Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 839 840 842 843 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 671996 puta)
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
SonyEricsson W810i
Ja sam promenio mišljenje o Stanoju.
Jeste, pukli smo od Šamroka, al nije on kriv što naši duduci ne mogu da pogode sa 2 metra.
I jeste sramota, ali iz toga se moraju izvući pouke i sledeće godine će se svakom rivalu prići sa maksimalnom ozbiljnošću, pa ako Bog da, možda bude i Lige Šampiona. Ja vjerujem.
Treba imati muda pa reći sve što je Stanoje rekao. Zna se zbog koga je Partizan u ovakvoj situaciji i drago mi je što je to neko javno rekao. Može mu se desiti da zbog ovoga leti, ali Bože moj, neće ni oni dugo.

Ko zna gde bi sad bili da je Sava predsednik.

Jebi se Đuro  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
Citat
Jeste, pukli smo od Šamroka, al nije on kriv što naši duduci ne mogu da pogode sa 2 metra.

Opet ista priča. A ko je kriv za 1. meč u Dablinu? Vi samo gledate ono što je bilo u Beogradu. Jel Đura kriv što se pička povukla protiv amatera? Jel Đura kriv?

Kaže ovaj majmun kako uprava nije htela da zadrži Ilieva... aha, znači uprava nije mogla da isplati Ilievu recimo 250k po sezoni a imala je da da Eduardu 400k? Aha... u Stanojevim snovima sve to.

Kuka kako mu je Rnić došao 2 dana pred Genk... pa taj isti Rnić je odigrao dve ODLIČNE utakmice protiv Genka... zašto kuka? Pa da bi se još malo uvukao navijačima.

Njemu treba Savić protiv Šamroka eeeeeeeeeeej živote!
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
SonyEricsson W810i
Citat

Opet ista priča. A ko je kriv za 1. meč u Dablinu? Vi samo gledate ono što je bilo u Beogradu. Jel Đura kriv što se pička povukla protiv amatera? Jel Đura kriv?

Kaže ovaj majmun kako uprava nije htela da zadrži Ilieva... aha, znači uprava nije mogla da isplati Ilievu recimo 250k po sezoni a imala je da da Eduardu 400k? Aha... u Stanojevim snovima sve to.

Kuka kako mu je Rnić došao 2 dana pred Genk... pa taj isti Rnić je odigrao dve ODLIČNE utakmice protiv Genka... zašto kuka? Pa da bi se još malo uvukao navijačima.

Njemu treba Savić protiv Šamroka eeeeeeeeeeej živote!

Sjebao je prvi meč protiv Šamroka... jaka stvar, ishod je na kraju bio čak i povoljan. Za drugi on apsolutno nije kriv.

Zar nije očito da Stanojević ne odlučuje ko će doći, a ko će otići ?
I nije stvar u tome što je Rnić došao  pola sata pred utakmicu i što je odigrao vrhunski. Mogao je i da sjebe. Al vratilo nam se posle Šamroka... nema veze, nije to poenta.

Radi se o tome da Đurić očigledno laže, pravi sve ovcama, kad se dogodi uspeh, prisvaja ga za sebe, a za debakl su mu drugi krivi. Šta je sa onim, Partizan jedna familija? Meni se sere kad neko neće da prihvati odgovornost. Stanoje je priznao grešku, a mlad je trener, izvući će pouku iz ovoga. Siguran sam. I ja sam malo vruće glave reagovao posle nekih utakmica, ali mislim da ga ipak treba istrpiti, pa makar ostali i bez titule ove sezone. Isplatiće se kad tad.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
Nokia 6220
Ako mu je neko drugi sastavljao tim treba to da kaze. Ako nije, cao. I slepac vidi da Markovic, Eduardo, Dijara i Aksentijevic moraju da igraju, takodje na levom beku Davidov, ispred njega Volkov, Sale u sredinu, Vukic out. Dakle, ako je sam stavio Scepovica, Saleta(na krilo) i Vukica na teren, onda treba da skoci sa mosta na glavu, i dok pada da se upuca, za svaki slucaj  Smile
« Poslednja izmena: 29. Avg 2011, 16:52:35 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
Citat
Radi se o tome da Đurić očigledno laže, pravi sve ovcama, kad se dogodi uspeh, prisvaja ga za sebe, a za debakl su mu drugi krivi. Šta je sa onim, Partizan jedna familija? Meni se sere kad neko neće da prihvati odgovornost.

Isto ko i kod Stanoja. Gde je to Stanoje priznao grešku? Jebem ti to priznavanje kad onako kroz zube kaže "pa i ja snosim neki deo odgovornosti". Svu bre odgovornost on treba da prihvati. Zato je on i dalje mali, pre svega čovek, a onda i trener. Kao što rekoh, trener uvek stavlja odgovornost na sebe kod neuspeha, dok kod uspeha zasluge pridaje samo igračima.

Očekivao sam da ništa pametno ne kaže na konferenciji. Nisam očekivao ništa pametno. Jedino možda što sam očekivao od ove konferencije je da podnese ostavku i da ju je zbog toga sazvao... al kurac.

Pa čekaj... a zašto tako isto ne bi verovali Đuriću kad kaže "ja za Volkova nisam ni čuo" ili "ja sam mislio da je to onaj Ranković iz Rada, nemam pojma ko su ti igrači, moje je da obezbedim njihov dolazak"? Zašto u to ne bi verovali, isto tako kao što verujete samo Stanojevuću? Ja sam rekao, ne verujem ni jednom ni drugom, ali verujem u to da su Stanojević i Krstajić doveli sve ove igrače. Normalna stvar je da se treneru neka želja ne ispuni, kao recimo za Mpelu ili Labrina. Tu nema ništa nenormalno. Takve stvari se dešavaju i u najvećim klubovima sveta.

A isto tako se dešava i to da mu neki igrač nenadano ode. Moj ćale je jednom rekao "hoćeš beka, a nemaš ga? Napravi ga!". Šta je time hteo reći? Pa hteo je reći to da on hoće gotovu ekipu i da ih samo poređa po terenu. Pokaži znanje sine, igraj sa tim igračima koje imaš i koji su jedini bili u mogućnosti da dođu. Napisao sam juče koliko plaćamo onih 15-ak igrača sa liste kažnjenih. 2 miliona samo za te igrače ode... samo na njihove godišnje plate.

Jel si čuo koliko smo dali za Jovančića? 650k i 40 posto od sledeće prodaje... a da je Stojić tražio oko 1,5 miliona. Krstajić je zapeo za njega ko mutav, doveo ga mu je. Stanojević je zapeo za Markovića. Doveo ga mu je. Krstajić je zapeo za Ivanova. Doveo ga mu je. Marković ni da prismirdi timu, a plaćen je pola miliona. Krstajić je bio oduševljen dovođenjem Markeša.

I to da Đurić nije dao pare su budalaštine one najveće.

A i to što kažeš da Stanoje nije kriv jer ovi nisu mogli gol da daju... a jel Đura treba taj gol da da? Ne znam kako niste shvatili da se Đurić ni ič ne razume u fudbal i da nema pojma koga dovodi... samo sluša struku šta želi i po mogućnosti im to i dovede.

I da... Ilić mora da igra.

Kakav bih ja tim sastavio... ne računajući povređenog Markeša:

Stojković

Aksent   Rna    Ivanov     Volkov

Meda (Lola)

Marković  Ilić    Tomić

Dijara    Eduardo

Ali da Marković i Tomić budu odmah do Ilića s tim da Marković ide i po strani često, i da se ovoj dvojici bekova pusti dosta prostora, da budu obe strane njihove potpuno.
« Poslednja izmena: 29. Avg 2011, 16:49:37 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
Nokia 5800 express mus
            Stojković

Aksent   Rna    Ivanov     Volkov

Meda (Lola)

Marković  Ilić    Tomić

Dijara    Eduardo

Smile Smile Smile

Такође.По мени идеално.Има свега што треба.Добра одбрана,продорни бекови,одличан задњи везни (оба су добра).Добра крила,фантастичног креатора игре,Едуа који зна да извуче на страну,и убица голгетер.
« Poslednja izmena: 29. Avg 2011, 17:07:57 od nikolapfc89 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
mob
HTC Sensation
Ma idi...jebo Mancester,ovo je tim!  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Samsung 
 Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.587.0
како би нам сад у Серији А, легли Шеки и Аксент да нису запалили рано  Smile
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2722
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
.
« Poslednja izmena: 29. Avg 2011, 18:04:31 od Mare!! »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 839 840 842 843 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.