Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fredi Bobić: Švaba koji voli Partizan  (Pročitano 1345 puta)
05. Feb 2006, 14:06:20
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Fredi Bobić: Švaba koji voli Partizan

Bivši nemački reprezentativac potvrdio za Kurir da je pregovarao sa crno-belima, ali da ne zna razlog zbog kojeg nije došao u Humsku

Direktor FK Partizan Nenad Bjeković nedavno je priznao da je ove zime želeo da dovede iskusnog nemačkog napadača Fredija Bobića. Nekadašnji centarfor reprezentacije Nemačke u ekskluzivnom razgovoru za Kurir potvrdio je ovu informaciju, ali je naglasio da ne zna razlog zbog čega kraj sezone neće dočekati u Humskoj.

- Partizan je sa mnom kontaktirao preko mog velikog prijatelja Mikija Stevića. Razgovarali smo početkom januara, ali se na tome završilo. Ne znam šta je razlog, jer sam želeo da dođem u Beograd. Posle svega odlučio sam da karijeru nastavim u Rijeci - kaže Fredi Bobić.

Kako ste rešili da iz Bundeslige dođete na ove prostore?
- Procenio sam da je to dobra ideja. Imam 34 godine i mislim da mogu još da igram.

Da li ste uopšte upoznati s dešavanjima u srpskom fudbalu i Partizanu?
- Samo donekle. U Nemačkoj uglavnom pratimo dešavanja u Engleskoj, Španiji i Italiji. Znam za veliki rivalitet Partizana i Crvene zvezde, kao i to da su crveno-beli početkom 90-ih bili prvaci Evrope i sveta. Međutim, pod uticajem Mikija Stevića mnogo više volim Partizan, i zbog toga sam želeo da dođem!

- Upoznat sam sa činjenicom da na klupi crno-belih sedi Nemac Jirgen Reber. Reč je o dobrom treneru, sa čijim sam kvalitetima imao prilike da se upoznam u Bundesligi. Često smo se viđali jer živimo u istom kraju Berlina.

Vi ste poreklom iz Slovenije. Koji vam je klub s prostora bivše SFRJ najdraži?
- Rođen sam u Mariboru i oduvek sam navijao za taj klub. Kad sam bio klinac oni su igrali u trećoj ligi, ali sam nekako vezan za njih. Od ostalih klubova, kao što sam već rekao, volim Partizan. Kada je Nemačka u pitanju, za mene postoji samo jedan klub - Štutgart.

Mogli ste da birate da li ćete igrati za reprezentacije Nemačke, Slovenije i Hrvatske. Izabrali ste "pancere". Da ne mislite da ste pogrešili?
- Nikako! Za Nemačku sam odigrao 37 mečeva i imao sam prilike da nastupam s velikim fudbalskim imenima. Osećam se kao Nemac i smatram da nisam pogrešio. Naravno, nikad neću zaboraviti odakle sam došao i odakle vuku moji koreni.

SCG u četvrtfinalu Mundijala

Kakve su šanse Srbije i i Crne Gore, Nemačke i Hrvatske na predstojećem SP?
- Nemačka, kao domaćin, ima velike šanse da se plasira u završnicu, ali nisam siguran da mogu da osvoje prvenstvo. Isto tako sam uveren da Srbija i Crna Gora i Hrvatska imaju kvalitet da se plasiraju u četvrtfinale, a za svaki veći uspeh neophodna vam je i sreća. Uz to, ne treba zaboraviti da je vaša selekcija u kvalifikacijama primila samo jedan pogodak, što je fantastičan uspeh. U Nemačkoj su svi fascinirani tim podatkom i daju vam velike šanse na ovom SP - kaže Bobić.

K. RADULOVIĆ

Izvor: Kurir

(02. May 2007, 21:42:51)
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Bas me zanima kako ce ga Armada docekati, nakon ovoga heheheheheheheh
Vole nas nesto ove Svabe Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine!
Dozvoljena dužina teksta je 4 reda (rezolucija 1024x768) pri veličini slova od 7pt (size=1)!
Najveća veličina slova ukoliko se tekst nalazi u jednom redu je 9pt (size=2), a ako se nalazi u dva i više 7pt (odnosno size=1)!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.