Raspored TV prenosa na zemaljskim kanalima za predstojeci vikend:
Subota 18.03.2005
13.45 Everton - Aston Villa /RTS 2 16.00 Arsenal - Charlton /RTS 2 17.15 Le Mans - Nantes /Sport klub 18.15 Birmingham - Tottenham /RTS 2 20.30 Livorno - Juventus /RTS 2 22.00 Villareal - Atl. Madrid /BK 22.15 Sao Paolo - Noroeste /Sport klub (Odlozen snimak)
Nedelja 19.03.2005
14.30 Newcastle - Liverpool /RTS 2 15.00 Inter - Lazio /3K 17.00 Fulham - Chelsea /RTS 2 17.30 Lille - Marseille /Sport klub 20.30 Roma - Messina /RTS 2 21.00 Celta - Ath.Bilbao /BK
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Za sada nema najava ni na jednoj televiziji,a uvek je bilo mesecima unapred...Tesko,mozda taj SportKlub uskoci,a nama seljacima to nista ne znaci,iako sam nedavno dobio neki papiric za uvodjenje kablovske...Bice juce,a mozda cak ni tad
sport klub nece sigurno prenositi jer vec imaju unapred napravljenu sportsku semu, koliko sam cuo rts ce prenositi i ove sezone italijansku ligu a posto treceg kanala vise nema program ce im biti prebukiran...ostaje jedino da neka tv koja je dobila nacionalnu fekvenciju otkupi prava za primeru mada gledajuci njihovu programsku semu cisto sumnjam u to!