)
Sega Dreamcast
3.2%  (1)
Game Boy Micro
0%  (0)
Game Boy Advance SP
0%  (0)
Game Boy Advance
3.2%  (1)
Ukupno glasova: 31
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: glasajte za najbolju konzolu  (Pročitano 14452 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1060
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung E250
MGS4
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia E71
tvoj najbolji argument zasto ps3 nije najbolji je sto nema piraterije i zato sto kod nas nema da se uzme 20 dobrih igrica?e ovo mi je najbolje sto sam cuo do sad...inace za sad je mozda xbox360 i bolji po igricama i tome,al to je jedonstavno zato sto je stariji godinu dana i za ps3 je mnogo teze pravit igrice,al zato kad se uhodaju ima da rasturaju radi mocnijeg hardvera i jos na to dodano sto ce uskoro svi sto imaju xbox morat kupovat nadogradnju u vidu blu-ray citaca,koji nece bit ispod 100-150e,i na kraj ispane na isto,i jos sto je na ps3 igranje online besplatno,a M$ i tu oce da se ogrebe za pare...
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
HTC Hero
Nije samo zbog toga. To sam onako bezveze naveo. Lepo sam ja rekao da ce PS3 vladati za GODINU DANA. Ali trenutno jos uvek nije razvijeno trziste u Srbiji. Ja sam naveo samo primer trenutnog stanja, a ne kako ce biti za toliko i toliko vremena. Po meni, a i po vama, ce PS3 biti mozda i najpopularnija i najprodavanija konzola, ali tek kasnije. Ako si ti sada spreman da das 600e za konzolu i jos toliko za par igrica, samo napred. Ja cu je kupiti kad bude vreme za to...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1060
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung E250
Pitalo se koja je najbolja konzola? Tu ne treba da ulazi finansijski faktor, bar ne za igre. Podrazumeva se kvalitet trenutnih i nadolazecih igara, a sto se tice ovog drugog mislim da je tu Sony u prednosti. Ni ja ne mogu da je priustim zbog toga, ali da ne bude zbog toga 'kiselo grozdje'.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
HTC Hero
Ok poshtujem sve. Ustvari, po meni, ako ste fan Maria i Sonica, reci cete Wii, a ako igrate pucacine i dobre voznje, reci cete PS3 i X360 (otprilike je tako). A i da se gledaju samo performanse, sta ce onda u ponudjenim GameBoy Micro i Advance i tako te konzolice. Da gledamo hardware, onda je trebao da stavi samo Xbox 360 i PS3, jer ostali ne mogu da se mere sa njima. Necu da se raspravljam bezveze, jer svako ima svoje misljenje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1060
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung E250
Fan sam ja i Maria ali... Jedino da valjam drogu pa da uzmem sve konzole. Super Mario Galaxy je savrsenstvo, Super Smash Bros. Brawl isto extra.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3953
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Fan sam ja i Maria ali... Jedino da valjam drogu pa da uzmem sve konzole. Super Mario Galaxy je savrsenstvo, Super Smash Bros. Brawl isto extra.

Polovan Wii sad može da se nabavi relativno jeftino, ako uspeš da ga nađeš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
HTC Hero
hehe. Slazem se za SMG, a Brawl jedva cekam da izadje. Gledao sam na YouTubu americku verziju i full je. Jos uvek igram SSB Melee. Sad cu da kupim neku pucacinu, mozda i Metroid Prime 3, pa cu obavestiti. Odosmo mi off topic.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Ideje i smeh će spasiti svet... ♫

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8225
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Samsung Galaxy S2
Upis.

Elem, moje mišljenje je da je totalno besmisleno porediti da li je bolji PS, PS2 ili PS3, recimo.. Pa naravno da je PS3 najbolji, nisu u Sony-u debili pa da prave lošiju konzolu od predhodne Smile
Tako da sa te strane, otpada bilo kakvo poređenje. Mislim da je ovde bolje pitanje da li bolje konzole pravi Microsoft, Sony ili Nintendo..
Mislim, raspravljajte vi koliko hoćete, ali ćete se samo vrteti u krug Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1.1
sega dreamcast ofcorse Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Nov 2024, 23:07:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 19 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.