Malo je šaljiv naziv teme ali evo reših da se javim i popričam sa vama, da čujem kakvog ste vi mišljenja!
Ja se prilično lomim oko toga da li treba da se priznaju homoseksualci ili ne? Moj lični stav još nije izgradjen ali to je zato što nisam dovoljno upućena u to da li je homoseksualizam bolest ili ne? Gde god da potražim da pročitam, koga god da pitam mišljenja su podeljena, jedni misle da je bolest drugi ne misle i ja ne znam kako da se odlučim. Neki misle da je genetski poremećaj, pa dobro ako je genetski poremećaj onda homoseksualizam i jeste bolest. Ako jeste bolest, zašto ih onda ne bismo priznali, treba poštovati različitosti! Ista je fora sa hendikepiranim ljudima, radi se o bolest pa ih ne diskriminišemo. Ali kada bih podržala njihovo priznavanje ne bih im isto tako dozvolila da se venčavaju i usvajaju decu, to ni pod raznim! S druge strane ako je naučno dokazano da homoseksualizma nije bolest, onda ih ne treba priznati!
Možda sam isključiva ili nedovoljno informisana, pa haj'te pomozite mi, ovo je nešto što me već duže vreme kopka!
iskreno nije me briga za njih sve dok mogu na miru da vezem pertle u njihovoj blizini...uprotivnom ih nece vise biti... ali zenski homoseksualizam je cool ako mogu da budem sa njima u spavacoj sobi