Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Jun 2025, 13:27:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Forum na free hostu  (Pročitano 1426 puta)
29. Sep 2007, 17:08:04
Zvezda u usponu

Pozadrav od vaseg ljubaznog komsije Milanman-a

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1349
Zastava Kraljevo hometown,Nis fax
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 3120c
forum koji je hostovan na besplatan server http://www.jconserv.net/ mi stvara probleme!!!!koristim ff ali mogu samo da koristim quick replay,ne mogu da menjam profil,da quote-ujem,editujem postove...svi ostali kazu da nemaju probleme, a ni ja nikad nisam imao problema sa internetom na ff-u.koristio sam i ie tab za ff i sam IE ,brisao kolacice ,logovao se posle novog windowsa,nista...kada hocu da izmenim profil,prodje oko 180sec  i onda ne ucita stranicu i sl....zasto mi ne dozvoljava koriscenje opcija kao i svuda
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora Crowz (Vreme: 29. Sep 2007, 19:04:28)
« Poslednja izmena: 29. Sep 2007, 19:07:17 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Herr Nikolic
Ja sam GENijE!!!Imam GENE od mame i tate!!!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 6s
Kontaktiraj host i pitaj da li postoje neki problemi na serveru na kom se nalazis.
« Poslednja izmena: 29. Sep 2007, 19:07:07 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 3120c
Kontaktiraj host i pitaj da li postoje neki problemi na serveru na kom se nalazis.

pitao sam kod ostalih nema problema!!!!ja koristim adsl preko rutera,tj delim ga sa jos dva drugara!!!i ip adresa mi stoji na obtain,naravno samo tako i moze da se izadje na net preko rutera!da li mozda moze da bude to posto nikad nisam imao ovakav problem da ni sa ie ni sa ff ne radi kako treba...po svemu ostalom moj komp je ok ,a cak i kad dignem sistem forum ne radi lepo ...
« Poslednja izmena: 18. Okt 2007, 09:25:05 od dundjer.nikolic »
IP sačuvana
social share
Herr Nikolic

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 6s
Mozda nisi na istom serveru sa onima koje si pitao...
Zaista nemam ideju u cemu bi mogao biti problem...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

da, to sam ja, malo sam posrnula...

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 307
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia E72
Evo ja cu isto u ovoj temi da pitam nesto. Imam forum na http://www.getphpbb.com/. Ako instaliram neki drugi forum, da li postoji nacin da sacuvam sve postove?
IP sačuvana
social share
Moja Virtuelna Galerija
~~Best times are yet to come~~
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Apple iPhone 4
To zavisi od hosta do hosta... neki free hostovi ce ti omoguciti da preuzmes backup baze i prebacis ga gde zelis, dok ce ti neki za to traziti novac i to obicno mnogo vise nego sto bi platila za godinu dana hosting... dok kod nekih takva opcija nije moguca...

A ako se tvoje pitanje odnosilo na prebacivanje sa recimo phpbb2 na smf ili neku drugu scriptu, to je moguce u koliko postoji konvertor... konkretno za smf postoji ali za sve to prvi uslov mora da bude ispunjen, a to je baza podataka koju moras da imas kao .sql fajl.
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 3120c
imam adsl koji ide prvo preko switcha-rutera pa onda u adsl modem koji su povezani lan kablom!!!na mrezi je jos dvoje ljudi zbog jeftinijeg adsl-a pa tako delimo net.da li je zbog ovih komponenti meni prvelik ping za 512/64 s obzirom da kad igram neku od igara na netu vidim da drugi imaju pingove do 100ms pa me zato i cesto diskonektuje...to moje pitanje je povezano i sa prvim postom!!!naime ,prvi forum je haknut tako da je preseljen na ovaj jconserv;autor foruma rece da je valjda sigurniji,ali ne zna mnogo vise o tome...elem ako koristi neke zastite da li "oseca" moje komponenete za koje je mislim da su uzrok velikog ping-a.da li postoje uzrocno posledicne veze switch-ruter modem,veliki ping ,los rad foruma na koej mogu samo da uradim quick replay...tu se na kraju pojavljuje i ova poruka

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

untitled.jpg
(46.59 KB, 338x184)
untitled2.jpg
(105.09 KB, 893x570)
« Poslednja izmena: 29. Okt 2007, 02:33:43 od dundjer.nikolic »
IP sačuvana
social share
Herr Nikolic

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 6s
Wow..
Aj sad to molim te napisi tako i da razumem u cemu je problem...
Inace... to sto si pokazao nije tako los ping.. nije ni dobar, ali kako ume da bude to je nista...
Drugi screen... problem je verovatno do servera...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 3120c
Wow..
Aj sad to molim te napisi tako i da razumem u cemu je problem...
Inace... to sto si pokazao nije tako los ping.. nije ni dobar, ali kako ume da bude to je nista...
Drugi screen... problem je verovatno do servera...

moja konekcija se ni po cemu ne razlikuje od ostalih osim sto adsl vezu dobijam iz modema za adsl pa u switch-ruter koji to razvodi do nas trojice...jedina radzlika bi trebala da je to,jer i kad podignem sistem ,kao sto rekoh ne radi lepo...pa sma mislio da li taj jconserv.net nije osetljiv na ovaj tip veze,jer autor foruma rece kao da je sigurniji.i mislio sam da li je visoko ping rezultat ovakvog adsl pristupa .pa mu mozda ni to ne odgovara...
ja se izvinjavam ako pricam sve isto u krug a mozda neki put ne bude razumljivo ali eto tako ,neki put hocu da koristim taj forum kad ono nece kako treba pa stalno mislim da nisam dobro predstavio....
e ajd sad dal je taj server osetljiv na ovakav adsl pristup i da li bi trebao da bude osetljiv,tj da li postoje takve opcije ne serverima, na ovu deljenu vezu...mislim da se po tome jedino razlikujem
IP sačuvana
social share
Herr Nikolic

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 6s
Ne verujem da je jconserv osetljiv na takav vid pristupa...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Jun 2025, 13:27:35
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: hostu

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.159 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.