Zukorlić je zatražio "sto posto prava Bošnjacima, plus hedije i darove da nas malo paze i maze", a to se, dodao je, u evropskoj terminologiji zove pozitivna diskriminacija.
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.
Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Zukorlić je zatražio "sto posto prava Bošnjacima, plus hedije i darove da nas malo paze i maze", a to se, dodao je, u evropskoj terminologiji zove pozitivna diskriminacija.
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.
Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Заиста, али заиста не можеш да ме навучеш да дам на важности твојим несрећним порукама.
kolike slike tek postavljas kada pridajes vaznost porukama? uopste nije vazno da li ces ti pridati vaznost ili ne, ovde smo u raspravi i vazno je da se to pitanje sagleda sa razlicitih strana
evo pre neki dan je dogovorena izgradnja krsta u kragujevcu. ja znam da ces ti reci da to nije tacno i da je to CNN propaganda, ali videces da ce se napraviti krst