Да ли, на пример ови из Хофенхајма, пошто су они последњи, након што нас добију, у утакмици у којој су објективно били за нијансу бољи али је врло лако могла да се заврши и другачије, кажу "Одлично, победа са два гола разлике и без примљеног против противника који редовно игра Европу, три бода за нас, идемо даље" или "НИСУ ИМ ИГРАЛА ДВА СТАНДАРДНА ПРВОТИМЦА, ОВАЈ ЈЕДАН ЈЕ У ЖИВОТНОЈ ФОРМИ, ПО ПРВИ ПУТ СУ ИГРАЛИ У ОВОЈ ФОРМАЦИЈИ, ОВАЈ НЕКИ КЛИНАЦ ИМ ИГРАО ШТОПЕРА"?
Тај наш порив, и наших и ових у црнини, да апсолутно сваки, ама било какав резултат, спустимо и умањимо... Либерец избацио Стеауу и Апоел, добио Гент, али не, то су неки левати и аматери, Чукарички би им дао пет комада исто.
Ми неког добили? Ма чуш, њима или мора да им није био дан, или им је најбољи играч био повређен, или нас нису схватили озбиљно. А ако изгубимо, онда смо одиграли најбоље што можемо, цео тим нам је био на броју, имали смо пуно среће и, поред свега тога, они су били бољи.
Ево, већ је објаснио човек да је тај либерец у рангу неког скендербега. Онда је упоредио и ливерпул са КПР (па ливерпул освоји)
У зависности од тога шта одговара, гледа се тренутна табела, проша сезона, сезона у којој је партизаи добио сличан тим - све не би ли се поткрепио нека тврдња. Тако је својевремено и Макијавели писао шта му одговара. И тако у круг. То је ваљда јаче од њих, ја не знам.
partizai nikad nije dobio slican tim kao liverpul partizai je poslednji put pobedio u ligi sampiona 1983 cuveni dinamo iz berlina 1-0 i ispao partizai se nalazi u odabranom drustvu klubova koji su zavrsili grupnu fazu sa 0 ``osvojenih`` bodova partizai je jedini klub koji je pobedio real madrid sa 0-0 golom sase ilica pored gola ... i tako
inace ovaj liberec nije ni za kurac macva bi ga satrala,a sa obzirom da su oni pregazili macvu namernim igranjem ruke igraca macve i naprasnim otkazivanjem fumkcije trcanja obrovca dolazimo do toga da su oni osvajaci lige evrope al sa obzirom da je njih dobio novi pazar onda je novi pazar osvajac lige evrope.... nastavite govnarsku logiku po zelji dalje
da dosadno mi dok cekam dorucak pa pisem fun facts
inace ovaj liberec nije ni za kurac macva bi ga satrala
И ти и ја памтимо целу једну деценију, од 2005. (када је Звезда добила Рому) до 2015. (када је Партизан добио Алкмар) када је победа у групама европског такмичења за српске клубове био апсолутно недосањани сан, чак су и ремији од 0:0 доживљавани као успех.
Звезда је у том периоду једном играла групе и рутинирали су нас са четири пораза, а Партизан шест пута и имају скор 1-6-24, од којих се и та једна победа тешко може рачунати, то је оно када се у последњем колу, након што је све било потпуно решено, по мећави играло против Шахтјора.
Долазили су у госте и Астерас и Нефчи, па се нешто не сећам како је "све мање од 3 бода било срамота".
А сад даш петарду некоме и то је, наизглед, курац.
e sad dolazimo do drugog pitanja vi a i mi svi tvrdimo da se eanije recimo pre 20g igrao bolji fudbal kod nas ali rezultati u evropi pokazuhu sasvim suprotno sad sta je u pitanju ,ne bih znao da odgovorim