Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 04:35:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Otvaranje Kafica  (Pročitano 2328 puta)
Poznata licnost

долазим са маглом,одлазим са маглом..

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4856
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Koja lokacija kafica i tip? mislim pab,pivnica,kafana ili standardni ficka? na sta bi pre vukao? a od lokacije ti najbitnije na sta cesh da vucesh
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Lokacija kafica bi bila u centru, ili sto blize centru grada, zavisi kakav lokal nadjem i sta mi bude odgovaralo. Tip bi bio neki klasican/fancy kafic, lepo uredjen neke kozne fotelje, garniture, prijatna atmosvera...uglavnom da privucem sto vise ljudi. Kod mene u gradu uglavnom opstaju diskoteke i kafici koju su prepuni ljudi, dok neke klasicne kafane i bifei jako lose posluju i ne opstaju dugo. Uglavnom pisete sto vise predloga, i saveta da bi kafic ispao kako treba  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4856
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Prvo sa tim novce na raspolaganju za takav enterijer necesh imati dovoljno ako krecesh od nule ni priblizno. Morash da ostavish para da imash sa strane dok ne razradish kafic.
Dobra je fora ako nisi mislio na beograd da idesh na tip fensi kafanica kojih je sad u bg-u vec podosta.Jer cenim da van bg je najzastupljenija publika za narodnu i zabavnu muziku.E sad mozesh da tipujesh na kafic koji ce biti zagrevanje za diskoteke koje rade do 4 i da pratish taj neki muzicki ukus onih koje su redovno pune pogotovo ako si na lokaciji blizu njih,pa onda lagano da promenish namenu tj radno vreme kafica do kasnije i da bude ono tipa djuskanje do jutra(ako imash uslove za to,neki podijum,vishe prostora).
Kad sam mislio na tip fensi kafanica sa aspekta enterijera,mislim sam da ga uredjujesh u nekom tipu otmene rustike,tipa cigle+drvo i malo to nakitish fensi,sa namestajem koji je udoban a koji nece brzo izgledati zaprljano i nece se teshko odrzavati.
Sto se tice cena i pica to morash sam da opipavash kad krenesh,recimo prvo da se fokusirash na pristupacna vina na flasu,kisela i preko dana kafe za zaposlene ili obrnuto samo pivo na tocenje Smiley mislim to otom potom.

Svashta bi mogao da detaljishem Smiley

Sto se tice osoblja ako planirash da budesh tu vecinom vremena ili u blizini onda 2 zene,ak ne onda musko zensko za pocetak  Smile da ne objashnjavam Smiley
« Poslednja izmena: 11. Feb 2014, 18:46:28 od fly4mybrain »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Hvala na opsirnom ogdovoru  Smile

Sto se tice novca i ja lupam glavu da li ce biti dovoljno, medjutim sasvim pristojne kozne fotelje mogu da se uzmu za 50e, a metar separea je 100e...verovatno moze malo da se spusti cena ako se uzima na veliko. E sad ne znam tacno kakav je zakon, ali 99% kafica radi radnim danima do 12, a vikendom do 1, stim da se muzika pocinje da se utisava oko 11 ondosno oko 12 a i komunalna policija patrolira lepo. Ne znam kako staje stvari oko pustanja muzike i uglavnom rada posle ponoci tako moze i tu neki odgovor.  Smile

Sto se tice muzike uglavnom bi to bila neka strana prijatna muzika, posto sam primetio da se domaca muzika uopste nije primila u kaficima, mozda bih nesto eksperimentisao sa muzikom kad se to vec razradi, ali za pocetak bih isao na sigurno.  Smile

Uredjenje  Smile Na zidove bih stavio neke skuplje tapete, jako lepo izgledaju, debeli su i izgledaju kao mebl stof sa nekim zanimljivim sarama...klub stolovi, osvetljenje, sank stolice...itd

Cene pica bi bile standardne, obavezno toceno pivo, neki polovan kvalitetniji kafe aparat za pocetak, ima ih dosta u oglasima cak i za 40-50% cene. Asortiman pica kao u ostalim kaficima ili mozda malo siri.
Razumem sta si hteo da kazes  Smile Verovatno cu biti u pocetku tu, tako da bi mogle dve devojke.

Marketing je takodje vrlo vazan, pa sad da li da idem na neki klascniji marketing tipa flajeri, fb, itd...ili nesto jedinstvenije, drugacije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4856
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Sto se tice koze,da jesu te cene al to je eko koza tj napredni skaj Smiley al ne bitno,bitno je da je dezen koji ne pokazuje upecatljivo fleke i da se lako odrzava.To za vremenom dokle radi ima veze i kako se kafic prijavi i koliko drzavi placash neke namete,i dal je u blizini stambena jedinica a ne poslovna tj stambene ili poslovne.Al ne drzi me za rec.U svakom slucaju ciljaj na lokal koji je u zgradi ili na mestu gde su poslovne prostorije i odmah preko puta da nema stanova.Jer i ti preko puta ako se zale dolazice da ti mere jacinu muzike preko puta u decibelima Smiley

To za muziku jeste tacno ali radni dani i dnevna varijanta.Sto se tice vikenda petak i subota koliko vidim se odvajaju za po jedan dan tipa haus,drugi narodnjaci ili umesto hausa rok.
Evo skoro sam nekoliko puta svracao u neki po izgledu veoma fensi sredjen kafic (meni to i dalje kafana)koji je otvoren skoro.Petak dj,haus,komercijalni trens,polu puno,pa i manje al subota narodnjaci,puno,rezervacije.Tokom radnih dana zaposleni i slicno iz okolnih firma jer je na dobroj lokaciji.

Ja sam za rustiku cigle,drvo jer sam kad bi radio ushtedeo bi dosta za ruke majstora jer teshko se greshi Smiley A tapete su skuplje a i postavljanje ide od 7e do 20e  Smile pa se ti sracunaj. a veruj mi nije ih lako dobro postaviti,jer se sam se slicnim i bavio Wink

Sto se tice cene pica.Ima neka fora,u to se ne razumem al u sushtini kad krecesh posao i nemash veci obrt tj tako prijavish od 8 milionceta godishnje radish kao paushalac pa si oslobodjen nekih poreza na pice i samim tim mozesh da privucesh goste na cene piva od 120-160 din za pola kile od zavisnosti od marke piva..To treba se raspitash.

Maketing preporuka i fb,deshavanja,tipa plakati eventualno,tako bi ja makar furao.

Al prvenstveno ti prvo vidi lokal,i za to se treba namuciti da neki ok uzmesh za ok pare. pa onda sracunaj materijal za uredjenje enterijera.od materijala,cene majstora,osvetljenja,namestaja,mokri cvor itd... PA cesh onda videti za sta si finansiski sposoban da izvedesh,sta da menjash,shta ne.

Nije to naivna prica Smiley lako cesh posle da ubacish sisatu konobaricu  Smile
« Poslednja izmena: 11. Feb 2014, 20:02:57 od fly4mybrain »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 484
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
U ova vremena nikad nebi otvorio kafic,nisi siguran finansijski a i zivot ti visi na grani,bezbednost je nula.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 04:35:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.