Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jun 2025, 23:48:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja postaju debilna  (Pročitano 1106 puta)
14. Avg 2010, 03:51:15
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 394
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia N95
Siguran sam da nisam jedini koji sam primetio to ali pitanja stvarno postaju ocajna i uopste mi nije jasno da li postoji neko ko ih pregleda ili samo ulaze u bazu pitanja bez provere znaci mogao bi ja da pocnem da saljem kad je uginuo kucni ljubimac Baraka Obame 7. februara 23.marta 13. oktobra ili 25. juna i tu se sve svodi na srecu i u poslednje vreme samo takva pitanja vidjam ili bilo mi je neko pitanje otprilike ovako je islo macak x i macak y su nakon smrti svoje bogate naslednice dobili po koliko miliona dolara i ja i ova druga dvojica smo ga procitali jedno pet  puta u tih 12 sekundi pokusavajuci da shvatimo sta znaci to pitanje da li je neka matematika ili sta vec i svi smo odgovorili u 11. sekundi i na kraju tacan odgovor 29 cini mi se i tek onda sam shvatio da je to neka verovatno procitao u novinama neku zanimljivost ali mi nije jasno ko zove svoje ljubimce X i Y  ili pitanja tipa Elizabeta 8. da li je bila tetka ujna strina sestra  baba prababa cukunbaba deda pradeda sin ujak kum bratic sestricina ili sta vec vojvodi od Kenta ili Petru 2. Karadjordjevicu ili Majklu Džeksonu ili Ekremu Jevricu ili Bori Drljaci ili pas Vojislava Kostunice koji se zove Zuca ili zastitni broj Milje Vujanovic 77 ili kolko soljica kafe je dnevno pio Maksim Gorki 40 cini mi se.Mozda sam trebalo ovo jednostavno da napisem u temi Predlozi izvinjavam se ali morao sam ovo da napisem i da zamolim da jednostavno ne primate sva pitanja u bazu ako zelite da se poveca prosek tacnih odgovora zajednice.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Sony xperia
Tema:
http://forum.burek.com/o-pitanjima-u-igri-za-postavljace-t478055.1180.html

Mozda ti na ovoj odgovore nadlezni za te stvari. Ukoliko ne, nastavi na temi sa linka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jun 2025, 23:48:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.