Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 651 652 654 655 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1082512 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
Zar nije telekom vas sponzor? I to sa 600.000? Zvezda sa telekomom nema nista...

Jel ti mene slusas bre sta pricam? Odnosno, jel citas?

Nije ti smetalo kad je Telekom unosio milione u vas KK? Nije ti smetalo?

Rekoh ti... mnogo ti je smesno to sa EPSom.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ja tebi ponovo kazem da si naivan...

Ja apsolutno nista nisam pricao apropo tog poreza na partizan koji svi mi placamo, nego apropo te tvoje ideje u kojoj ste vi nesto pomogli Kraljevu, a zapravo ste im uzeli duplo vece pare...

A ti meni reci i objasni sto je to smesno sa EPSom, i sta ja tu nisam u pravu...

« Poslednja izmena: 28. Jan 2011, 16:09:44 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
Mi smo im dali nesto a vi uzeli sve... dosadna ti je ta prica.

A zasto si smesan? Pa zato sto si kompleks pa racunas koliko kosta struja i koje pare od iste navodno uzima Partizan.
Dalje... sponzor FK Sumadije iz Jagnjila je Keramika a ta Keramika bas poskupela svoje proizvode... pa sad lepo FK Sumadija dere, kako ti kazes po tvom primeru, gradjane Mladenovca i okoline... zato si smesan druskane.

A evo... pomenuo si drzavnu firmu... a ja sam ti dao isti primer drzavne firme. Jos nesto treba?

A EPS je nas sponzor i sve sto zeli je saradnja i sponzorstvo a normalno je da se nece reklamirati za dzabe drugar.

Ko zapoce ovu temu kuku majko a ja jos veca budala pa raspravljam o totalnim nebulozama.
« Poslednja izmena: 28. Jan 2011, 16:10:41 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Crno-beli odoše na more

Partizanova ekspedicija u petak popodne otputovala za Istanbul, gde je očekuje presedanje na let do Antalije. Izveštač MONDA Rade Jakšić u avionu sa crno-belima.

Dolazak u hotel "Kornelija Dajmond" predviđen je oko 20.30 časova, a već od subote će Aleksandar Stanojević početi da sprovodi drugu fazu priprema za prolećni deo sezone.

U avion se ukrcalo 27 fudbalera, među kojima su Argentinci Gaston Rosi i Leandro Kusko.

Nema budućeg igrača Fiorentine Nastasića, povređenog Brašanca (možda se naknadno priključi ekipi) i Davidova, kojem se "smeši" inostrani angažman.

Tu je i Kleo, koji bi u narednih nekoliko dana mogao da postane fudbaler kineskog Gvangžua.

Najbolji strelac crno-belih izjavio je da se dobro oseća i da je njegova igračka sudbina u rukama predsednika Dragana Đurića.

"Nisam nervozan, jer pitanje da li ću ostati do kraja priprema nije za mene, nego za klub", rekao je Kleo, pozirajući predstavnicima medija sa srpskim pasošem u ruci.

Fudbaleri su na aerodrom "Nikola Tesla" stigli dobro opremljeni rekvizitima za borbu sa dosadom.

"Au, ala ćete se naigrati", rekao je carinik Živku Živkoviću prilikom rutinske kontrole.

"Nego šta, imamo četiri džojstika", odgovorio je mladi golman.

Partizan će tokom desetodnevnog boravka u Antaliji odigrati pet utakmica: sa Dinamom iz Bukurešta, Torontom, Šturmom i Slavijom iz Sofije. Slaviji će se suprotstaviti najjači tim u tom trenutku, dok će ostali na megdan Rudaru iz Pljevalja.

Narednih dana čitajte izveštaje našeg specijalnog reportera iz Antalije Radeta Jakšića.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Koliko je smesan covek....

EPS je veliki gubitas... Kao takav ne sme sebi da priusti da bude sponzor nikome... EPS-u je po statutu zabranjeno da sponzorise sportske klubove... EPS je drzavna firma, i svaki dinar koji se da partizanu, morace odnekle da se nadoknadi, a to ce biti od para gradjana...

Takodje stoji i ovo:
- Ne postoji logika po kojoj EPS može da ima korist od promovisanja svog logoa na ćirilici po Evropi, jer je reč o monopolisti na tržištu koji ne učestvuje u tržišnoj utakmici. Bilo bi potpuno logično da se na taj način reklamira „Telekom", jer učestvuje na tržišnoj utakmici u zemlji, a promocijom „Telekoma" država bi čak mogla da podigne cenu ove kompanije i u eventualnoj prodaji zaradi još koji milion. Moglo bi da se kaže da je napravljen dobar posao za EPS jedino u slučaju da država planira da proda EPS, što prema izjavama državnih zvaničnika, očigledno nije slučaj - kaže Nikolić.

I nemam ja sta vise sa tobom da pricam... Kada budes nasao neki ozbiljan argument, onda mozemo da diskutujemo, ovako je smesno...

I jasno je ko dan da ste ljudima vise uzeli para nego sto ste im dali, sto je i moja poenta, a to koga vam drzava obezbedjuje za sponzora me bas briga... Ali neka je mene sramota...

« Poslednja izmena: 28. Jan 2011, 16:21:50 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
Secam se da je neko izjavio da je EPS u stvari nas sponzor iz razloga da nam drzava ne bi donirala novac za uspehe nego su to uradili preko EPS-a.

A i to sto kazes... smesna je ova prica. To i ja rekoh.

A sad malo o temi.

Odlicno sto ce potpisati Vlajko... sad se vidi kakav smo dobar potez napravili. Bravo Vlajko.

A vidim, za 10 dana 4 utakmice... nije lose... mada, ne trebaju njima neka uigravanja, ceo tim je isti.

Samo me zanima, sta ce biti sa ovim Argentincima ako zadovolje... jel bi potpisali stalni ugovor sa nama ili kako?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 767
Zastava Havana
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
ajde jaksa pali....mi smo stoka,vi ste dobrocinitelji Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Gudelj za SPORTAL.RS: Voleo bih da zaigram za Partizan

Sin nekadašnjeg defanzivca Partizana Nebojše Gudelja, Nemanja igra sa velikim uspehom u Holandiji, a i član je mlade reprezentacije Srbije. Momak koji je imao otvorenu ponudu Fudbalskog saveza "lala" da nastupa za njihove mlađe kategorije nije se ni časa dvoumio kada ih je odbio.

- Na moju odluku uticali su roditelji, mada sam i ja sam uvek hteo da igram za moju zemlju. Mislim da bi to trebalo da bude cilj svakog igrača koji je Srbin - ističe Gudelj za SPORTAL.RS.

Mladi fudbaler se već nalazi na radaru klubova daleko uspešnijih od Brede. Nedavno su se za njegove usluge interesovali Fejnord i Volfsburg, ali Gudelj ne želi da da žuri sa promenom sredine.

-Ove zime sigurno neću napustiti Bredu. Imam ugovor do 2015. godine. ali šta će se desiti u budućnosti je teško reći, jer je u fudbalu sve moguće.

Ne krije Gudelj, da želi da krene očevim stopama i jednog dana obuče dres Partizana.

-Volim Partizan, ali trenutno imam ugovor u Bredi. Pratim rezultate i gledam utakmice sa tatom. Naravno da bih voleo jednog dana da zaigram kao što je on igrao pred navijačima u Humskoj - zaključio je Gudelj.

Igrač Brede je danas dobio i poziv selektora mlade reprezentacije Aleksandra Jankovića za utakmicu protiv Izraela 9. februara u Tel Avivu.

Sportal.rs
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8
Zar nije telekom vas sponzor? I to sa 600.000? Zvezda sa telekomom nema nista...

http://www.smedia.rs/sport/detalji.php?id=37464
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8
U avionu za Tursku našlo se mesta za 27 igrača:

- Golmani: Stojković, Radiša Ilić i Živković;
- Odbrambeni igrači: Krstajić, Miljković, Stevanović, Stanković, Jovanović, Savić, Lazevski, Kizito, Ostojić, Aškovski;
- Vezni igrači: Medo, Fejsa, Tomić, Petrović, Moreira, Saša Ilić, Babović, Smiljanić;
- Napadači: Kleo, Bogunović, Šćepović, Iliev.

Pored njih, na put su krenula i dvojica Argentinaca – Gaston Amadeo Rossi (31.1.1990.) i Leandro Rodrigo Kuszko (6.2.1990.).

Nema Davidova i Brasanca...za prvog ocekivano,ali bas me cudi sto Brasanca nije poveo,rekao je da ce on dobijati vecu sansu u drugom delu, a sad ga ne vodi na pripreme... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 651 652 654 655 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.