Sto bi reko moj drugar "ne dobacujes dovoljno daleko" Misli malo sire.
Stvarno,ako je moje usko razmisljanje povezano sa tim da ne dozivljavam tragicno poraze na pripremama,neka bude.
A sto se tice Savicevica,gledao ga par puta,veliki talenat,kad razmislim malo sire,bice zverina!
Citat
Ne treba praviti frku od poraza na pripremama, treba praviti frku zbog nedostatka levog krila, stopera, desnog beka i jos jednog spica. U sustini to je problem.
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Нису играчи уопште криви за ове две утакмице, него тврдоглави тренер који никог не слуша. Они тренирају на 1500 метара, на 15 степени и онда силазе на много нижу надморску висину, на 30 степени, путују бусом по 2-3 сата. Само неко може да се повреди, ништа више. Ево данас ће играчи да путују 3-4 сата на утакмицу, да сиђу са 1500 метара, на 10 метара надморске висине, са 15, на 30 степени. Не могу да схватим да је толико тврдоглав да не слуша своје саветнике по овом питању. Само зато што је обећао свом куму да ће да играју утакмицу.
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Ne treba praviti frku od poraza na pripremama, treba praviti frku zbog nedostatka levog krila, stopera, desnog beka i jos jednog spica. U sustini to je problem.
Zanimljivo je medjutim, da Crvena Zvezda u ovom trenutku ima 4 desna beka, ali da covek bude iskren, tesko da bi voleo da gleda nekoga od cetvorke kao startera sledece sezone. Lukovica i Stojkovica jer nisu jos za startere(dal ce postati videcemo), ovi ostali... Ima tu nesto, ali ne dovoljno.
Jankovic je prodat Romi, ceka se da napuni 18 godina pa da ode, a Zvezda naplati 3 miliona. To i nije toliko strasno, obzirom da su Savicevic i Simic izuzetno talentovani, a igraju na istoj poziciji. Tj. ja vise ne znam sta igra SImic, jedni su pricali da je levo krilo, pa desno krilo, pa sad je ofanzivni vezni... Pojma nemam.
"И да сви Срби напусте Косово, остали би монаси! И да оду монаси, остале би цркве! И да разоре цркве, остала би црквишта! И да затру црквишта, остале би кости косовских јунака којима је засејана косовска земља! И да изметну кости, остале би сенке наших предака и свих оних који су икада на Косову живели и у косовским светињама молили!!!"
Мислиш да је нормално да у фази припрема где се ради сува кондиција, играчи губе 4-6 сати у бусу? Да играју у местима где је разлика у температури по 15 степени? Њихови организми су довољно под стресом због напорних припрема, не требају им додатни шокови за организам. Да би се остварио напредак, морају да имају правилан одмор, а не да се клацкају у аутобусима. Ако је Радаковића узео да му помогне, онда би могао и да га послуша. Сигурно да је Радаковић за тај део много већи стручњак.
Тотално погрешно размишљање. Читава наука је о томе како да остварујеш напредак. Ако неког предозираш направио си велики проблем. Зато је добро што код Радаковића не раде сви играчи исто. Ништа ниси постигао ако играча преоптеретиш, па он не може да извуче максимум на тренингу наредног дана или се повреди. Већ смо имали проблем код Зиројевића, јер се он и Роби нису правилно допуњавали.