Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 733 734 736 737 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 614977 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Apple iPhone 6S
Savić podneo ostavku

Dušan Savić je podneo ostavku na funkciji člana Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije i potpredsednika Stručne komisije. Odluka je neopoziva, a Savić ju je objasnio principima kojih se pridržavao.

- Jedini sam digao glas protiv odluke IO da nastavi saradnju sa selektorom Radomirom Antićem. Reč je o poštovanju principa. Nije logično da pogazimo odluke tri organa i posle samo mesec dana donesemo one koje su dijametralno suprotne. Izvršni odbor, Stručni odbor i Stručna komisija zauzeli su jasan stav da Srbija kvalifikacije za Evropsko prvenstvo počne sa selektorom na klupi. Odluke nisu ispoštovane i to je za mene kraj - kazao je Savić za Sportski žurnal i pojasnio situaciju kod glasanja kada je jedini bio protiv, dok je Ivan Ćurković bio suzdržan.

- Nijednog trenutka nisam imao dilemu. Povukao sam se iz principa, a imena nisu važna. Isto bih postupio da je u pitanju bio Žoze Murinjo ili Fabio Kapelo. Nisam spreman da podelim odgovornost. Nacionalnom timu želim uspeh od srca, ali u tom projektu kao član fudbalske vlade nisam mogao da učestvujem. Za Srbiju je veliki hendikep što na četiri utakmice neće imati selektora na klupi. To je 40 odsto kvalifikacionog ciklusa.

Sportal
_________________________________________________________________________________________
Jbt, ovog Dusana Savica kada vidim, dobijem proliv. Covek "principa" koji vecito kenja o "otetom Kosovu", "nato zlocincima", "braci Rusima", "ljubavi prema Zvezdi" a onda posalje sina u Francusku, koja je em u Nato-u, em nas je bombardovala (aktivno), em je priznala Kosovo, em je jedna od glavnih zemalja tog "materijalnog i trulog zapada" koga se on toliko "gnusa"...

Interesantno da svi koji nesto vrede (Antic, Muslin...) bas njega apostrofiraju kao neradnika, truta i problem u klubu(reprezentaciji)...

Da je srece da ovako principijelan bude i kad je Zvezda u pitanju...

Odvratan lik!
« Poslednja izmena: 20. Avg 2010, 10:52:52 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Savić podneo ostavku

Dušan Savić je podneo ostavku na funkciji člana Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije i potpredsednika Stručne komisije. Odluka je neopoziva, a Savić ju je objasnio principima kojih se pridržavao.

- Jedini sam digao glas protiv odluke IO da nastavi saradnju sa selektorom Radomirom Antićem. Reč je o poštovanju principa. Nije logično da pogazimo odluke tri organa i posle samo mesec dana donesemo one koje su dijametralno suprotne. Izvršni odbor, Stručni odbor i Stručna komisija zauzeli su jasan stav da Srbija kvalifikacije za Evropsko prvenstvo počne sa selektorom na klupi. Odluke nisu ispoštovane i to je za mene kraj - kazao je Savić za Sportski žurnal i pojasnio situaciju kod glasanja kada je jedini bio protiv, dok je Ivan Ćurković bio suzdržan.

- Nijednog trenutka nisam imao dilemu. Povukao sam se iz principa, a imena nisu važna. Isto bih postupio da je u pitanju bio Žoze Murinjo ili Fabio Kapelo. Nisam spreman da podelim odgovornost. Nacionalnom timu želim uspeh od srca, ali u tom projektu kao član fudbalske vlade nisam mogao da učestvujem. Za Srbiju je veliki hendikep što na četiri utakmice neće imati selektora na klupi. To je 40 odsto kvalifikacionog ciklusa.

Sportal
_________________________________________________________________________________________
Jbt, ovog Dusana Savica kada vidim, dobijem proliv. Covek "principa" koji vecito kenja o "otetom Kosovu", "nato zlocincima", "braci Rusima", "ljubavi prema Zvezdi" a onda posalje sina u Francusku, koja je em u Nato-u, em nas je bombardovala (aktivno), em je priznala Kosovo, em je jedna od glavnih zemalja tog "materijalnog i trulog zapada" koga se on toliko "gnusa"...

Interesantno da svi koji nesto vrede (Antic, Muslin...) bas njega apostrofiraju kao neradnika, truta i problem u klubu(reprezentaciji)...

Da je srece da ovako principijelan bude i kad je Zvezda u pitanju...

Odvratan lik!

Putuj Igumane ! Takvi nam ne trebaju ...mrs u tri lepe ...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Iskreno, bio je sjajan fudbaler, ali van toga je potpuna vezara, bolje što je otišao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Nokia Lumia 920
 Smile

Odlicna vest... kad bi mogao i Djora s njim pod ruku...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Da ode Đora to bi bio pravi gušt, al ja mislim da će biti tu dok je živ.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Novi nindža kolo vodi.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 872
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Da ode Đora to bi bio pravi gušt, al ja mislim da će biti tu dok je živ.

А кад умре његов дух ће лутати Старом Пазовом ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Glup bio,glup ostao. Smile

Evo,daj peticiju da nam Bambi igra "sidrasa" ... Smile Smile

Glup je onaj ko te napravio sto te nije samo izdrk'o, reci bar jednom u zivotu nesto konkretno, argumentovano, nemoj samo vredjati i prozivati druge, dovoljno je sto si sam po sebi seljacina...
jebi ga, morao sam... ja nikad za ovih 5 godina na forumu nikog nisam uvredio ili bilo na koji nacin prozvao, a ovaj i njemu slicni su potrosili 90% svojih postova na vredjanje drugih...

izvinjavam se ostalima na off-u
« Poslednja izmena: 21. Avg 2010, 09:15:22 od tribiani »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia N95
I dalje smatram da si glup.Mnogo glup,tonama se moze mjeriti tvoja glupost.

Kada kazes da taj tvoj "bambino" treba da igra,nikad nemoj uzimati u usta Zigica,Pantelica i Milija,zasto?
Zato sto ne igra na njihovoj poziciji.Moze da daje golove dan-noc,ali Zigica ni u snu nemoze da zamjeni.

Lijepo pocni da prozivas Antica zbog Krasica i Jovanovica,a da,nijesu Zvezdini fudbaleri i bolji su od Tosica.

A interesantna mi je ta ideja,da umjesto Zigica ili Pantelica,robusnih napadaca,u napad stavimo Tosica.Imali bi najjacu igru glavom na Svijetu. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Koji si ti bukvalac, pametan si kao i onaj sto je ubedjivao da Sale i Mo ne mogu zajedno. Naravno da se svakom dobrom fudbaleru moze naci mesto u timu, samo je potreban dobar trener kome nece drugi sastavljati tim... a ovu trojicu sam spomenuo kao primere povlascenih igraca koji igraju i kad su najgori pa od takvih ne mogu najbolji... Bambi nije ni moj ni tvoj, vec igrac koji je mesecima u najboljoj formi od svih nasih reprezentativaca...

... i sve ovo je razmena misljenja tako da nema potrebe da (tako cesto) vredjas svakog sa kim se ne slazes...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 733 734 736 737 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.