"Objasni ovim mojim tantuzima, kakva sam legenda ovde." - Kapiten "Na putu ka petoj tituli verovatno smo mnogima dosadili." - Zvonce Nije Lazar Markovic debitovao u Cacku protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca nego u Lucanima protiv Slobode iz Uzica iz Sevojna. "Nestanak struje, odluke Sajbera, malo sankcija Ujedinjenih nacija, mali sukob u Mostaru, malo Borotinog spustanja lopte, pa malo Fljamurtarija, Tikve, Samroka, nesposobnih ili lopovskih uprava i poneka Tumbina primljena petica..."
Znaci Jokan bio jako dobar, 4 od 4, dve titule i dva kupa. Uh kad se setim samo nesrecnog Fenera, tj oni su bili srecni a mi nesrecni. Nikad bolji pocetak protiv neke jake evropske ekipe, pola sata 2:0 za nas i jedan ponisten gol, ludnica na stadionu.
« Poslednja izmena: danas u 21:46:10 od bogdany80 »
Sa Djukom bi bili jos mnogo bolji, ali jbg, nas ostavio da bi bio selektor a tamo najuren posle par prijateljskih utakmica. Nevidjena ispala :cry:
A delimicno je Djukic kriv za nase ispadanje od Fenera. Za totalno nebitnu prijateljsku utakmicu uzeo nam Bambija koji je tad kidao, i mi bez najboljeg igraca docekali Fener. Videlo se koliko nam znaci Bambi u revansu kad je zavukao golcinu.
« Poslednja izmena: danas u 22:09:24 od bogdany80 »
Znaci Jokan bio jako dobar, 4 od 4, dve titule i dva kupa. Uh kad se setim samo nesrecnog Fenera, tj oni su bili srecni a mi nesrecni. Nikad bolji pocetak protiv neke jake evropske ekipe, pola sata 2:0 za nas i jedan ponisten gol, ludnica na stadionu.
Joj kad se setim,na stadionu 45 stepeni kod "3-0" kad nam ponistise treci. Covek lego na zemlju od vrucine niko ne konstatuje od euforije i neverice :chuckel: I sasvim dobra igra,nisu nas nadigrali,a realno smo osteceni jako.