SF mozda je malkice previse ali da li bi moglo da se odradi pogledaj teme posecene u proteklih 24 h !!! Jeste to i sada moguce ali mislim da bi bilo lakse za pregled bas kao sto si ubacio, pogledaj poruke poslate proteklih 24h (moze umesto toga da ubacis), isto tako da se odradi za teme! Znam znam ali nekako bi bilo preglednije i mloogo lakse za snalazenje!!!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Brate, ona skripta sa pogledaj poruke posle tvog zadnjeg dolaska ti ne radi. Meni pise da ima 74 poruke, a prikazuje mi 32. Popravi to .... ako imas volje i snage, a pretpostavljam da nemas tako da ...... iscooliraj ...
TO mora da radi tacno jedno sto se sad ne secam da li prikazuje PORUKE ili TEME jer ako prikazuje teme [sto je izvesnije] onda u jednoj temi najcesce ima 3-4 nova odgovora.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
TO mora da radi tacno jedno sto se sad ne secam da li prikazuje PORUKE ili TEME jer ako prikazuje teme [sto je izvesnije] onda u jednoj temi najcesce ima 3-4 nova odgovora.