Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 519 520 522 523 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1082348 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Trener Partizana Aleksandar Stanojević već dva dana boravi u Ekvadoru, kako bi na delu video Haimea Ajovija. Reč je ekvadorskom reprezentativcu, fudbaleru Emeleka, za čije su usluge zainteresovani crno-beli. Njega je pre dve nedelje uživo gledao Albert Nađ, koji je imao samo reči hvale za mladog napadača, ali Stanojević nije bio spreman da se finalizuju pregovori dok se lično ne uveri u kvalitete Ajovija.

Stanojević zato neće u utorak otputovati u London zajedno s ostatkom ekspedicije, već će se ekipi priključiti na poslednjem treningu pred meč s Arsenalom, prenosi Press.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One M8
Imam osecaj da ce Stanoje dovesti ovog Ekvadorca...ocigledno se odustalo od onog Zubije,niko ga ne pominje vise...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
HTC 
SPORTAL.RS: Pižon u avionu, Ninkov na aerodromu, Boje nema nigde!

Fudbaleri Partizana spremili su se da jutros krenu put Londona gde će u sredu od 20:45 časova na "Emirejtsu" odigrati poslednju utakmicu 6. kola Grupe H u Ligi šampiona. Međutim, avion sa ekspedicijom srpskog šampiona kasnio je sa poletanjem sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" više sati. Ipak, crno-beli su nešto posle 11 časova otputovali u pravcu Ostrva. 

Kako SPORTAL.RS saznaje, među putnicima za englesku prestonicu je i selektor srpske fudbalske reprezentacije, Vladimir Petrović Pižon, koji putuje kao specijalni gost FK Partizan. Međutim, selektor "orlova" na aerodromu nije želeo da daje bilo kakve izjave okupljenim novinarima. Takođe, kako saznajemo, u avionu među putnicima nema Kamerunca Pjera Boje. Da li ovo definitivno znači da tamnoputi fudbaler napušta Humsku, ostaje da se vidi.

U aerodromskoj zgradi došlo je do susreta golmana crno-belih Vladimira Stojkovića i desnog beka Crvene zvezde, Pavla Ninkova. Dvojica reprezentativaca su na kratko popričali, da bi se Ninkov nakon toga uputio na neki drugi let.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Svesni da će veoma teško doći do prvog boda u Ligi šampiona 2010/11, fudbaleri Partizana otputovali su na megdan velikom Arsenalu.

Osnovni cilj crno-belih u meču poslednjeg kola H grupe je stvaranje lepše slike o timu, koji je u dosadašnjih pet utakmica dao samo jedan gol i uz Bursu i Žilinu čini trio ekipa sa nulom u rubrici osvojenih bodova.

To je potpuno suprotna slika u odnosu na tabelu domaćeg prvenstva, gde je Partizan završio jesen sa pet bodova više od Crvene zvezde, uz čak 41 loptu u mrežama rivala.

"Sa tri do pet pogodaka po utakmici, zaslužili smo da zimujemo na prvom mestu. Sada moramo da se koncentrišemo na Arsenal i probamo da popravimo utisak u Evropi", rekao je pre polaska u London Almami Moreira.

"Ne želimo da završimo takmičenje bez bodova i zato idemo na Emirejts po pobedu. Sigurno nećemo putovati tamo da bi se predali", samouveren je vezni fudbaler crno-belih.

Kapiten Mladen Krstajić pozvao je sve igrače da daju sve od sebe, iako utakmica nema izražen takmičarski značaj.

"Moramo da pružimo maksimum, pogotovo mladi igrači. Moraju da se dokažu. Suvišno je pričati o Arsenalu. Mi ćemo dati 100 odsto da im pariramo koliko je to moguće".

Krstajić smatra da Partizan nije bez šansi protiv velikog favorita.

"Nažalost, nismo do sada osvojili nijedan bod, ali u sredu imamo još jednu šansu. Moramo da se opustimo, jer nemamo šta da izgubimo, igraćemo protiv vrhunskih igrača. Uveren sam da možemo da ostavimo dobar utisak", rekao je veteran i uz osmeh zaključio:

"To će biti derbi Engleske i Srbije. Mi smo prvi u našoj ligi, a oni u Premijer ligi!"

Mladi štoper Stefan Savić, koji je kao član BSK-a bio na probi u Arsenalu, rekao je da niko ne može da preti "tobdžijama", ali da crno-beli ipak žele da izvuku povoljan rezultat.

"Trenirao sam na tom stadionu, ali to nema veze sa utakmicom. Naša želja je da se u poslednjem meču ove godine predstavimo u najboljem svetlu. Sa reprezentacijom Crne Gore sam igrao na Vembliju protiv Engleske i izvukao povoljan rezultat. Nadam se da će tako da bude i u sredu".

Savić je istakao da odbranu Partizana očekuje najteži posao u duelima sa Nasrijem, Aršavinom, Šamakom i ostalima.

"Najvažnije je da ne primimo gol u uvodnim minutima, jer Arsenal tada može biti veoma opasan".

Drugi meč H grupe odigraće Šahtjor i Braga. Ukrajinski tim vodi na tabeli sa 12 bodova, dok su Arsenal i Braga sakupili po devet.

Za tim Partizana konkuriše 20 fudbalera - golmani Stojković i Radiša Ilić; defanzivci Stevanović, Jovanović, Savić, Stanković, Krstajić, Lazevski i Kizito; igrači srednjeg reda Petrović, Smiljanić, Kamara, Babović, Saša Ilić, Moreira, Brašanac i Davidov; napadači Iliev, Kleo i Bogunović.

(Beta)
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lord of the undead

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1120
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Motorola Luxan RAZR2
Eto prve lose vesti ovog prelaznog roka...
U prolecni deo prvenstva uci cemo oslabljeni za Kristica  Smile
IP sačuvana
social share
Svakom svoje - meni moje !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Alko ne gubi nadu, uvek su u igri Kosan, Petko, Kratko...a ja bih voleo da iznenadi Janevski  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Od specijalnog izveštača iz Londona - Fudbaleri Partizana odradili su u utorak uveče trening na prelepom stadionu "Emirejts" u Londonu, gde će se dan kasnije sastati sa Arsenalom, u poslednjem kolu H grupe Lige šampiona. Crno-beli će na oproštaju od Evrope za ovu sezonu pokušati da ostave što bolji utisak u sudaru sa liderom Premijer lige i zabeleže pristojan rezultat, a to bi, sudeći po do sada prikazanom i jednih i drugih, bio i minimalan poraz. 

- Pre svega, velika je čast što igramo sa Arsenalom. Pokušaćemo da pružimo što jači otpor. Imamo malih kadrovskih problema, Stevanović je bolestan, Miljković povređen, ali bez obzira na to, zadovljstvo nam je da protiv ovakvog protivnika završimo sezonu, nadam se u poizitivnom rasoloženju - rekao je trener srpskog šampiona, Aleksandar Stanojević.

Snagu Vengerove mašinerije crno-beli su osetili u Beogradu, poraženi su tada rezultatom 1:3, i nema sumnje da ih u Londonu čeka jednako težak, ako ne i teži posao. Dakle, pitanje za Stanojevića glasi, kako se suprotstaviti superiornoj igri Arsenala?

- Znamo da oni često menjaju zadnu liniju i naravno da je rešenje za nas polukontra ili kontra, da pokušamo da iskorisimo to. U Beogradu smo to dobro radili, ugrožavali smo njihov gol. Kad napadate sa mnogo igrača imate problema u odbrani, znam to, jer tako je nama u našoj ligi, i to je situacija i sa Arsenalom.

Stanojević se nada da Partizan neće doživeti sudbinu Šahtjora i Brage koji su rezultatski poniženi u Londonu.

- Nadam se samo da nećemo proći kao Braga i Šahjtor, da ne izgubimo utakmicu ubedljivim rezultatom, nadamo se tome, sportski je. U Beogradu smo se borili i mislim da ćemo tako i ovde igrati. Nemamo šta da izgubimo, ali ni mnogo da dobijemo, pokušaćemo da odigramo dobro. Mislim da možemo da postignemo gol iz igre, zašto da ne? Kad u našem prvenstvu postižemo mnogo golova, zašto sutra ne bismo makar jedan - rekao je Stanojević.

Trener partizana je naglasio da ga više brine timska igra "tobdžija", više nego individualna.

- Nasri je u odličnoj formi, Aršavin uvek dobro igra, ali mi se lilčno više bojimo njihove igre nego njihovih pojedinaca, jer iz njihove igre uvek ispliva po neki pojedinac.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Stanojevic sutra stize u London. Da sam na njegovom mestu odmah sa aerodroma pravac na kafu sa Vengerom.
    I dao bih mu predlog: "Arsene legendo, postujem te, ali pazi situaciju. Pusticu te sutra da pobedis, da da, dobro si cuo, pusticu te...ALI...1-0, plafon 2-0 da bude. Lepo tebi a lepo i meni. Budes li se kurcio pa se tvoji napale da daju 6-7 komada, lako moze da se desi neki (citaj nekoliko)  neoprezan start po kolenima Arsavina, Fabregasa, Nasrija...A znas da te ceka derbi sa Mancesterom i borba za Premijer ligu. Zato pamet u glavu. Ako jos pustis da damo pocasni gol racunaj da si rezervisao malog Savica."   I obavezno da mu mrtav ozbiljan namigne na kraju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Nokia 6700
 Smile Smile Smile lepo receno  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Impossible Is Nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2917
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
Stanojevic sutra stize u London. Da sam na njegovom mestu odmah sa aerodroma pravac na kafu sa Vengerom.
    I dao bih mu predlog: "Arsene legendo, postujem te, ali pazi situaciju. Pusticu te sutra da pobedis, da da, dobro si cuo, pusticu te...ALI...1-0, plafon 2-0 da bude. Lepo tebi a lepo i meni. Budes li se kurcio pa se tvoji napale da daju 6-7 komada, lako moze da se desi neki (citaj nekoliko)  neoprezan start po kolenima Arsavina, Fabregasa, Nasrija...A znas da te ceka derbi sa Mancesterom i borba za Premijer ligu. Zato pamet u glavu. Ako jos pustis da damo pocasni gol racunaj da si rezervisao malog Savica."   I obavezno da mu mrtav ozbiljan namigne na kraju  Smile
hahahahah Smile Smile Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Na svetu nista lepse,ne moze da postoji,nego sto je nasa ljubav prema Crno-beloj boji !!!
Ponos Srbije
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 519 520 522 523 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.