Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Nov 2024, 02:21:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gde je Zvonimir Vukic?  (Pročitano 10406 puta)
09. Nov 2006, 18:06:35
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sta se desava sa najboljim fudbalerom koga je partizan imao u poslednjih 10 godina?Karijera mu je krenula nizbrdo kada je kao veliko pojacanje stigao u sahtjor.posle dve odigrane sezone postao je najbolji igrac sahtjora i ukrajinske lige,a od tad mu se gubi trag sve dok nije dosao na pozajmicu u partizan.Prica se da je posle utakmice koju je sahtjor igrao sa milanom u ligi sampiona na kojoj je vukic u par navrat izigrao kompletnu odbranu milana,berluskoni poslao ponudu za vukica koju je predsednik sahtjora glatko odbio,jer kao sto je vecini poznato sahtjor je klub koji vode kriminalci i koji ne posluje od prodaje igraca(to su za njih male pare)nego od mnogih  drugih ilegalnih poslova.Vukic je naravno protestvovao zbog odbijene ponude na sta mu je predsednik rekao:ti si najbolji igrac i zato il ces igrati u mom timu ili neces igrati nigde!!!Od tad je prekomandovan u drugi tim.Da li ovakvu sudbinu zasluzuje igrac vukicevih kvaliteta??/

(02. May 2007, 21:50:13)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Stvarno je bio u periodu , kada je postajao sve kvalitetniji igrac , kada mu se to sve izdogadjalo...Ne znam za Milan ali je cinjenica da je zeleo da promeni sredinu na sta mu je klub odgovorio "odkomandom" u drugi tim.I tad pocinje pad u njegovoj karijeri...  Smile
I ja kazem da je steta!!!  Smile  Karijera je mogla da mu krene u totalno suprotnom pravcu u odnodu na ono gde je sada- nadam se trenutno!  Smile
A odgovor na tvoje pitanje "Gde je sada? " - Stvarno ne znam... Smile al se nadam da ce neko vec znati odgovor  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Stvarno je bio u periodu , kada je postajao sve kvalitetniji igrac , kada mu se to sve izdogadjalo...Ne znam za Milan ali je cinjenica da je zeleo da promeni sredinu na sta mu je klub odgovorio "odkomandom" u drugi tim.I tad pocinje pad u njegovoj karijeri... Smile
I ja kazem da je steta!!! Smile Karijera je mogla da mu krene u totalno suprotnom pravcu u odnodu na ono gde je sada- nadam se trenutno! Smile
A odgovor na tvoje pitanje "Gde je sada? " - Stvarno ne znam... Smile al se nadam da ce neko vec znati odgovor Smile
Postoje neke sanse da se vrati u partizan,ali videcemo. . .ipak nije toliko kasno za njega ima 27 godin.Ja igraca takve tehnike,suta,driblinga,izvodjenja prekida,a prvenstveno fantasticne inteligencije u igri dugo nisam video na nasim prostorima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
videcemo...  Smile
i ja bih voleo da se vrati u nekadasnju formu  Smile

vidim da si otvorio mnogo tema vezanih za Partizan  Smile   to mi je drago ali na forumu su uglavnom sve teme vezane za Partizan i ostale klubove ubacene u vec otvorene opste topice:

FK Partizan ~ Vesti iz Humske  i
Гробари - Јужна трибина Бурека

pa bi mogao tamo da prodiskutujes sa ostalima na te teme...  Smile  pozdrav  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
Vukic?
Uhvatio ga Ciricev sindrom i tu mu se gubi svaki trag  Smile
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa dodbro ali je ipak pokazo dosta vise od cirica,pogotovo za reprezentaciju. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson w700
Pa jeste u pravu si a najaci mi je onaj njegov gol protiv Slavije iz Praga u Beogradu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Brate ne mogu da verujem svima pricam o tom golu a nigde ne mogu da nadjem snimak!!!mislis ono kad je prosao trojicu izdrzao duel sa cetvrtiom i sa 20 i nesto metara od precku?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson w700
Da brate kad je Partizan dbio 3-1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Secam se tad je bese i sale dao gol i one lazoviceve makazice jel da?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Nov 2024, 02:21:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.