Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je dozvoljeno davati besplatno kupljen template?!  (Pročitano 1469 puta)
28. Okt 2007, 02:31:48
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 407
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 6131
Postavio sam ovo pitanje na dosta mesta, pa nisam dobio odgovor, mozda su se ljudi samo nasmejali (pokidali od smeha) i izbrisali moje pitanje...

Evo o cemu se radi...

Napravio sam neki svoj CMS (kljucni za pricu), koji radi kako meni odgovara i imam nameru da ga podelim prijateljima za dzabe, da ga koriste, da se predstave, da imaju blog svoj ili tako nesto...

No, u crtanju nisam tako vest, pa me zanima da li ce biti problema ako ja kupim jedan template, sa sajta gde se prodaju i podelim ga prijateljima, kao dodatnu temu za CMS, besplatno naravno?
IP sačuvana
social share
PHP scripts written by me never has bugs. It just develops random unexpected features.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 6s
U zavisnosti od sajta sa koga si tpl kupio, imas i pravila po pitanju redistrib.
U sustini, u 99% slucajeva to nece biti dozvoljeno.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Zvezda u usponu

Jedini imam privilegiju da u potpisu reklamiram SF

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6600
E ja sam kupio jedan lep za gradjevinarstvo. Platio 60$.Sad ja mogu da dam vama dvojici, jer tamo nigde mi nije pisalo da im dam na koji ću to sajt i gde da postavim. Ako vas kontaktiraju vi kažete da sam ja šef mreže. E frka bi bila da je neko platio da ima unikat 2000 $, a mi postavimo takav.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Pravo na potpis - uskraceno!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 6s
Stvar je naime krajnje jednostavna...
1. Time ne postujes autora koji je to uradio.
2. Time ne postujes licencu sajta sa koga si to kupio.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 407
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 6131
Stigao mi je e-mail od nekoga ko prodaje template-e. Od vlasnika sajta gde sam pitao, tacnije. Iako im u pravilnicima ne pise nista slicno, on mi je rekao da ne smem deliti (preprodavati) nista sto kupim, ali mi je rekao da imaju deo sajta gde "kace" template-e koji imaju reseller licencu i ona kosta $10... Nije mi se svidelo samo to sto su u tom delu (reseller delu) tako odvratni template-i da sam i ja pravio lepse i bolje! Verovatno cu sa nekog sajta da skinem par besplatnih koji su dobri i onda da u copyrightu u dnu strane dodam da je template od (od koga vec skinem free template) i mirna Backa...
IP sačuvana
social share
PHP scripts written by me never has bugs. It just develops random unexpected features.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 6s
Ili plati nekog da ti uradi jedan tpl za 100ak eura ili par varijanti jednog (tipa razne boje) za malo vise
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 407
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 6131
Ili plati nekog da ti uradi jedan tpl za 100ak eura ili par varijanti jednog (tipa razne boje) za malo vise
Bolje i to nego da kupim neki dobar po unique template ceni koje su mnogo vece od 100 evrica, ili jos gore, ovaj odvratni za $10... Mozda se i nagodim sa ovom devojkom sto mi crta dizajn za kes kada nekome radim sajt koji treba da bude lepsi nego sto ja znam da ga nacrtam... Videcu vec... Ali mi treba nesto lepo ili makar pristojno lepo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.