Nov sam na ovom forumu i vidim da je lepo razvijen, vidim da ima i ozbiljnih koji lepo govore i komentarisu na temu ali i onih koji okrecu na smeh i one stvari koje nisu za to. Molio bi sve da ovde ostavljaju samo normalne komentare, ako nemas normalno misljenje onda bolje precuti. Smeta mi to sto vidim da nogi smatraju svoju veru pravu veru i jedinu a da znaju samo ono sto su im preneli drugi a sami nisu skoro nista citali i proucavali. u Bibliji pise da sve sto cujemo treba i da proverimo, hvala Bogu biblija je dostupna svima i svi znaju da citaju nije kao pre. Ali danas je bolje uzeti neku prostu knjigu i citati to a ono sto verujem to vidim sta drugi rade i sta oni kazu. Prava crkva, dali uopste postoji ime za crkvu ili za veru koja je prava, procitao sam jedan komentar pravoslavna vera je jedina prava. Ja milim da neje vazno kako ti se zove crkva nego sa ucis od nje i u njoj, svedok sam da u raznim zemljama je nekad nazalost samo ime zajednisko za crkva a ono sta veruju rade i govore to je retkost. Nevolim stav moje je pavo i samo je to bolje uzmi i nemoj da verujes nijednoj crkvi nego sedi kuci i sam proucavaj imaj svoje misljenje pa onda proveravaj sa crkvom a ne na slepo da verujes drugima. Mnoge volje crkava rade to za novac i mnogo vise zaradjuju nego drugi ljudi i rade ono sto im se kaze a ne ono sto oni veruju.
« Poslednja izmena: 10. Dec 2011, 00:17:30 od Sakal86 »