Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 21:40:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prava crkva i vera  (Pročitano 681 puta)
10. Dec 2011, 00:15:52
Zodijak
Pol
Poruke 3
Browser
Chrome 15.0.874.121
Nov sam na ovom forumu i vidim da je lepo razvijen, vidim da ima i ozbiljnih koji lepo govore i komentarisu na temu ali i onih koji okrecu na smeh i one stvari koje nisu za to.
Molio bi sve da ovde ostavljaju samo normalne komentare, ako nemas normalno misljenje onda bolje precuti.
Smeta mi to sto vidim da nogi smatraju svoju veru pravu veru i jedinu a da znaju samo ono sto su im preneli drugi a sami nisu skoro nista citali i proucavali.  u Bibliji pise da sve sto cujemo treba i da proverimo, hvala Bogu biblija je dostupna svima i svi znaju da citaju nije kao pre.  Ali danas je bolje uzeti neku prostu knjigu i citati to a ono sto verujem to vidim sta drugi rade i sta oni kazu.
Prava crkva, dali uopste postoji ime za crkvu ili za veru koja je prava, procitao sam jedan komentar pravoslavna vera je jedina prava.  Ja milim da neje vazno kako ti se zove crkva nego sa ucis od nje i u njoj, svedok sam da u raznim zemljama je nekad nazalost samo ime zajednisko za crkva a ono sta veruju rade i govore to je retkost.  Nevolim stav moje je pavo i samo je to bolje uzmi i nemoj da verujes nijednoj crkvi nego sedi kuci i sam proucavaj imaj svoje misljenje pa onda proveravaj sa crkvom a ne na slepo da verujes drugima.  Mnoge volje crkava rade to za novac i mnogo vise zaradjuju nego drugi ljudi i rade ono sto im se kaze a ne ono sto oni veruju.
« Poslednja izmena: 10. Dec 2011, 00:17:30 od Sakal86 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
Ima se dosta tema za ovako nesto. Prikljuci se diskusijama i zelim ti uzitak u njima.

Ziv bio.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 21:40:20
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.