Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Jun 2025, 06:32:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ghost Recon: Future Soldier  (Pročitano 30512 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 128
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
HTC Wildfire
Ne pomaze, reinstalirao sam igru(slucajno), update-ovao, i nista opet nece, moram sve iz pocetka(inace to je bila misija 12) uf al sam popizdeo
« Poslednja izmena: 09. Jul 2012, 03:04:35 od ledu95 »
IP sačuvana
social share
DS 1989
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Motorola 
Nakon što joj zapretih brisanjem,ipak je odlučila da proradi i to nakon krajnje konzervativnog tretmana koji je podrazumevao sledeće :

- Win7 x64 apdejtovan do daske (uključujući i prokleti dot.NET/DirectX...)
- instalacija 12,8 GB verzije bez "lekića"
- nikako apdejt preko mreže
- ubačen Update v1.1 (skdrw) ,bez "lekića" i dalje
- ubačen Update v1.2 (skdrw) ---> upotrebljen "lekić" (prosto kopiranje u folder same igre,a ne Launchera)

-----------------------------------------------
Dosadna priča,ali meni manje iritantna od Spec Ops _The Line-ove.Možda je i bolje što priča ne odvlači pažnju,jer
tako ostaje više vremena za krajnje svedenu kako-mali-Perica-zamišlja taktiku i napucavanje , koji (sami po sebi) nisu tako loši.
Igra fokusirana isključivo na "ghostery" fazon (dosta se toga može preći i bez ispaljenoga metka),sa par ozbiljnih bagova (npr. otpuzim li 10 m dalje,6 neprijateljskih vojnika bukvalno nestane) i debilnih rešenja koja izluđuju (završna jurnjava koja je vremenski ograničena i tera igrača da saborce "ostavi na cedilu").   
Par nivoa je sasvim solidno,mada čitava igra nije nešto čija će se SP-kampanja pamtiti duže od 2 meseca.
« Poslednja izmena: 10. Jul 2012, 23:47:18 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 128
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
HTC Wildfire
Ja imam win7 x86 , i radila mi je bez ikakvih zakrpa, ali je odjednom zabagovala na nivou 12 i stalno kad ocu da ucitam taj nivo izadje mi iz igrice uz prateci Runtime error. Ima li neko resenja?
IP sačuvana
social share
DS 1989
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Motorola 
Jedino rešenje (za ubuduće) ti je sejvovanje GameSave Manager-om kada imaš stabilnu situaciju u igri.Par sejvova tokom ovih novijih,zbudženih igara i čovek sačuva živce.
Za tvoj trenutni problem,na žalost,nemam rešenja.
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49417
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy S24
GR: Future Soldier dobio "seasson pass"

Planirate li nabaviti sve dodatne sadržaje za Ghost Recon: Future Soldier, "seasson pass" je pravo riješenje za vas

Kao i mnogi drugi izdavači, Ubisoft je pustio u prodaju season pass za sve dodatne sadržaje PC verzije Tom Clancy's Ghost Recona: Future Soldier.

"Sezonska propusnica" omogućava vlasnicima dostupnost svih sadržaja za spomenuti naslov čim se pojave u prodaji, a istom je moguće i uštedjeti obzirom da će cijena propusnice biti niža od cijene svih planiranih DLC-ova.

Uz season pass, objavljen je i novi DLC Arctic Strike Map Pack, prvi dodatak koji je uključen u ovaj tip promocije, a isti donosi nove mape, nove mrežne načine igranja i nova oružja.

Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier Season Pass možete nabaviti na svim servisima koji u ponudi imaju Ubisoftove naslove poput primjerice Steama po cijeni od 24,99 eura.
Damir Radešić

Izvor: Bug.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 128
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
HTC Wildfire
Treba mi pomoc, posto sam jedno vreme igrao ovo(fazon za letnji raspust) stigao sam do poslednjeg nivoa, i posto mi je bagovalo brda(imao sam krs grafu) pa sam obrisao ,i sad (posto sam uzeo novu grafu) posto me mrzi da po 3x prelazim igricu, jel moze neko da mi uploaduje (ovde ili u privatnoj poruci) save game sa skoro svim odradjenim onim tactical i weapon challenge-ima? Hvala unapred
IP sačuvana
social share
DS 1989
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49417
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung Galaxy S24
Novi DLC

Drugi po redu DLC nosi naziv Raven Strike i donosi tri nove misije koje nadopunjuju kampanju

Ubisoft je objavio kako je u prodaju pušten Raven Strike, drugi po redu DLC za njihovu prošlogodišnju pucačinu Ghost Recon Future Soldier.

Prema kratkom opisu, spomenuti je svojevrsna posveta ranijim izdanjima serijala obzirom da donosi tradicionalnu igrivost koju ćemo isprobati u tri nove kampanjske misije koje se odvijaju na većim mapama, a navodno je i težina istih osjetno veća od originalnih.

Svaka mapa podržava igranje do četiri igrača kooperativno, a dodana je i nova, Sawmill za Guerilla način igranja gdje nas očekuje 50 valova neprijatelja u ruralnom dijelu Rusije.

Raven Strike možete nabaviti putem Steama, Ubisoft Online Storea i ostalih servisa s kojima Ubisoft ima ugovor.
Damir Radešić

Izvor: Bug.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Jun 2025, 06:32:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.