Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fuzija  (Pročitano 3752 puta)
12. Jun 2004, 19:12:26
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
mob
Nokia 6120c
Preuzeto sa b92.net:
12/06/2004 | Izvor: B92, Beta
Na pomolu "fuzija" Zvezde i Reflexa ?!

Čelnici Crvene zvezde i Refleksa potvrdili vest koju je u subotu objavio “Sportski Žurnal” da su u toku pregovori oko mogućeg  spajanja dva košarkaška kluba u jedan

"To je ideja koja postoji već nekoliko godina unazad. O tome smo razgovarali, kao što i sada razgovaramo. Naravno kao i svaka druga integracija i ova je u interesu naše klupske košarke. Razgovori će biti nastavljeni u smislu vlasničkih imovinskih i svih drugih odluka. Ako, dodje do dogovora javnost će biti obaveštena", izjavio je za agenciju Beta predsednik Skupštine Refleksa Nebojša Čović agenciji Beta.

Predsednik UO KK Crvena zvezda Živorad Andjelković u izjavi za B92 takodje je potvrdio da su pregovori u toku. O tome šta fuzojom dva kluba dobijaju Andjelković kaže:

”Spajanjem dva kolektiva dobili bi izuzetno jak klub sa mladjim kategorijama počev od pionira pa do juniora i klub koji bi bio na nivou najboljih evropskih klubova. Od ostalih resursa bi dopunili sve ono što drugi klub nema – Refleks traži podršku publike, Crvena zvezda neku logistiku kao što je hala za treninge, to je sportski centar koji već postoji u Železniku. Već po ovome vidite koliko argumenata ima da možemo da napravimo, po mom uverenju vrhunski košarkaški klub” rekao je izmedju ostalog Andjelković.

Prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana nije mogao da potvrdi da li će novi klub ( ukoliko do dogovora dodje) nastupati u najjačem sastavu već od sledeće sezone.

(02. May 2007, 21:46:11)
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Da li neko zna sta ce biti sa imenom? Naravno da ce biti zvezda, ili? Ako im padne napamet da menjaju ime, bice cudo.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Nece menjati ime, to je suludo, verovatno ce biti crvena zvezda refleks, posto je reflex samo sponzor i proizvodjac sportske opreme Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pa to i ja mislim, ali ko zna. Znam samo da ako im padne na pamet da menjaju ime, ima prvio tamo da idem da im ***** kevu. Inace bilo bi jos bolje da nema ni tog dodatka refleks, ali ajde, ako bas mora, to mogu da progutam.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
mob
Nokia 6120c
Refleks u imenu mi nece bas toliko smetati iz jednostavnog razloga sto ce ako se to desi biti verovatno jedan od najjacih klubova u Evropi bez preterivanja.I Zvezda ce konacno dobiti halu za treninge da ne moraju da se svadjaju sa svakakvim budalama oko termina
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
mob
Nokia 6120c
Ovo nije normalno sta mi net radi prvo mi je tema bila dupla sad ovaj post sorrry svima zbog ovoga
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1382
Mozda cete se zvati Crveni Reflex..... Smile
IP sačuvana
social share
Brzi su moji spermatozoidi od vasih crnih limuzina !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
ili Relfex Zvezda Crvena Kosarkaski klub iz Beograda naselje Zeleznik hala Pionir ... kako lep naziv a ??? Smiley

ma nema veze , Bice Crvena Zvezda Reflex samo me interesuje gde ce se igrati Pionir ili ona njihova nova hala ....
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
mob
Nokia 6120c
Ja mislim da ce njihovu halu zvezda koristiti za treninge a da ce se utakmice i dalje igrati u pioniru.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 351
Видите па се некако спојите још и са Реалом и Барселоном, можда нам онда будете близу.
Све сте смешнији...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Fuzija

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.