Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 112 113 115 116 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 857310 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Немој Блажић ко бога те молим  Smile
Lapsus sa moje strane Smile Mislio sam na Bozica  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
Da, uvek mi imamo jaku medijsku podrsku pa je to jedan od razloga sto ne mozete da uzmete prvenstvo. Sve sami krivci su okolo, nikako u...

Jedan od razloga uz sve ostale primjese.
Pozabavi se pojmom "manipulacija",kako i na koji nacin ona moze da utice i utice na sve oko FK Crvena Zvezda.
Mi tom manipulacijom u poslednjih 3. godina nijesmo mogli da se sluzimo,jer nijesmo imali moci,centri moci su kod vas. Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
Citat
Da, uvek mi imamo jaku medijsku podrsku pa je to jedan od razloga sto ne mozete da uzmete prvenstvo. Sve sami krivci su okolo, nikako u...

Jedan od razloga uz sve ostale primjese.

A sta mislis... da vas mozda neko drugi nije unistio?

Ja ne znam kako imate obraza da omalovazavate uspeh Partizana u nasem prvenstvu odnosno da kukate kako ipak vama ne daju da budete to sto je Partizan trenutno. Pa zar vi ocekujete da Deksa Milovanovic i Kadu osvoje titulu?

Uvek cu reci ovo... kada Zvezda uzme titulu, tada je sve regularno, kada Partizan uzme titulu, tada su svi zasluzni za titulu Partizana samo ne sam Partizan. O tome ne vredi raspravljati.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Samsung 
Ovaj provokator je jos ovde! Dokon covek  Smile

Na proleće totalna ofanziva Zvezde

Nekadašnji fudbaler a sada trener FK Crvena zvezda, Robert Prosinečki najavljuje da će u prolećnom delu šampionata njegova ekipa igrati ofanzivan, napadački fudbal, kao u vreme kada je on bio u sastavu kluba sa "Marakane". Robi poručuje svojim pulenima da "ko ne kapira kako se igra napadački fudbal, gledaće ga sa tribina"!

- Zvezda mora da igra na polovini terena protivničke ekipe. Znam da svi koji dođu na „Marakanu" igraju takozvani bunker, ali mi treba da nametnemo stil igre. Od igrača ću tražiti samo jedno, da izginu na terenu, to je samo 90 minuta nedeljno. Ko ne može to da ispuni, preseliće se na tribine - jasan je Prosinečki, prenosi Alo!.

Pavle Ninkov biće vođa Robijevog tima.

- Verujem da Prosinečki može da uradi dosta toga i da možemo da napravimo rezultat sa njim. Ipak je on velika zvezda i može dosta toga da se nauči od njega. Mislim da ćemo svi napredovati - istakao je Ninkov.

sportal.rs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
 Smile

Закључано док не видим шта сте радили...

Smile

Даклем... Људи, ја не могу да будем овде 24 сата дневно, имам и ја живот јеботе. Не могу да знам у ком тренутку ће се вама дићи курац и да ћете почети да се напушавате, вређате и слично. Зато људи, постоји једно јебено магично дугме које сви на овом форуму знају да користе сем вас. И то дугменце ће у року од пар минута да вам створи супермодератора/визора на теми да побрише ваше пичарање и да банује кога треба.

Ево како изгледа то дугменце!

Дакле, само кликнете на пост који није у складу са темом, увредљиве је природе или да је у питању неки други разлог. Чак не морате уписивати ни разлог ваше пријаве...

Лепо је човек започео дискусију, било да је она заснована на тачним или нетачним подацима нема разлога да га називате глупердом. Можете одустати од дискусије, можете наставити да се објашњавате, али без увреда као данас. Коме то није јасно, шта да му ја радим.

Smile

п.с. Ко цитира и део овог мог поста нека рачуна да ће му пост бити обрисан. Сајонара!
« Poslednja izmena: 26. Dec 2010, 17:21:56 od trstra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Откључано. Пазите како се понашате.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
stavljati u isti kos prosineckog sa nikolicem i stanojevicem  Smile Smile Smile
dva fudbalska anonimusa i svetski poznato ime fudbala  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Samsung 
Nemojte vise oko toga molim vas xD

Mihajlović: ''Oporavak teče po planu, ali ne smem da žurim''
26. DECEMBAR 2010. | 21:21 | IZVOR: SPORTSKE.NET, VEČERNJE NOVOSTI

Štoper Crvene zvezde Danijel Mihajlović oporavlja se posle operacije ukrštenih ligamenata kolena, ali je svestan da ekipi može da se priključi tek na letnjim pripremama.
Fudbaler koji je prošlog leta stigao u Zvezdu iz Jagodine, operisan je polovinom novembra na Ortopedskoj klinici u Beogradu. Oporavak teče po planu, štake su već uveliko prošlost, a posle novogodišnjih praznika, Mihajlović bi trebalo da počne sa radom u teretani.

''Postoperativni postupak ide kako treba, štake sam odbacio već posle pet dana. Na Banjici sam odradio terapije koje su dale rezultate i sada polako treba da pređem u teretanu'', objašnjava Mihajlović.

Ipak, jasno mu je da do povratka u takmičarki ritam mora da prođe još nekoliko meseci.

''Minimalan period oporavka kod ovakvih povreda je šest meseci. Svi mi govore da ne žurim i da se spremim za letnje pripreme. Ipak, verujem da ću do kraja sezone moći ponovo na teren'', izjavio je Mihajlović.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ovaj covek je taman dobar za cetvrtog stopera. Steta sto ne kupismo umesto njega Savica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Било је између Адија и Савића.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 112 113 115 116 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.