Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rodila Jovana, a lečila se od nadimanja!  (Pročitano 1716 puta)
09. Jul 2011, 14:00:43
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Apple 15
Ivana Mitrović se porodila, a nije znala da je trudna
Rodila Jovana, a lečila se od nadimanja!
Subota - 09.07.2011
Ivana Mitrović (29) iz Leskovca na Ivanjdan, 7. jula, rodila je sina Jovana, a da prethodnih devet meseci nije ni znala da je trudna! U bolnicu je primljena zbog bolova u stomaku, a prethodnih meseci je pila lekove protiv nadimanja!

- Kada mi je lekar rekao da je porođaj počeo, skamenila sam se. O kakvom porađaju priča čovek, šta mu je, pitala sam se. Trenutak kasnije sam počela da plačem, prebirala po mislima kako je došlo do toga i koje sam sve lekove uzimala u proteklih devet meseci. Tek nekoliko sati kasnije sam se opustila kada je beba prošla kontrole i kada su rekli da je sve u redu. Sada pokušavam da se radujem - priča vidno zbunjena mlada majka, koja kroz suze grli svog sinčića teškog 3,55 kilograma.
Ivana je u Hitnu pomoć, a potom i u Urgentni centar Opšte bolnice u Leskovcu primljena u četvrtak ujutro zbog jakih bolova u stomaku i manjeg krvarenja. Lekari su je pregledali, dali joj injekciju za umirenje bolova i spremali je za snimanje stomaka na rendgenu, koji na sreću u tom momentu nije radio, pa je Ivana sa suprugom Ljubišom (41) u pauzi otišla do ginekologa, na trećem spratu bolničkog zdanja. Iskusni ginekolog dr Slavko Krstić je odmah konstatovao da je porođaj počeo i 20 minuta kasnije na svet je došao mali Jovan, bez ikakvih komplikacija.
- Tu su je nešto pritiskali po stomaku, pa nas uputili u Urgentni. Tamošnji lekari su je na isti način pregledali, vrteli glavom i rekli da ima nešto tvrdo u stomaku, da se sva nadula i da mora na rendgen, a posle kod ginekologa. U međuvremenu je primila injekciju „diklofenaka“, ali bolovi nisu prestajali. Rendgen radi od sedam sati, a mi smo se sami zaputili kod ginekologa 40 minuta ranije. Sreća naša što rendgen nije radio - priseća se srećan otac Ljubiša. Ivana i Ljubiša su pet godina u braku, a više od sedam žive zajedno. Ona se od 2003. godine lečila od hormonalnog disbalansa, odnosno neurednog menstrualnog ciklusa, i varirajuće telesne težine. Usput su se nadali i trudnoći, koja nikako da se desi.
- Poslednji put sam bila kod ginekologa pre godinu dana, a poslednji ciklus imala pre devet meseci. Kada ni četiri meseca kasnije nisam dobila, na nagovor supruga uradila sam test trudnoće, ali bio je negativan. Zato sam to kao mogućnost izbrisala iz pameti, a kako su mi dojadili lekari i hormoni, rešila sam da sve prepustim slučaju. Nisam osećala nikakve promene. U poslednja dva-tri meseca osećala sam nešto kao naduvavanje creva, pa sam na svoju ruku pila lekove protiv nadimanja - priča Ivana i dodaje: - Ovo je najlepši osećaj na svetu. Sve će se srediti, sve će biti u redu.

Dizala bale tkanine od 50 kilograma
Kada je čuo vest, otac malog Jovana Ljubiša jedva je, kaže, ostao na nogama. Najpre je plakao od sreće, a onda od straha.
- Da smo znali za trudnoću, ne bih joj dozvolio ništa da radi i ne bih renovirao kuću. Nemamo ništa spremljeno za bebu - jada se otac bez zaposlenja. Ivana je dan uoči porođaja u konfekciji „Martes“, gde radi, dizala bale, teške i do 50 kilograma, a nešto ranije je bila glavni muževljev pomoćnik u građevinskim i stolarskim poslovima.

Milica Ivanović

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

I Am My Own Savior!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8650
Zastava Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Alcatel One Touch
Kako je moguće ne primetiti trudnoću koja trajr 9 meseci za ime svega!?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1620
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mmmmmmm daaaa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Sony 
Prvo: Vest je objavio Alo
Drugo: Postoji nešto što se zove "nedostatak menstruacije" koja je čest pokazatelj trudnoće

Sve skupa - Lepa vest, ali oboje (muž i žena) zajedno imaju IQ 80
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1620
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 5.0
a sta ako dodje sez i kaze da je dijte zaceto bozanskom silom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.121 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.