Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 07:40:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gde za doček 2009 ?  (Pročitano 3180 puta)
20. Nov 2008, 14:50:03
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
Pozdrav svima !!!   

Otvorio sam ovu temu iz razloga da svako ko je voljan da diskutuje o tome gde? i kako? za Novu Godinu, a da to nije Srbija.    
Nemojte da pomislite da Ja ne volim svoju zemlju, nego mislim da je vreme da izađemo malo iz kaveza.    .    .    .    xexe   Smile !!!!

Pišite !!!

« Poslednja izmena: 20. Nov 2008, 14:57:12 od josuabg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja cu najverovatnije za Novu Godinu na Ohrid, prikupljala sam ponude i mislim da sam u *********** nasla odlicnu ponudu za Ohrid

[Edit by Mikele: Svaka poruka cija je svrha iskljucivo reklama komercijalnih sadrzaja, drugih foruma, drugih sajtova krsi Pravilnik Burek Foruma, i bice cenzurisana i reciklirana.]
« Poslednja izmena: 25. Nov 2008, 08:43:00 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
. . . . Ohrid sjajana ideja, ali Ja bih malo da vidim Zapadnu Evropu. . . . .  Smile. . . pronasao sam par interesantnih ponuda, Berlin, Barselona, pa cak i Krakow Smile!!!
. . . . Jos cu malo da istrazujem pa se javljam. . . . . . . . .  Smile!!!
« Poslednja izmena: 21. Nov 2008, 16:52:06 od josuabg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nisam nikoga htela da reklamiram vec samo rekla ime agencije za koju mislim da ima odlicne ponude za Ohrid Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Je li bio ko za Novu u Solun   ?
« Poslednja izmena: 26. Nov 2008, 23:26:19 od mscepo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11462
Zastava Novi Pazar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia 6300
ja za nowu odoh u Brazil....
cuo sam da ce biti najweci watromet na swetu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 525.2
mob
Nokia Neka stara nokia
ja sam hteo u split,na hladno pivo,ali ipak zelim da se vratim ziv...
tako da cemo videti...

IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1076
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung L700
, pa cak i Krakow Smile!!!

Znam gde si video tu ponudu za Krakov, i ja sam je nedavno nasao i deluje brutalno. Vredi razmisliti (iskesirati) ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
Novogodišnji aranžmani se dobro prodaju

I pored globalne ekonomske krize turističke agencije se ne žale - postoji dovoljno domaćih turisti koji žele da dočekaju Novu godinu u nekoj od evropskih metropola ili dalekih destinacija.

U "Kon Tikiju" kažu da je i ove godine najveće interesovanje za Rim i Pariz, kao i za Firencu, Lisabon i Madrid.

"Petodnevno putovanje u Rim košta 695 evra, u cenu je uključen avionski prevoz, a polazak je 30. decembra", rekla je Milica Žarković iz "Kontikija" i naglasila da su "ove godine izuzetno traženi i aranžmani za Prag i Berlin, gde se tradicionalno Nova godina dočekuje na nekom od gradskih trgova.

Prema njenim rečima, veliko interesovanje vlada za "Južnoameričku turu" za koju je potrebno izdvojiti 3.790 evra i aranžman pod nazivom "Egzotika Arabije" koji obuhvata Dubai, Istanbul i Omam.

Žarkovićeva kaže da se aranžmani za Kopaonik, iako je cena visoka i iznosi čak 67.200 dinara za osam polupansiona u hotelu "Grand", dobro prodaju.

U turističkoj agenciji "Džangl trevl", koja organizuje neobična putovanja po povoljnijim cenama, a namenjena su najčešće studenatima, kažu da najveće interesovanje je za doček Nove godine u Amsterdamu za koji je potrebno izdvojiti 320 evra, kao i za Barseloni koja košta 300 evra.

Prema podacima turističke agencije Jolly Travel najveće interesovanje Beograđana vlada za Kopaonik i metropole Pirinejskog poluostrva - Barselonu, Madrid i Lisabon. Posebno je veliko intresovanje za doček najluđe noći u Atini - za pet polupansiona i avio pevoz potrebno je izdvojiti 380 evra.

Od dalekih destinacija u toj agenciji izdvajaju veliku turu po Meksiku - od glavnog grada Meksiko Sitija, preko Pueble u podnožju Popokatepetla, do mondenskog Akapulka na obali Pacifika po ceni od 1.790 evra.

U programu ove agencije za doček Nove godine značajno mesto po interesovanju turista zauzimaju i skijaški centri u Bugarskoj, Francuskoj i Austriji.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
Doček Nove godine u Beču

Beč će se 31. decembra pretvoriti u ogroman prostor za slavlje: ove godine se očekuje 700.000 posetilaca na „Novogodišnjoj stazi" koja se prostire od platoa ispred Gradske skupštine kroz uske uličice u centru grada.

Platna veličine 44 kvadratnih metara, bine veličine do 120 kvadratnih metara, nastupi 3 DJ-a, astrološko selo sa vidovnjacima kao i 70 gastronomskih štandova, pretvoriće stari deo grada u jedinstvenu prazničnu milju.

Novogodišnje jutro posetioci Beča mogu da pozdrave uz doručak protiv mamurluka na platou ispred Gradske skupštine. Pri tom mogu da uživaju u Novogodišnjem koncertu Bečkih Filharmoničara na velikom platnu. Ili da posete mnoge lokale poput tradicionalnih bečkih kafea Diglas i Lantman ili da u popularnom lokalu Lutz Bar uživaju u branču.

Izvor: Poslovna Zena
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 07:40:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.