Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Friends - Prijatelji  (Pročitano 6813 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
Slazem se s tobom sto se  Frasier-a tice.

Ali to je moglo da bude tako jer je bilo mogucnosti da se njegov lik samostalno razvije u novoj seriji (premestili su ga u novi grad, dali mu novi posao...)

Ovde je to malko teze ili se meni tako barem cini
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Nisam siguran da li su Joey-a preselili iz NY, kad saznam javicu! A i verovatno ce serija da dodje do nas najesen (spekulacija).

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
sto se tice ne-prikazivanja humoristickih serija na RTS-a, na  drugom kanalu je danas pocelo prikazivanje jedne takve
"8 pavila za zabaljavljanje moje kcerke tinejdzerke" - valjda je to tacan naziv
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
Zastava Beograd,Srbija
mob
Nokia 7610
Odes u bilo koju bolje snabdevenu prodavnicu. Mamut ili Merkator..

Nema nigde,posto original,za srsko trziste,koliko ja znam ne postoji.Mislio sam na kopiju,sa prevodom,naravno
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 119
Vise o Joey seriji ovde: http://tvtome.com/tvtome/servlet/ShowMainServlet/showid-20952/
Trenutno je emitovano 22 epizode iz prvog serijala, skinuo sam ih sve sa interneta (imate ga na torrentu i edonkey-u), ok je serija, ali nije ni priblizno kao Friendsi.
Radnja se odvija u LA-u, posto je Joey kao otisao u Holivud da postane slavan, i dalje je dumbass na kvadrat i tako... glumacka ekipa nije neka, napumpani su, ali eto kad nema bolje... Smile
Btw. trenutno skidam Those 70s show koja mi je prilicno prirasla k srcu. Erik, Kelso i kompanija imaju dobrih provala. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

What doesn't kill you will make you stronger

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
Ne bih ja sad gledala nesto sto je nedostizno Friends seriji,svaka cast Joey-u sto je pokusao nesto da napravi ali moje misljenje je da mu to nije dobar potez,ok bi bilo nesto sasvim novo,ali biti Frinds-i u nekoj Joey seriji ne moze da bude isto,kao ni dobro,moze da ispadne samo glupo,a inace videla sam link jos odavno!

Smile

Auf,bolje da ne komentarisem seriju 70s Show ,opet cu da kritikujem,ali moram da kazem da gadjam TV kad pocne ta glupa serija!

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
To ni meni nije jasno. Zasto seriju kao sto su friends nisu nastavili kada je serija po svim kriterijumima najgledanija serija mozda i svih vremena i gleda je ceo svet? Siguran sam da bi kada bi hteli mogli da pronadju scenario za jos puno novih epizoda. Nikako ne bi valjalo da se desi isto sto i sa x-files gde su poslednji samuraji vise licili na neku parodiju nego na prosecnu seriju naucne fantastike, a da ne e pricam o prvims erijalim koji su bili nenadmasni. To ne verujem da bi se desilo sa friends zato sto je to ipak komedija i tu je spektar mnogo siri i mnogo lakse ja napisati scenario. Opet za razliku od x-files, koji sam prosto gutao, medjuljudksi odnosi su veoma dobri kod svih iz friendsa, cak sam cuo i su prijatelji i u pravom zivotu, a Monika i Ros su se i vencali, mada to zvuci malo neobicno ako se zna da su u seriji oni brat i sestra. Stvarno mogli bi da nastave friendse. Koliko sam cuo rekli su da nece, ali nadam se da to nije definitivno, mada videcemo.

Sto se That's 70es show tice, po meni je to super serija. Naravno ni jedna serija tog tipa nije ni prineti friendsima ali je meni ona super i zao mi je sto i nju nisu nastavili.
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Mislim da se nisu Monika i Ros vencali, njoj je prezime Cox - Arquette a njemu Schwimmer ili tako nesto.

Dobro je sto nisu nastavili Friends (mada mi je zao) jer nisu zeleli da serija izgubi draz. Svi su omatoreli vec, a serija cilja mladu populaciju. Mogli su bez frke da izguraju jos 3 sezone na staru slavu ali je pitanje kako bi to proslo, koliko bi bilo dobro.

Malo neobican potez, povuci se na vrhuncu slave, ali verovatno su imali jos razloga. (glumci su poceli da dobijaju sve bolje filmske uloge, zenili se/udavali u privatnom zivotu...)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 119

Sto se That's 70es show tice, po meni je to super serija. Naravno ni jedna serija tog tipa nije ni prineti friendsima ali je meni ona super i zao mi je sto i nju nisu nastavili.

Mislis nisu nastavili sa emitovanjem u Srbiji...  Smile
Serija se i dalje emituje u USA, sezona 7 epizoda 22 je bila poslednja "on air".

@Estella
Eh, nemoj tako... sad nema Friendsa pa necemo gledati nista. 
Naravno Friendsi su bili mnogo dobri, Joey sumnjam da ce proci (bar za sada je nekako kilav), a Those 70s Show je totalno druga tematika i ne moze se porediti sa Friendsima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

What doesn't kill you will make you stronger

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
Pa, u pravu si nesto mora da se gleda,evo ja vrtim Friends-e u krug,i nikad mi nece biti dosadni

Pa ne znam ,ovi 70es show su mi bezveze glumci,mozda mi se zato gadi ta serija! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.