Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanje za Sve Ljude...  (Pročitano 368 puta)
13. Jun 2005, 03:37:50
Pocetnik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9
Pametni Ljudi, imam dva pitanje za sve vas!!!
Naime imam Nokiu 3660. E sada najveca caka je u tome sto i moj drugar ima istu tu nokiu ali njegova podrzava TEME!?
Kako? Znam da treba da se flashuje eeprom memorija i da se unapredi software, ako ima neki tutorijal ili guide, bio bih vam ahvalan ako bi ste mi okacili na ovaj topic!!!

Drugo pitanje je kako da ubacim nasha slova kada kucam poruku???
Hvala Unapred!!!!
[glow=red,2,300]Pozdrav, Milosh!!![/glow]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
1. Ne podrzava theme sigurno. Moze da podrzava Smart Launcher skinove pa da se to koristi, ali to je bleda zamena za klasicne teme.
2. Odnesi da ti ubace srpski u telefon, a moj ti je savet da ne bacas ni pare na to niti da koristis yu karaktere
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9
Vidi legendo, drzao sam
1. Ne podrzava theme sigurno. Moze da podrzava Smart Launcher skinove pa da se to koristi, ali to je bleda zamena za klasicne teme.
2. Odnesi da ti ubace srpski u telefon, a moj ti je savet da ne bacas ni pare na to niti da koristis yu karaktere
taj telefon 3660 u mojim rukama, i GARANTOVANO Podrzava teme. Ortak mi je rekao da je on Uspeo da flashuje eeprom memoriju u kojoj je smesten firmware telefona!!! E posto je taj jadnik nece da kaze ni kako ni odakle mu alat, te stoga ja vas pitam: Gde skinuti sowtware i gde nabaviti alat za flashovanje!!!
HVALA
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ne podrzava. Mozes mu drzati sta hoces u rukama , telefon zvanicno ne podrzava i isto tako zvanicno ne postoji firmware za njega koji to moze. To je isto kao sto su rusi nabudzili mmc na 7650 ali su prvo sjebali 10 komada da bi na jednom radila. Theme support 2.0 ne postoji za symbian 6.1 telefone i nikad nece postojati.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
Imaš li više podataka o mmc + 7650 + rusi ?  Wink .. će bude i srbin uskoro Smiley
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Imao sam long time ago tu semu.. al nekom sam je dao... i sad pojma nemam kome...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.