Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 05:13:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gimnazija-skola za kretene  (Pročitano 8743 puta)
Poznata licnost

zivi i pusti druge da zive

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 2824
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung D500
moja gimnazija nije normalna jer je pola profesora pijano
IP sačuvana
social share
Smile because what's the use of crying..

Boriti se za mir zvuci kao j*bati se za nevinost
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Who the fuck is Bugs Bunny?!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 4047
Zastava Beograd, trenutno...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 6630
Pa što, ne mora da znači, imam i ja par alkosa u školi, ali su profesori do jaja....
Znaju svoj posao, i super su...
IP sačuvana
social share
"Бог вас клео, погани изроди, што ће турска вјера међу вама?"

Remember, if you shake it more than twice, you're playin' with it!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Sve je otrov i nista nije otrov

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 176
Zastava Rotterdam
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
ja sam zavrsio opcu gimnaziju i tvrdim da je opca gimnazija glupa skola i da sputava one koji imaju veliki potencijal al je dobra za osrednje inteligentnu djecu ciji su roditelji na vecoj drustvenoj stepenici jer mogu reci moje dijete je zavrsilo ili ide u gimnaziju a to dijete nema tri ciste nego buba li buba ( to sto je prosao/la odlicnim ne znaci da je  i pametan).

Pazi, nisu sve gimnazije jednake... Smile
Tvrdim da ukoliko ides i u najgoru gimnaziju imas mogucnost da sam istrazujes i ne dozvolis da te skola unazadi. Smile
Sto se tice tih sto idu radi neke vrste "zvanja" u skolu.... Ima ih svuda i ne zelim da pricam o njima.

Nikako ne mislim da je gimnazija skola za kretene vec mislim da daje najsire znanje iz brojnih oblasti ukoliko si spreman da ga prihvatis.
Mozes ti ici u najelitniju skolu, a opet sa druge strane ne diras knjigu i oslanjas se na cistu inteligenciju  Smile
Inteligencija ti nece sama od sebe reci kojih 7 svetskih cuda postoje. Neke stvari jednostavno moraju da se nauce. Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Everything I touched was golden

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1169
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Nokia N82
Ma ko jos ide u skolu da bi nesto naucio ? to se radi u prolazu. Nekad mozes vise da naucis na putu do skole ili malom odmoru ( ekskurzije da i ne pominjem ) nego na casu.
IP sačuvana
social share
Everything I touched was golden
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Moja mlađa rođaka bila odlikaš u osnovnoj pa je htela da upiše frizersku, turbo-folk vremena kad je to bilo pomama među klinkama. Ja sam je naribao, upiši gimnaziju, možeš da posle studiraš imaš sve materijalne uslove i podršku matoraca. Završila je gimnaziju i prestižan fah i sad dobro zarađuje u struci, kad su došla normalnija vremena. Klinac posle osnovne nema jasnu predstavu o svojim željama čime bi se bavio, a još se jasno ni ne vide sklonosti i talenti ka određenoj struci, pa je gimnazija dobro rešenje za one koji pucaju na neki fax.

Ja sam bio usmeranjak pa sam tokom srednje promenio dve škole i tri različita odelenja, i na kraju polagao diferencijalni ispit za upis na fax, ma tad su nas mrcvarili do besvesti., a drugačije nisi mogao.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Sve je otrov i nista nije otrov

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 176
Zastava Rotterdam
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Moja mlađa rođaka bila odlikaš u osnovnoj pa je htela da upiše frizersku, turbo-folk vremena kad je to bilo pomama među klinkama. Ja sam je naribao, upiši gimnaziju, možeš da posle studiraš imaš sve materijalne uslove i podršku matoraca. Završila je gimnaziju i prestižan fah i sad dobro zarađuje u struci, kad su došla normalnija vremena. Klinac posle osnovne nema jasnu predstavu o svojim željama čime bi se bavio, a još se jasno ni ne vide sklonosti i talenti ka određenoj struci, pa je gimnazija dobro rešenje za one koji pucaju na neki fax.

Ja sam bio usmeranjak pa sam tokom srednje promenio dve škole i tri različita odelenja, i na kraju polagao diferencijalni ispit za upis na fax, ma tad su nas mrcvarili do besvesti., a drugačije nisi mogao.

Smile Smile

Ma ko jos ide u skolu da bi nesto naucio ? to se radi u prolazu. Nekad mozes vise da naucis na putu do skole ili malom odmoru ( ekskurzije da i ne pominjem ) nego na casu.

Treba razlikovati prakticno znanje od teorijskog. Smatram da su oba potrebna.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
ja smatram da decko treba da poslusa sam sebe...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Ja pevam,da m prodje vreme...

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2600
Izvini,ja sam završila gimnaziju,ali se uopšte ne osećam kao kreten!
Ti pogrešno zaključuješ, definitivno Smile
IP sačuvana
social share
jel bas mora?!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Apple 15
Meni se cini da su srednje strucne skole pre skole za kretene...
Mislim... naprave od tebe fah-idiota...
Da se razumemo.. ja sam isla u strucnu skolu... ekonomsku... tako da znam kako je to kad ucis predmete iz samo jedne oblasti.. ubistvo... samoubistvo...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
riverdale.lbpsb.qc.ca   .....moja bivsa  Smile

tamo su skole koncipirane drugacije nego ovde. Postoje: elementary school (kao ovde osnovna...s tim sto traje 6 god), middle school (to ovde ne postoji koliko znam  Smile ), i High school (od 8. do 12. razreda). Predmeti se biraju na osnovu interesovanja studenta, vrlo malo se radi kod kuce, uglavnom u skoli se odradi sve, svaki student mora da odradjuje sekcije po svom izboru itd itd

gimnazija skola za kretene?  Smile Na osnovu cega to neko tvrdi? Smile Smile  ja ne znam, mozda, ali zaista nisam ubedjen  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 05:13:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.