Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 812 813
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 518088 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 423
Zastava Smederevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mnogo toga mi nije jasno ali mi je zato jasno da ti veze sa fudbalom nemas  :chuckel:

Možda i nemam ali za tebe sam Aleks Ferguson, prika. Gol u derbiju i onaj protiv BSK-a, recimo, su sasvim dovoljni svakome ko se bar malo razume u fudbal da zaključi o kakvom gol-igraču se radi.
Ajd što nemaš pojma o fudbalu, nema ni Slavke pa trenira Zvezdu, nego ti je pamćenje zabrinjavajuće kratko. Imaš ovde 10-ak minuta njegovih "zasluga" a jedino što ti, izgleda, umeš jeste da odgovaraš istom rečenicom ili varijacijom na nju svaki put kad ti nešto nije pravo. Sedi, jedan. :ballbounce:
IP sačuvana
social share
"Sada se malo ljutim kad neko kaže: bili smo evropski šampioni. Nismo mi bili evropski šampioni, nego smo mi evropski šampioni - zauvek! Mi, Real, Bajern, Milan…To je naše društvo, a ovo što igramo ovde, to nam je za pripreme. Nekada su te pripreme duže, nekada kraće, Bože moj…"..."… Baš su lepo današnji momci smislili, mene su pogodili u žicu: Zvezda je život, ostalo su sitnice."  - Ljuba Tadić
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29191
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
a kako ja sad tebi da objasnim da milunovic za kurac nije,a kamoli da ne moze da igra pre mrdje,lazovica,pecnika i ninkovica
te kompilacije okaci macku o rep na tim glupostima i obric i blazic mogu da ispadnu igraci  :ballbounce:
i ćićmi je svojevremeno davao neke bitne golove pa je igrao na kasicicu i onaj pajser raskovic al nije sve u tome
mozda on puno voli Zvezdu al to je sad trivjalna stvar mislim volem je i ja i kido bi za nju al je realnost da bi me i pioniri odrali u fudbalu
a i boli me patka realno za njega ni prvi ni,a nazalost ni poslednji prosecni fudbaler koji ce igrati za nas
sve dok su on i kasalica van terena problem nemam
« Poslednja izmena: 27. Mar 2014, 18:07:57 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 423
Zastava Smederevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Dobro, i ovo je napredak u komunikaciji. :mrgreen:
Uopšte nije stvar u kompilacijama. Stvar je u tome što Luka zna da potkopa loptu i prebaci istrčalog golmana. Zna da zalomi i predribla igrača. Zna da šutne obema nogama. To je trebalo da vidiš  u "kompilaciji".
Mrđa, koga spominješ, ne zna. To je jedno tele brdsko planinsko koje sem snage nema ništa. Odgovorno tvrdim da je najgori napadač koga imamo. Ostali o kojima pričaš nisu napadači i nema smilsa porediti ih.
To što kod Slavketa neko mora da igra a neko dobije etiketu posle dve utakmice to je upravo poenta priče. Znaš koliko me zabole kurac i za Daudu i sve ostale koji se ne vide na derbiju? Za mene će uvek igrač da bude onaj koji će da pogine na terenu i da jedan gol Partizanu, reši utakmicu u 80. minutu nego onaj  koji da het-trik Javoru ili kome već.
Nije uopšte ni u Milunoviću stvar. Kad sam prežalio Matića, šta koji kurac Milunović? Stvar je u palanačkom mentalitetu rukovodstva  i seljacima koji sede u upravi i navijačkim šipkama i brukaju ime Crvene Zvezde. Dovodili igrače kako se kome digao, bez reda i smisla a sad, kao, ko vas jebe? Vi ste izdajice, tužite Zvezdu, nja, nja? More... Jebem ih sve zajedno u zaokruženi broj 1. :ballbounce:

IP sačuvana
social share
"Sada se malo ljutim kad neko kaže: bili smo evropski šampioni. Nismo mi bili evropski šampioni, nego smo mi evropski šampioni - zauvek! Mi, Real, Bajern, Milan…To je naše društvo, a ovo što igramo ovde, to nam je za pripreme. Nekada su te pripreme duže, nekada kraće, Bože moj…"..."… Baš su lepo današnji momci smislili, mene su pogodili u žicu: Zvezda je život, ostalo su sitnice."  - Ljuba Tadić
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
Mi opet kuci igramo?  :weirdface:

Cetvrta u nizu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 423
Zastava Smederevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 812 813
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.