Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 23:43:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Odrastanje - pogresan put  (Pročitano 6067 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
reto centar

http://www.retocentar.com/

beograd i nis, zakazuju se razgovori, ulazi se nakon procene, kad jednom izadjes, povratak je gotovo nemoguc, jako tesko

mora zeleti da se rehabilituje i to jasno izneti na razgovoru

u Srbiji ne postoji nista bolje, ali tu se ide na neograniceno vreme, nema mame i tate, devojke, drugara, izlaska, para

radis za hranu, sa ljudima koji su tu i po 10 godina

srecno
mojne rato centar, bio jedan sa mnom u tvorza, kao šatro bivši djanki, fura bibliju po krugu, pokušava u svakoj situaciji da započne priču o Bogu i poske šest meseci, ladno uzima žuto u tvorza. inače su po učenju hrišćani protestanti.
....................
jbg druže, neko rodi teslu, a neko klipana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
ili reto ili overa.. tako je bar u slucaju ljudi koje ja znam da su tamo, jako teski slucajevi
sve i da je sekta, bar su spasli zivu glavu, a to je valjda bitno, ne znam.. i ne zavijaju porodicu u crno
meni strasno fali moj drug, ali on nije za ovaj svet ovde, vise puta se pokazalo.. a tamo je bar ziv i posvetio se necemu, pa makar i bogu, eto  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
ili reto ili overa.. tako je bar u slucaju ljudi koje ja znam da su tamo, jako teski slucajevi
sve i da je sekta, bar su spasli zivu glavu, a to je valjda bitno, ne znam.. i ne zavijaju porodicu u crno
meni strasno fali moj drug, ali on nije za ovaj svet ovde, vise puta se pokazalo.. a tamo je bar ziv i posvetio se necemu, pa makar i bogu, eto  Smile
imao sam par narkomana, bivših, po njihovoj priči, bilo ih je jehova, ovih iz reto i jedan dečko iz kovilja. ovaj jehova je bio čist što se tiče gudre, ali u svemu drugom je bio frik, ovaj iz reto-a je počeo sa gudrom još unutra, a ovaj iz kovilja je jedini dobio uslov na 2/3 i otišao čist iz torza.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
ima ih raznih, nema dve iste price, pogotovo kad su teski narkomani u pitanju, vise decenija.. to je i mucno i u neku ruku besmisleno, dobro dodje bilo sta, kao poslednji pokusaj
zadni put kad smo se culi, on kaze da je srecan, da je pronasao boga i da mu ne treba nista, samo patike  jednom u dve godine.. planirao je i da prizna sva dela kad izadje sad na sudjenje ako mu ne zastari.. kaze da mu je tako lakse, a i dobice olaksavajucu.. jer su mu objedinili dela itd..

sve u svemu, njemu je tamo dobro.. ja mu zelim da bude tamo zauvek, jer on kad izadje on je zavrsio za dve nedelje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 23:43:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.