Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Jun 2025, 18:27:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gadni trenuci slabosti  (Pročitano 2123 puta)
02. Apr 2005, 03:55:23
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Gadni trenuci slabosti
Skoro svi parovi doživeli su situacije zbog kojih je on pocrveneo
Iako se kod mnogih muškaraca iskustvo ispod čaršava podrazumeva, sigurno je da se svima mogu desiti situacije od kojih će pocrveneti. Ako ste među onima koji su doživeli nešto poput navedenog, ne brinite, niste sami.

1. "Mislio sam da je vulgarnosti uzbuđuju" - dešava se da muškarci, kada pomisle da su dovoljno bliski sa partnerkom, osete potrebu da joj za vreme seksa šapuću vulgarnosti. Moguće je da to izazove reakciju suprotnu očekivanoj. Istina je da muškarce, mnogo češće nego žene, takve izjave uzbuđuju. Ukoliko vaša partnerka ne deli vaše oduševljenje, potrudite se da nađete alternativu i šapnite joj nešto nežnije u trenucima strasti.

2. "Imao sam na sebi smešni slip" - kao žene, i muškarci se posebno pripremaju i vode računa o donjem rublju kada smatraju da će se veče završiti u krevetu. Ako se desi da vas nalet strasti zadesi u vešu sa smešnim dezenom, pokušajte da od toga napravite šalu i ne dozvolite da vam to pokvari veče;

3. "Vodili smo ljubav i izletelo mi je ime druge devojke" - može se desiti, naročito ako ste malo više popili, da u trenucima najvećeg uzbuđenja izgovorite ime bivše devojke ili neke druge koja vam se sviđa. To će verovatno povrediti vašu partnerku i jedino što vam preostaje jeste da se izvinite i razmislite šta je dovelo do toga. Ukoliko je to posledica alkohola, lakše je objasniti kako vam je izletelo. Ali, ako je reč o dubljim emocijama, razmislite o tome.

4. "Za vreme seksa nisam mogao da pronađem pravo mesto" - čak se i iskusnima desi da sve ne ide baš kao podmazano i da se ne snalaze baš najbolje na koju stranu krenuti. Ako vam se ovo desi, ne paničite. Verovatno će vaša partnerka preuzeti inicijativu.

5. "Skamenio sam se kada sam skinuo pantalone" - mnoge nedostatke primećujete samo vi, ali ima onih i uočljivih. Ako partnerka insistira da se skinete pri upaljenom svetlu, to vas može dovesti u nezgodnu situaciju. Ukoliko vam se to desi, opustite se, jer u trenucima strasti većina ljudi ne obraća pažnju na sve detalje, i kada vas neko voli, nedostaci prestaju da se primećuju.

6. "Ona me je uzbuđivala, ali je erekcija izostala" - dešava se da mesecima maštate o nekome i da, kada do seksa dođe, vi ne možete da doživite orgazam. Nemojte se obeshrabriti, nema muškarca kome se ovo nije dogodilo. Uzroci mogu biti nervoza, strah od neuspeha ili umor. U 90 odsto slučajeva to je samo trenutno stanje.

7. "Go pred njenim roditeljima" - ovo je zaista vrlo, vrlo neprijatna situcija, kako za vas tako i za njih. Iako to čudno izgleda, potrudite se da situaciju preokrenete u svoju korist. Dešava se da situacija preraste u komični momenat koji vas može zbližiti.
Ako se i vama desilo nešto slično, neka vas uteši podatak da je čak 83 odsto parova doživelo neku od situacija zbog koje su poželeli da su u tom trenutku na nekom drugom mestu.
Prevela J. Nikolić
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Jun 2025, 18:27:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.