Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gde da se download DIV 8.4 zna li neko  (Pročitano 2983 puta)
30. Apr 2006, 23:15:52
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile Momci da vas pitam dalii neko zna gde da se nage  onaj program DIV za  unlock mobilne telefone svuda sam trazio ali svi traze da sam memeber na sve strane pa molio bih da mi kazete gde da je nagem imama Sonyericsson W550i i hocu da mu mu ubacim novi jezik i da ga flash da nema ono vise O2 . Haj mi pomozite znam da znate jer ste najbolji.
evo vama moj mail ajc@hemija.net

(01. May 2007, 10:47:41)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
DIV 8.4 je stariji program, no tražio si ga(ovde si member Smile), samim tim:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
DIV 8.4 cracked.zip (352.61 KB)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hvala ali nece da se ukluci kod mene .Ovako da te pitam jos nesto koji je najbolji program za da ubacim srpski jesik na w500i sonyericsson aj mi reci i gde da vidim kako se pravi taj cable za debran and flash .
Hvala unapred

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Pa normalno da neće da se uključi kad nemaš Terminator i pride tutorijal kako radi.
Zato imaš temu koja je skoro bila na forumu i bavi se flešovanjem SonyEricsson telefona pa je potraži i rešićeš probleme! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile Aj mi reci gde da nagem taj program terminator i dali ga ima na ovaj sajt da ga download aj molim te pomozi mi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Nije program. Program sam ti već dao. "Terminator Dongle" je box(kutijica) na koga se veže telefon a na drugom kraju komp i radi uz pomoć programa koji sam ti dao za download ovde. Služi za flešovanje i dekodiranje većine SonyEricsson telefona. Medjutim novije modele kojih nema ni u samom programu ne radi. Zato sam te uputio na temu koja već postoji ovde na forumu i bavi se dekodiranjem i flešovanjem SonyEricsson telefona.
Samo potraži malo!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Evo ti tema kad ne možeš da se snadješ:
http://forum.burek.com/index.php/topic,87047.0.html
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Pored toga ako ne nadješ rešenje ni u postojećoj temi onda bolje obidji neku radnju i otključaj tamo telefon jer tkz. Flash Box-ovi za dekodiranje i flešovanje koštaju i preko 200€!
Mislim da "CRUISER" može da dodje u obzir, ali i on sigurno staje oko 150€!
Cruiser otključava i dekodira sledeće modele:
D750i, F500i, J210i, J210c, J300i, J300c, K300i, K300c, K500i, K500c, K506c, K508i, K508c, K600i, K600c, K608i, K700i, K700c, K750i, K750c, K758c, S700i, S700c, S710a, V600i, V800, V802SE, W550i, W550c, W600a, W800i, W800c, Z500a, Z500i, Z500c, Z520i, Z520c, Z800i, Z800c, Z1010i, Z1010c and all older SE GSM
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
video sam taj program ali nije za W550i pise tamo da ga imas i dali odgovara za w550i daubacim srpski jezik i da izbacim ono o2 sa telefona a jos me zanima koja je razlika od obicnog cabla koi dolazi sa W550i i onaj kabel za dekodiranje aj mi reci i kako da ga prepravim ako moze tu mi jedan majstor kaze da moze od obicnog usb kabla za W550i da ga prenameni u kabel za dekodiranje pitao sam ga kako a on mi kaze da treba da mu se pojaca struja u kablu aj mi nesto opsirnije reci dali mogu da ga repravim aj vidim da se puno razumes stvarno treba da ima jos ovakvih foruma da se razumemo i koji je taj program koj kazes da je za novih SonyEricsson telefona .
Hvala  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Rekoh ti da sve to što želiš da uradiš možeš u bilo kom servisu za neku cifru od 1000 dinara prosek.
To da se može prepravljati USB ili bilo koji kabal zaboravi - nema teorije na takav način flešovati telefon.
Ako si spreman da odvojiš i do 200€ onda lepo kupi sebi box sa gornje adrese ili sa ovog linka http://setool.net/  i kreni u avanturu!
Pored toga jesi li pročitao ovu temu: http://forum.burek.com/index.php/topic,87047.0.html
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.146 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.