Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Free url redirect il tako nesto slicno ?  (Pročitano 2300 puta)
16. Jun 2013, 00:52:09
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 77
Zastava
Browser
Chrome 26.0.1410.43
Posto ja , pa eto da kazem cesto, mjenjam hosting (free,isprobavam, trazim koji mi najbolje odgovara) , naravno stalno mi se mjenja url stranice. Recimo na jednom hostu sam i koristim njihov subdomain i ide mi link stranice http://www.mojeime.net16.net pa promjenim host i onda mi oni daju svoj subdomain pa mi ide http://www.mojeime.freesite.com i tako dalje.
Sad meni bi trebao stalni url.Da ga registrujem negdje i taj url kad neko otvori da ga prebaci na stranicu koju sam ja odredio.
Recimo ukuca neko www.mojeime.urlredirect.com i da ga prebaci na http://www.mojeime.freesite.com .
I onda da kad promjenim host da mogu otici na tu starnicu kod koje imam stalni url i onda da promjenim na koju ce mi stranicu redirect raditi.
Jel ima tako nesto ? Ako me ko konta sta ocu.
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22020
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Moj predlog: registruj domen (www.tvojsajt.com) kod nekog provajdera. Imas svoj stalan domen koji te kosta 7-8-9 eura godisnje (ovo je cena za .com, .rs je oko 15-20 eura)

Nakon toga imas dve opcije:

1. Ukoliko tu gde hostujes sajt dozvoljavaju da domen koji registrujes kod drugog registra postavis tako da otvara taj sajt koji imas kod njih, samo ispratis uputstvo koje svako od njih ima u svom support delu, podesis kod njih da taj domen koji si regstrovao negde otvara taj sajt koji imas kod njih. Proveris sta treba da se uradi od podesavanja na domenu da bi domen gledao na taj hosting (izmena DNS recorda ili nameservera) i samo javis ljudima gde si registrovao domen da to urade...i to je to

2. Registrujes domen kod odredjenog provajdera i trazis da ti urade redirekciju domena na taj i taj URL. Ukoliko menjas hosting provajdera, samo im javis novi URL...i to je opet to.
« Poslednja izmena: 16. Jun 2013, 01:49:08 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 77
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Ne treba mi placen, treba mi besplatan.
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ko bi reko da nisam normalan?? 0_o

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1851
Zastava Far Far Away
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
Nokia 
probaj .tk taj je besplatan, ali ako ne poštuješ pravila isključe te nakon dan dva.
IP sačuvana
social share

| ፖድጎሪጻ | Падгорыца | بودغوريتشا | Podgorica | Подъгорица | Подгорица | Ποντγκόριτσα | پودگوریتسا | Podgorytsa | פודגוריצה | Պոդգորիցա | ポドゴリツァ | პოდგორიცა | Podgorika | Podgoritsa | Podgòrica | พอดกอรีตซา | Подгориця |
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 77
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Probao sam tk, i koristio sam ga prije, al nmg vise registrovati domain, nez zasto nece, napravio sam novi nalog i opet nece
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
...svakako...
« Poslednja izmena: 27. Jun 2013, 23:46:45 od huan sanchez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 77
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.